- 23 Haziran 2021
- 267
- 109
- 18
- 34
- Konu Sahibi makbulecin
-
Kesinlikle kıskanmıyorsun ama ister istemez kendini eksik ve yetersiz hissediyorsun gördükçe. Ben de bakmıyorum instagramda görünce hızlı geçiyorum. Kendimi üzmeyim diye. Şu kafadan atma olayını gerçekten beceremedim ya sanki bu hamile kalan tüm herkes çok mı stressiz dimi. Olacağı varsa olacak. Ama işte sabırsızlık insanın elinde olmuyor bazen canım senin yaşın kaç.O takmama bendede yok maalesefhepimizin Allah yardımcısı olsun gerçekten zor bi süreç. İnsan istemeden stres oluyo dediğin gibi . Birde üstüne çevrendeki arkadaşların 2. Çocuğa geçmişken
Canım bence hamilesin bir test yap derim çoğu insan ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğreniyorHerkese selam. Benim adetime 4 gün var. Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim tam 14. Gün pik gördüm. Daha sonra ertesi gün yaptım yumurtla çatlamıştı silik gördüm. Şimdi bugün adete dört gün var yeniden bir deneyeyim dedim. Bu şekilde pik gördüm. Hamileli bu testle öğrenmeye çalışmıyorum aslında meraktan yaptım. Bu şekilde görüp hamile olan var mı aranızda. Ya da neden şu an pik görüyorum bileğisin olanlar yazabilir mi lütfen. Gebelik testi alıp yapmıycam çünkü çok üzülüyorum negatifi görünce.
Ah keşkeCanım tebrikler hamilesin idrarda cıkıyorsa yanılma payı sıfır
Canım tebrikler hamilesin idrarda cıkıyorsa yanılma payı oHerkese selam. Benim adetime 4 gün var. Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim tam 14. Gün pik gördüm. Daha sonra ertesi gün yaptım yumurtla çatlamıştı silik gördüm. Şimdi bugün adete dört gün var yeniden bir deneyeyim dedim. Bu şekilde pik gördüm. Hamileli bu testle öğrenmeye çalışmıyorum aslında meraktan yaptım. Bu şekilde görüp hamile olan var mı aranızda. Ya da neden şu an pik görüyorum bileğisin olanlar yazabilir mi lütfen. Gebelik testi alıp yapmıycam çünkü çok üzülüyorum negatifi görünce.
canım kusura bakma ben beta hcg sandım onu bende gecen ay basladım ana regli oldum ovulasyon öu yapsam die düsünuroum ama kullanmayı bilmiyorumAh keşkeadet oldum dün
Merhaba canım dün adet oldum maalesef.Canım bence hamilesin bir test yap derim çoğu insan ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğreniyorablam gibi mesela sonuç ne çıktı noldu xnm test yaptinmi
Bence kullanma boşuna para verme. Adet günü başlangıcından hesapla canım 14.15.16 bu günleri değerlendir. Adetlerin düzenli midirCanım tebrikler hamilesin idrarda cıkıyorsa yanılma payı o
canım kusura bakma ben beta hcg sandım onu bende gecen ay basladım ana regli oldum ovulasyon öu yapsam die düsünuroum ama kullanmayı bilmiyorum
Ya bir de ninelerimiz zamanında ne ovulasyon bilirlerdi ne beta ne yumurta takibi ama hepsinin 8-9 çocuğu varCanım tebrikler hamilesin idrarda cıkıyorsa yanılma payı o
canım kusura bakma ben beta hcg sandım onu bende gecen ay basladım ana regli oldum ovulasyon öu yapsam die düsünuroum ama kullanmayı bilmiyorum
Hsg sonrasi belki okumuşsundur hamile kalma şansi artar. InsaAllah sorun çikmaz da vesilen bu hsg olur hamilelik içinYaa( çok üzücü allahım tez vakitte yeniden nasip eder inşallah size bunu. Ben yarın hsg çektiriyorum bakalım.
Ben 31 yaşındayım canım .evleneli 9 ay oldu .2 aydır deniyoruz .aynen kıskanma değil ama bazıları da göze sokar gibi hareketleri. Oğluşumla geziyorum .oğluşuma ziyarete geldiler .Kesinlikle kıskanmıyorsun ama ister istemez kendini eksik ve yetersiz hissediyorsun gördükçe. Ben de bakmıyorum instagramda görünce hızlı geçiyorum. Kendimi üzmeyim diye. Şu kafadan atma olayını gerçekten beceremedim ya sanki bu hamile kalan tüm herkes çok mı stressiz dimi. Olacağı varsa olacak. Ama işte sabırsızlık insanın elinde olmuyor bazen canım senin yaşın kaç.
