- 23 Haziran 2021
- 267
- 109
- 18
- 34
- Konu Sahibi makbulecin
-
Ben görmedim canım ama gören arkadaşlar vardıHerkese selam. Benim adetime 4 gün var. Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim tam 14. Gün pik gördüm. Daha sonra ertesi gün yaptım yumurtla çatlamıştı silik gördüm. Şimdi bugün adete dört gün var yeniden bir deneyeyim dedim. Bu şekilde pik gördüm. Hamileli bu testle öğrenmeye çalışmıyorum aslında meraktan yaptım. Bu şekilde görüp hamile olan var mı aranızda. Ya da neden şu an pik görüyorum bileğisin olanlar yazabilir mi lütfen. Gebelik testi alıp yapmıycam çünkü çok üzülüyorum negatifi görünce.
Ay çok sağolun gerçekten cevabınız beni heyecanlandırdıBen görmedim canım ama gören arkadaşlar vardıBi kaset test yada erken gebelik testi varsa elinde yapabilirsin . Kendimden örnek vereyim bende merak edip 3 gün kala ovulasyon testi yapmıştım benim t iyice silikti sonra hamilelik testi yaptım negatif çıkmıştı ama seninki pik gibi hamile olabilirsin
İnş canım sağlıkla hamiş olursunAy çok sağolun gerçekten cevabınız beni heyecanlandırdıdeğilsemde üzülmem alıştım ama inşallah hamileyimdir
Baya koyu çıkmış muhtemelen hamilesiniz.Ay çok sağolun gerçekten cevabınız beni heyecanlandırdıdeğilsemde üzülmem alıştım ama inşallah hamileyimdir
İki gebeligimde de ovulasyonu koyu görünce test yapıp pozitifi gördüm. Ama ikinci bir yumurtlama ihtimali de olabilir. Boş yere ümit vermek istemem. En iyisi bir test yapın.Herkese selam. Benim adetime 4 gün var. Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim tam 14. Gün pik gördüm. Daha sonra ertesi gün yaptım yumurtla çatlamıştı silik gördüm. Şimdi bugün adete dört gün var yeniden bir deneyeyim dedim. Bu şekilde pik gördüm. Hamileli bu testle öğrenmeye çalışmıyorum aslında meraktan yaptım. Bu şekilde görüp hamile olan var mı aranızda. Ya da neden şu an pik görüyorum bileğisin olanlar yazabilir mi lütfen. Gebelik testi alıp yapmıycam çünkü çok üzülüyorum negatifi görünce.
Bir de şu sebepten heveslenmek istemiyorum aslında hani iki kere yumurtlama mı oldu acaba bir ayda diyeBen görmedim canım ama gören arkadaşlar vardıBi kaset test yada erken gebelik testi varsa elinde yapabilirsin . Kendimden örnek vereyim bende merak edip 3 gün kala ovulasyon testi yapmıştım benim t iyice silikti sonra hamilelik testi yaptım negatif çıkmıştı ama seninki pik gibi hamile olabilirsin
Oda olabilir . En güzeli test yapmakBir de şu sebepten heveslenmek istemiyorum aslında hani iki kere yumurtlama mı oldu acaba bir ayda diye
Çok teşekkürler o zaman bi iki gün daha geçsin test yapıcamİki gebeligimde de ovulasyonu koyu görünce test yapıp pozitifi gördüm. Ama ikinci bir yumurtlama ihtimali de olabilir. Boş yere ümit vermek istemem. En iyisi bir test yapın.
Kesin yazarım merak etmeyin gebe değilsemde yazıcamİnş canım sağlıkla hamiş olursunBurayada yaz olur mu sonucu . Bende sabırsızlıkla bekliyorum
İnşallahBaya koyu çıkmış muhtemelen hamilesiniz.
