• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bir akıl verin..

Bir gul ugruna etrafinizdaki gelinciklerI ezmek niye? Onun disinda siz bu kadar zaman takip ederken ya kiz arkadasi varsa? Bu ihtimali dusundunuz mu? Basindan ulassaydiniz keske.. Umarim pisman olup keske demezsiniz..

Bir gul ugruna etrafinizdaki gelinciklerI ezmek niye? Onun disinda siz bu kadar zaman takip ederken ya kiz arkadasi varsa? Bu ihtimali dusundunuz mu? Basindan ulassaydiniz keske.. Umarim pisman olup keske demezsiniz..

Evet bu ihtimali de düşündüm elbette. Olmadığını düşünüyorum buna dair bir işaret yok çünkü. Ve bu taraklarda bezi yok sanırım yani kız arkadaştan/sevgililikten uzak duran biri gibi. Bu tabi benim izlenimim tamamen

Evet bu ihtimali de düşündüm elbette. Olmadığını düşünüyorum buna dair bir işaret yok çünkü. Ve bu taraklarda bezi yok sanırım yani kız arkadaştan/sevgililikten uzak duran biri gibi. Bu tabi benim izlenimim tamamen
heh, ben de bu duyguyu tattım tek fark bizim aynı bölümde farklı sınıflarda olup aynı arkadaşlarımız olması ona rahatça ulaşabilmemdi ama ben geri çekildim bunu onda gördüğüm için ki ben istesem bizim aramızı yapacaklardı... ama ben birebir izleme fırsatı buluyordum sanal alem dışında... (:
2 ihtimal var, gerçekten hayatında duygusallığa çok az yer vardır ya da uzun süreli bir ilişkisi vardır.
direk msj atmamandan yanayım egosunu şişirme, ortak arkadaşlarından tanıyan varsa sor soruştur. Dolaylı yollardan ulaşmaya çalış.
Ama şehirleriniz uzaksa pek sağlıklı olmaz ilişkiniz, yani çok az ihtimal var ama genel olarak böyle.
takılıp kalmamanı tavsiye ederim.

Ama bu izleniminizin dogrulugunu anlamak icin onla irtibata gecin.Cok gec olmadan.. Yoksa cok ama cok pisman olursunuz.. Geri donusu olmaz.

heh, ben de bu duyguyu tattım tek fark bizim aynı bölümde farklı sınıflarda olup aynı arkadaşlarımız olması ona rahatça ulaşabilmemdi ama ben geri çekildim bunu onda gördüğüm için ki ben istesem bizim aramızı yapacaklardı... ama ben birebir izleme fırsatı buluyordum sanal alem dışında... :-)
2 ihtimal var, gerçekten hayatında duygusallığa çok az yer vardır ya da uzun süreli bir ilişkisi vardır.
direk msj atmamandan yanayım egosunu şişirme, ortak arkadaşlarından tanıyan varsa sor soruştur. Dolaylı yollardan ulaşmaya çalış.
Ama şehirleriniz uzaksa pek sağlıklı olmaz ilişkiniz, yani çok az ihtimal var ama genel olarak böyle.
takılıp kalmamanı tavsiye ederim.

Ama aramızdaki fark dağlar kadarmış : ) Keşke benim durumum da seninki gibi olsaydı. Dolaylı yollardan ulaşmaya çalışacağım büyük ihtimal mesaj atmayı kesinlikle düşünmüyorum

Canim spor la ilgili bir soru sor mesela siz o bolumden mezun olmussunuz arastiriyodum gordum sormak istedim falan avantajlari ve dezavantajlari nelerdir falan filan sen konuyu ac gerisi gelir zaten:)

Ama aramızdaki fark dağlar kadarmış : ) Keşke benim durumum da seninki gibi olsaydı. Dolaylı yollardan ulaşmaya çalışacağım büyük ihtimal mesaj atmayı kesinlikle düşünmüyorum
evet ama platonik sonuçta :KK68:
göz önünde olunca daha şiddetli oluyoro_O ama duygusuz erkeklerden olduğunu bildiğim için hiç yanaşmadım

inşallah sen hayallerinin erkekine kavuşursun :KK19:

Canim spor la ilgili bir soru sor mesela siz o bolumden mezun olmussunuz arastiriyodum gordum sormak istedim falan avantajlari ve dezavantajlari nelerdir falan filan sen konuyu ac gerisi gelir zaten:)

Cesaretimi toplayıp ekleyebilirsem devamı gelir de o cesaret gelmiyor işte. Fikrinizi paylaştığınız için de teşekkür ederim : )

Herkese iyi akşamlar öncelikle. İçinde bulunduğum durum hakkında farklı kişilerden farklı fikirler almak istedim ve sırf bu yüzden üye oldum. Okulumun dağcılık kulübünün facebook sayfasında gezinirken ordan bir çocuğu çok beğendim ve onun facebookunu inceledim. Tahmin edersiniz ki tamamen aynı kafadanız. Neredeyse 1 senedir ara sıra girip bakıyorum neler paylaşmış diye. Şöyle de bir durum var ben okula yeni başladığımda o, mezun olmuş. Yüzyüze hiç görmedim görme ihtimalim de çok düşük. Gerçekten çok saçma bir durum farkındayım ama aklımdan çıkaramıyorum nedense. Sırf bu yüzden de kimseyle çıkmıyorum, konuştuğum ya da görüştüğüm herkesi onunla kıyaslıyorum sanki onu çok iyi tanıyormuşum gibi. Hala bir umut peşindeyim kısacası. Sizlerden bu konu hakkındaki görüşlerinizi ya da önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim..

Bence sıkıntın bu yüzden arkadaşım. Tanışmak için ortak bi bahaneniz var. Harekete geç bi şey kaybetmezsin.
Yoksa bi bakmışsın çocuğun nikah masasındaki fotoğrafı:KK48:

Back
X