Benim annem ilk ayından bana hamile kalmış. Kardeşimin eşide korunmayı bıraktığı gibi 2 çocuğuna hamile kaldı. Kuzenlerimde korunmayı bıraktığı ay hamile kalmış. Ya diyorum bende ni bozukluk var yada ne etkileyenYa bir de ninelerimiz zamanında ne ovulasyon bilirlerdi ne beta ne yumurta takibi ama hepsinin 8-9 çocuğu vargerçekten takmamak lazım. Ama olmuyor neden olmuyor bilmiyorum hırs yaptım ben resmen kendime kızıyorum adeta
Allahım inşallah bize nasip etsin inşallah sağlıcakla çok bekletmedenBen 31 yaşındayım canım .evleneli 9 ay oldu .2 aydır deniyoruz .aynen kıskanma değil ama bazıları da göze sokar gibi hareketleri. Oğluşumla geziyorum .oğluşuma ziyarete geldiler .sinir bozucu .bazen diyorum kendime bende mi böyle olucam acaba ? İnş olmam hiç sevmediğim bişey çünkü. Zaten inş hamile kalırsam 4 ay kimseye söylemem. Doğurdumdada bu pandemi de zaten iice titiz etti beni. Dün arkasidaşom zorla evine davet etti.Gelmem açık hava ii diyorum siz karı koca neden böle çok dikkatlisiniz aşı olduk bişey olmaz size diyo, üstüne eleştiriyor dedim sen davetlere git kapı kapı gez biz böyle iyiyiz
Merhaba şimdi adetli olduğum için cuma gününe randevu verdiler cuma günü çekiliyorum bakalımMerhaba hsg cekildinzmi ağrı oldu mu ve sonucunuz nasıl çıktı merak ettim:) ben de cekilecegim galiba da
Merhaba şimdi adetli olduğum için cuma gününe randevu verdiler cuma günü çekiliyorum bakalımMerhaba hsg cekildinzmi ağrı oldu mu ve sonucunuz nasıl çıktı merak ettim:) ben de cekilecegim galiba da
insan kendine soruyor dimi acaba bir yerde yanlışlık mı yapıyoruz diye :)) valla inşallah çok bekletmez çok çok hayırlı ve güzel bi zamanda gelir bebeklerimizBenim annem ilk ayından bana hamile kalmış. Kardeşimin eşide korunmayı bıraktığı gibi 2 çocuğuna hamile kaldı. Kuzenlerimde korunmayı bıraktığı ay hamile kalmış. Ya diyorum bende ni bozukluk var yada ne etkileyenbilemedim bende ama stres kafaya takmak çok etkiliyor sanırım
Evet okumuştum o sıvı tıkanıklığı açıyormuş eğer varsa inşallah öyle bir vesile olur banadaHsg sonrasi belki okumuşsundur hamile kalma şansi artar. InsaAllah sorun çikmaz da vesilen bu hsg olur hamilelik için
İnş canımmMerhaba şimdi adetli olduğum için cuma gününe randevu verdiler cuma günü çekiliyorum bakalıminş sonucu hayırlı olur şans
insan kendine soruyor dimi acaba bir yerde yanlışlık mı yapıyoruz diye :)) valla inşallah çok bekletmez çok çok hayırlı ve güzel bi zamanda gelir bebeklerimiz
Gece mı gunduz mu bırde gun asrı daha ıyı olmaz mı sızceBence kullanma boşuna para verme. Adet günü başlangıcından hesapla canım 14.15.16 bu günleri değerlendir. Adetlerin düzenli midir
Merhaba HanımlarBaya koyu çıkmış muhtemelen hamilesiniz.
Canım seni üzmek istemem ama daha cok erken bunlr piskolojikmen oluyo düsündükce kısacası regli ile hamilelik belirtileri birebir aynı tek farkı regli olmuyosun bende sun gebelik planlıyorum ilk oglumda sadece ayaklarım geriliyodu gecen ay basladım bende ve hic yasamadıgım belirtileri yasadım ama regli oldum düsünmemek lazımMerhaba HanımlarBende foruma yeni katıldım
Şu an 24 yaşındayım 9 aylık evliyim 28-29 günde bir adet döndüm var BAT 11 Temmuz . Yumurtlama tarihim 22 Haziran - 1 Temmuz arasındaydı o zamanları ve yüksek hamile kalma şansı olan günlerimi değerlendirdik . Şu an adetime 8 gün kaldı fakat sağ kasığımda adet sancısı gibi ama biraz daha hafif bir ağrı var. Çok fazla gaz sorunum olmaya başladı. Acaba hamile kalmış olabilir miyimYorumlarınızı bekliyorum . Sabırsızlığım hat safada 7 gün öncesinde kanda çıkar mı teste gitsem ? Tecrübeli olanlar yaşamış olanlardan yardım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?