Lütfen bir bakın lütfen

ejshw6r

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
109
17
13
Ben Eylül'de adetimi oldum 5 gün sürdü hanımlar ve bu adetime 4 5 gün var karnım şiş midem bulanıyor birşey agimza süremiyorum ama yiyorum sizcce neden ya sanki kendimi hamile gibi hisediyorum neden sizce ve şuan adet belirtisi olarak galiba sadece göğüslerim agiryo lütfen cevaplayın lütfen

Eylül’ün kaçında oldunuz? Sonrasında ne zaman ilişki oldu?

Müneccim değiliz bir konu açıyorsanız düzgünce yazın lütfen

Eylül’ün kaçında oldunuz? Sonrasında ne zaman ilişki oldu?

Müneccim değiliz bir konu açıyorsanız düzgünce yazın lütfen
23 Eylül'de oldum 27sine de bitti adetim ilişkide de en son 15 Eylül'de oldu.

Zaten adet görmüşsünüz. Sonra da ilişki olmamış nasıl hamilelik olacak?
Bilmiyorum acaba piskolijden mi acaba dün oldu iliski ama korunmalı oldu.
ben test de yaptım negatif.
ama karnımın sismesini anlmadım midemin bulanmasınıda anlamadım efendim

Dediğin belirtiler adet belirtileri de olabilir gebelik belirtileri de tek çaren adetinin geçmesini beklemek sabırla bekle eğer geçerse hamilesin Allah gönlüne göre versin

Dün yaşanan bir ilişkiden ertesi gün nasıl belirti olsun. Fake misiniz cahil misiniz?

Gazdır o. Soda içim geçer.

Dediğin belirtiler adet belirtileri de olabilir gebelik belirtileri de tek çaren adetinin geçmesini beklemek sabırla bekle eğer geçerse hamilesin Allah gönlüne göre versin
Kaç gün geçmesi gerek acana adetin

Dün yaşanan bir ilişkiden ertesi gün nasıl belirti olsun. Fake misiniz cahil misiniz?

Gazdır o. Soda içim geçer.
Hayır dünkünden bahsetmiyorum zaten.
Eylül'dekinden bahsediyorum acaba ben kendi kendime kuruntu mu yapıyorum dedim efendim

Hamile kalır kalmaz karnın şişmez ki. Mide bağırsak enfeksiyonu da geçiriyor olabilirsin bu dediklerinle.

Hayır dünkünden bahsetmiyorum zaten.
Eylül'dekinden bahsediyorum acaba ben kendi kendime kuruntu mu yapıyorum dedim efendim
Hamile olsanız normal bir adet kanaması görmezsiniz. Lekelenme olur en fazla olursa

Hamile kalır kalmaz karnın şişmez ki. Mide bağırsak enfeksiyonu da geçiriyor olabilirsin bu dediklerinle.
Ya çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için sadece kendi kendime acaba kuruntu mu yapıyorum dedim.

Hamile olsanız normal bir adet kanaması görmezsiniz. Lekelenme olur en fazla olursa
Çok teşekkür ederim efendim demeeki bendeki kuruntu o zaman kendi kendime uyduuruyorum

Adet oncesi gaz ve siskinlik olma ihtmali yuksektir sitresten belirtilernizi yanlis yorumluyor olabilirsiniz sakinlesip adetnzin gecmesni bekleyn stres adet olma surecinizide uzatir rutin herseyinize devam edin adet gununuz gecerse bi kac gun sonrasinda test yapin varsa kesin cikar zaten

Tamamdir çok ama çok teşekkür ederim efendim

Ben testde yapmıştım efendim negatif çıkmıştı hamilelik olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…