Lütfen bir bakın lütfen

5 güüün geçsin bazen geç döllenme olabiliyor aç karnına erken gebelik testi al sonuç alırsın
15 Eylül de yaşandı ilişki 23 Eylül'de oldum adet 27sinede bitti test yaptım negatif çıktı efendim

Ben testde yapmıştım efendim negatif çıkmıştı hamilelik olmaz dimi
Bunun netlesmesi icin adet gecikmesi gerekli ama bence belirti olrak yazdiklariniz adet belirtisi adet gecikirse 3. Gun test yapin ama boyle bunu dusunerek beklerseniz strestende gecikir adet akisina birakip bekleyin

Bunun netlesmesi icin adet gecikmesi gerekli ama bence belirti olrak yazdiklariniz adet belirtisi adet gecikirse 3. Gun test yapin ama boyle bunu dusunerek beklerseniz strestende gecikir adet akisina birakip bekleyin
Tamamdır efenim çok teşekkür ederim
Yalnız bahsettiğim 15 Eylül'de olan ilişkim efendim

Tamamdır efenim çok teşekkür ederim
Yalnız bahsettiğim 15 Eylül'de olan ilişkim efendim
1 kere iliski olduysa koca ay cok zor bir ihtmal yumurtlamaya denk gelmemis bir iliskide gebelik ihtmali yok kadar dusuk yumurta 36 saat icinde dolleniyo sperm 24 saat yasiyodu bildgm kadaryla bu zamanlamayi yakaladiysan hamile kalirsin benm anlamadgm hamile kalmak istyomusun istemiyomusun konusmalarindan bunu anlayamadim

Yeni evli olduğum için çocuk düşünmüyoruz ama işte çocuk varsa diye dikkatlice davrnamk istiyorum efendim

Yeni evli olduğum için çocuk düşünmüyoruz ama işte çocuk varsa diye dikkatlice davrnamk istiyorum efendim
Dikkat dedigin folik asit kullanmali ve saglikli beslenmelisin agir kaldrma bide adetin gwcince haber ver bizede

Dikkat dedigin folik asit kullanmali ve saglikli beslenmelisin agir kaldrma bide adetin gwcince haber ver bizede
Tamamddir efendim kesinlikle haber vericem ama bu ay ilişki yaşanmadı geçen aykini soyluyorum canım benim

Tamamddir efendim kesinlikle haber vericem ama bu ay ilişki yaşanmadı geçen aykini soyluyorum canım benim
1 kereyle cok zor cunku yumurtlama zamani bile gun asiri olmasi tavsiye ediliyor ama bekleyelim bakalim

1 kereyle cok zor cunku yumurtlama zamani bile gun asiri olmasi tavsiye ediliyor ama bekleyelim bakalim
Bakalım canım benim ama suanlik istemiyorum inşllah olmaz isteyenlerin olsun amin

Ama olacağını sanmıyorum geçen aykinden bahsediyorum sadece kendime çok sıkıntı yapıyorum ben ya

Bakalım canım benim ama suanlik istemiyorum inşllah olmaz isteyenlerin olsun amin

Ama olacağını sanmıyorum geçen aykinden bahsediyorum sadece kendime çok sıkıntı yapıyorum ben ya
Stres yaparsan adetin gecikir ama akisina birak ihlamur flan al ic adeti getiriyor gecen ay ihlamurla adet oldum ben gunde 2 bardak iciyordum sende ic hep bedenin rwhatlar hemde insani gevsetiyor varsada yoksada kontrol edemezsin bunu ama dusunerek stres yaparak adetini geciktrrsin akisina birak oyuzden

Adet olmadan önceki belirtilerle gebelik belirtileri zaten benzer. Benim her adet öncesi midem bulanır karnım şişer mesela. Premenstrual sendrom um ağır geçer. Bi de psikolojik olarak gebe kalmayı düşündüğünüz için vücut zaten size oyun oynar. Yani idrar testinde bile görünce hemen emin olmayın gidin kan verin diyorlar. Siz bi şişkinlik bi bulantıdan nem kapıyorsunuz.

Tamamdır çok teşekkür ederimm

Evet haklısınız çok teşekkür ederiimm

Merhabalar bana Özel mesaj gonderirmisin sizinle birşey daniscam abla ben gönderemiyorum

Merhabalar bana acaba özel mesaj gönderebilirsiniz canım benim ya ben gönderemiyorum siizinle birşey danışabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…