• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir akıl verin :(

gulumsekaderine69

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
77
13
3
Merhaba ben 24 yaşındayım ciddi ciddi konuştuğum bir adam var.. bu ırmak bebek olayından sonra psikolojim gerçekten çok bozuldu yıllar önce yaşadığım bir olay aklıma geldi. Yıllar önce 7-8 yaşlarındayken ben hep okula servisle gider gelirdim. Bir gün bir kaç erkek beni arkaya çağırdı benim bazı yerlerime baktılar dokundular bana :'( bir keresinde böyle seyide kuzenim yaptı ama ben anlamıyorfum bilmiyordum kötü bişey olsuğunu annem babam bana hiç bişey anlatmadı ki :( güzel bişey sanıyodum. Bunu anlatmalı mıyım aileme sevdiğime :( napmalıyım bilmiyorum. Allahım böyle insanların belasını versin

Sevgilinize Anlatacak bir sey yok. Ugradiginiz tacizden dolayi bir uzmana anlatmak belki sizi rahatlatir.

anlatmalı mısın bilmiyorum o senin kararın eğer ihtiyaç duyuyorsan anlat ama ilerde bir evladın olursa ona mutlaka mahremiyet eğitimi ver ve bu gibi durumlarda susmamasını ve sana anlatmasını iste.

Anne babanıza dahi anlatamamışsınız ciddi ciddi konuştuğunuz adama ne acaba?Bana dokundular falan tarzı cümleler kurmayın kirliymişsiniz gibi davranmayın kendinize.Bir uzmandan yardım alın kimseye anlatmak zorunda değilsiniz başka.

Kimseye anlatmak zorunda degilsin,heleki gorustugun adama!cunku erkekler bu tarz seyleri ilerde isitip isitip onune koyarlar insanin...
Ama gercekten ihtiyac duyuyorsan,mutlaka bir uzmanla gorusmelisin...

Back
X