Bildiğim kadarıyla sağdaki çizgi daha koyu kırmızı çıkarsa gebeliğe işaret ediyor bununla ilgili videolar vardıLütfen bilgisi olan yazabilir mi acaba rica ediyorum
Eee arkadaşlar başka bilgisi olan yok mu ??Herkese selam. Benim adetime 4 gün var. Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim tam 14. Gün pik gördüm. Daha sonra ertesi gün yaptım yumurtla çatlamıştı silik gördüm. Şimdi bugün adete dört gün var yeniden bir deneyeyim dedim. Bu şekilde pik gördüm. Hamileli bu testle öğrenmeye çalışmıyorum aslında meraktan yaptım. Bu şekilde görüp hamile olan var mı aranızda. Ya da neden şu an pik görüyorum bileğisin olanlar yazabilir mi lütfen. Gebelik testi alıp yapmıycam çünkü çok üzülüyorum negatifi görünce.
Çok var boyle hamilelik oğrenen. Ben denemedim aslinda belki denesem çikardi bende de. iki kere yumurtlama olmasi bile bence uzulmeye değer birşey değil. Tam tersi. Bence bugunu değerlendirin tabi hamilelik testi yapmiycaksaniz. Ama ben çatlardim herhalde merakdan yapmadan duramazdimHerkese selam. Benim adetime 4 gün var. Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim tam 14. Gün pik gördüm. Daha sonra ertesi gün yaptım yumurtla çatlamıştı silik gördüm. Şimdi bugün adete dört gün var yeniden bir deneyeyim dedim. Bu şekilde pik gördüm. Hamileli bu testle öğrenmeye çalışmıyorum aslında meraktan yaptım. Bu şekilde görüp hamile olan var mı aranızda. Ya da neden şu an pik görüyorum bileğisin olanlar yazabilir mi lütfen. Gebelik testi alıp yapmıycam çünkü çok üzülüyorum negatifi görünce.
Hamilelik testi yaptım negatif çıktıÇok var boyle hamilelik oğrenen. Ben denemedim aslinda belki denesem çikardi bende de. iki kere yumurtlama olmasi bile bence uzulmeye değer birşey değil. Tam tersi. Bence bugunu değerlendirin tabi hamilelik testi yapmiycaksaniz. Ama ben çatlardim herhalde merakdan yapmadan duramazdiminsaAllah hayirli ve sağlikli bir gebeliğin habercisidir
Canım bende bir ara hep ovulasyon testi yapıyordum hep böyle çıkıyordu bu gebelik olduğu anlamına gelmiyor maalesef en kesin sonuç ya kaset test ya da kan testiHerkese selam. Benim adetime 4 gün var. Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim tam 14. Gün pik gördüm. Daha sonra ertesi gün yaptım yumurtla çatlamıştı silik gördüm. Şimdi bugün adete dört gün var yeniden bir deneyeyim dedim. Bu şekilde pik gördüm. Hamileli bu testle öğrenmeye çalışmıyorum aslında meraktan yaptım. Bu şekilde görüp hamile olan var mı aranızda. Ya da neden şu an pik görüyorum bileğisin olanlar yazabilir mi lütfen. Gebelik testi alıp yapmıycam çünkü çok üzülüyorum negatifi görünce.
Bekle adet geçsin hele. Belli olmaz. Negatif çikarsa da uzulme. Unutma her yeni ay yeni umutttHamilelik testi yaptım negatif çıktıama adete daha 3 gün var acaba çıkmaz mı daha. Gerçi ovulasyona etki etseydi. Gebelik testinde de görünürdü
Sonra hamile kaldınız mı acabaCanım bende bir ara hep ovulasyon testi yapıyordum hep böyle çıkıyordu bu gebelik olduğu anlamına gelmiyor maalesef en kesin sonuç ya kaset test ya da kan testi
Evet öyle gerçektenBekle adet geçsin hele. Belli olmaz. Negatif çikarsa da uzulme. Unutma her yeni ay yeni umuttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?