23 Eylül'de oldum 27sine de bitti adetim ilişkide de en son 15 Eylül'de oldu.Eylül’ün kaçında oldunuz? Sonrasında ne zaman ilişki oldu?
Müneccim değiliz bir konu açıyorsanız düzgünce yazın lütfen
Zaten adet görmüşsünüz. Sonra da ilişki olmamış nasıl hamilelik olacak?23 Eylül'de oldum 27sine de bitti adetim ilişkide de en son 15 Eylül'de oldu.
23 Eylül'de oldum 27sine de bitti adetim ilişkide de en son 15 Eylül'de oldu.
Bilmiyorum acaba piskolijden mi acaba dün oldu iliski ama korunmalı oldu.Zaten adet görmüşsünüz. Sonra da ilişki olmamış nasıl hamilelik olacak?
Hayır 15 Eylül de oldu efendimAcaba yanlış mı yazdınız? 15 Ekim olmasın
Dediğin belirtiler adet belirtileri de olabilir gebelik belirtileri de tek çaren adetinin geçmesini beklemek sabırla bekle eğer geçerse hamilesin Allah gönlüne göre versinBen Eylül'de adetimi oldum 5 gün sürdü hanımlar ve bu adetime 4 5 gün var karnım şiş midem bulanıyor birşey agimza süremiyorum ama yiyorum sizcce neden ya sanki kede ndimi hamile gibi hisediyorum neden sizce ve şuan adet belirtisi olarak galiba sadece göğüslerim agiryo lütfen cevaplayın lütfen
Dün yaşanan bir ilişkiden ertesi gün nasıl belirti olsun. Fake misiniz cahil misiniz?Bilmiyorum acaba piskolijden mi acaba dün oldu iliski ama korunmalı oldu.
ben test de yaptım negatif.
ama karnımın sismesini anlmadım midemin bulanmasınıda anlamadım efendim
Kaç gün geçmesi gerek acana adetinDediğin belirtiler adet belirtileri de olabilir gebelik belirtileri de tek çaren adetinin geçmesini beklemek sabırla bekle eğer geçerse hamilesin Allah gönlüne göre versin
Hayır dünkünden bahsetmiyorum zaten.Dün yaşanan bir ilişkiden ertesi gün nasıl belirti olsun. Fake misiniz cahil misiniz?
Gazdır o. Soda içim geçer.
Hamile kalır kalmaz karnın şişmez ki. Mide bağırsak enfeksiyonu da geçiriyor olabilirsin bu dediklerinle.Bilmiyorum acaba piskolijden mi acaba dün oldu iliski ama korunmalı oldu.
ben test de yaptım negatif.
ama karnımın sismesini anlmadım midemin bulanmasınıda anlamadım efendim
Hamile olsanız normal bir adet kanaması görmezsiniz. Lekelenme olur en fazla olursaHayır dünkünden bahsetmiyorum zaten.
Eylül'dekinden bahsediyorum acaba ben kendi kendime kuruntu mu yapıyorum dedim efendim
Ya çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için sadece kendi kendime acaba kuruntu mu yapıyorum dedim.Hamile kalır kalmaz karnın şişmez ki. Mide bağırsak enfeksiyonu da geçiriyor olabilirsin bu dediklerinle.
Çok teşekkür ederim efendim demeeki bendeki kuruntu o zaman kendi kendime uyduuruyorumHamile olsanız normal bir adet kanaması görmezsiniz. Lekelenme olur en fazla olursa
Adet oncesi gaz ve siskinlik olma ihtmali yuksektir sitresten belirtilernizi yanlis yorumluyor olabilirsiniz sakinlesip adetnzin gecmesni bekleyn stres adet olma surecinizide uzatir rutin herseyinize devam edin adet gununuz gecerse bi kac gun sonrasinda test yapin varsa kesin cikar zatenBen Eylül'de adetimi oldum 5 gün sürdü hanımlar ve bu adetime 4 5 gün var karnım şiş midem bulanıyor birşey agimza süremiyorum ama yiyorum sizcce neden ya sanki kendimi hamile gibi hisediyorum neden sizce ve şuan adet belirtisi olarak galiba sadece göğüslerim agiryo lütfen cevaplayın lütfen
Tamamdir çok ama çok teşekkür ederim efendimAdet oncesi gaz ve siskinlik olma ihtmali yuksektir sitresten belirtilernizi yanlis yorumluyor olabilirsiniz sakinlesip adetnzin gecmesni bekleyn stres adet olma surecinizide uzatir rutin herseyinize devam edin adet gununuz gecerse bi kac gun sonrasinda test yapin varsa kesin cikar zaten
Ben testde yapmıştım efendim negatif çıkmıştı hamilelik olmaz dimiAdet oncesi gaz ve siskinlik olma ihtmali yuksektir sitresten belirtilernizi yanlis yorumluyor olabilirsiniz sakinlesip adetnzin gecmesni bekleyn stres adet olma surecinizide uzatir rutin herseyinize devam edin adet gununuz gecerse bi kac gun sonrasinda test yapin varsa kesin cikar zaten
Ekimde adet gördünzmü23 Eylül'de oldum 27sine de bitti adetim ilişkide de en son 15 Eylül'de oldu.
5 güüün geçsin bazen geç döllenme olabiliyor aç karnına erken gebelik testi al sonuç alırsınKaç gün geçmesi gerek acana adetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?