Gebeliğe Hazırlık Lütfen bir bakın onu testime

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O takmama bendede yok maalesef hepimizin Allah yardımcısı olsun gerçekten zor bi süreç. İnsan istemeden stres oluyo dediğin gibi . Birde üstüne çevrendeki arkadaşların 2. Çocuğa geçmişken
Kesinlikle kıskanmıyorsun ama ister istemez kendini eksik ve yetersiz hissediyorsun gördükçe. Ben de bakmıyorum instagramda görünce hızlı geçiyorum. Kendimi üzmeyim diye. Şu kafadan atma olayını gerçekten beceremedim ya sanki bu hamile kalan tüm herkes çok mı stressiz dimi. Olacağı varsa olacak. Ama işte sabırsızlık insanın elinde olmuyor bazen canım senin yaşın kaç.

Canım bence hamilesin bir test yap derim çoğu insan ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğreniyor ablam gibi mesela sonuç ne çıktı noldu xnm test yaptinmi

Canım tebrikler hamilesin idrarda cıkıyorsa yanılma payı o
Ah keşke adet oldum dün
canım kusura bakma ben beta hcg sandım onu bende gecen ay basladım ana regli oldum ovulasyon öu yapsam die düsünuroum ama kullanmayı bilmiyorum

Canım bence hamilesin bir test yap derim çoğu insan ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğreniyor ablam gibi mesela sonuç ne çıktı noldu xnm test yaptinmi
Merhaba canım dün adet oldum maalesef. yarın hsg çektiriyorum bakalım. Belkide gerçekten tıkalı bilemiyorum ki

canım kusura bakma ben beta hcg sandım onu bende gecen ay basladım ana regli oldum ovulasyon öu yapsam die düsünuroum ama kullanmayı bilmiyorum
Bence kullanma boşuna para verme. Adet günü başlangıcından hesapla canım 14.15.16 bu günleri değerlendir. Adetlerin düzenli midir

Ya bir de ninelerimiz zamanında ne ovulasyon bilirlerdi ne beta ne yumurta takibi ama hepsinin 8-9 çocuğu var gerçekten takmamak lazım. Ama olmuyor neden olmuyor bilmiyorum hırs yaptım ben resmen kendime kızıyorum adeta

Ben 31 yaşındayım canım .evleneli 9 ay oldu .2 aydır deniyoruz .aynen kıskanma değil ama bazıları da göze sokar gibi hareketleri. Oğluşumla geziyorum .oğluşuma ziyarete geldiler . sinir bozucu .bazen diyorum kendime bende mi böyle olucam acaba ? İnş olmam hiç sevmediğim bişey çünkü. Zaten inş hamile kalırsam 4 ay kimseye söylemem. Doğurdumdada bu pandemi de zaten iice titiz etti beni. Dün arkasidaşom zorla evine davet etti.Gelmem açık hava ii diyorum siz karı koca neden böle çok dikkatlisiniz aşı olduk bişey olmaz size diyo, üstüne eleştiriyordedim sen davetlere git kapı kapı gez biz böyle iyiyiz

Ya bir de ninelerimiz zamanında ne ovulasyon bilirlerdi ne beta ne yumurta takibi ama hepsinin 8-9 çocuğu var gerçekten takmamak lazım. Ama olmuyor neden olmuyor bilmiyorum hırs yaptım ben resmen kendime kızıyorum adeta
Benim annem ilk ayından bana hamile kalmış. Kardeşimin eşide korunmayı bıraktığı gibi 2 çocuğuna hamile kaldı. Kuzenlerimde korunmayı bıraktığı ay hamile kalmış. Ya diyorum bende ni bozukluk var yada ne etkileyen bilemedim bende ama stres kafaya takmak çok etkiliyor sanırım

Merhaba hsg cekildinzmi ağrı oldu mu ve sonucunuz nasıl çıktı merak ettim:) ben de cekilecegim galiba da

Allahım inşallah bize nasip etsin inşallah sağlıcakla çok bekletmeden

Merhaba hsg cekildinzmi ağrı oldu mu ve sonucunuz nasıl çıktı merak ettim:) ben de cekilecegim galiba da
Merhaba şimdi adetli olduğum için cuma gününe randevu verdiler cuma günü çekiliyorum bakalım inş sonucu hayırlı olur şans
insan kendine soruyor dimi acaba bir yerde yanlışlık mı yapıyoruz diye :)) valla inşallah çok bekletmez çok çok hayırlı ve güzel bi zamanda gelir bebeklerimiz

İnş canımm

Hsg yorumlarınızı bekliyoruz bir de fiyat nedir deneyimlerinizi paylaşın misiniz . Hangi aşamalardan sonra hsg denildi size

Baya koyu çıkmış muhtemelen hamilesiniz.
Merhaba Hanımlar Bende foruma yeni katıldım
Şu an 24 yaşındayım 9 aylık evliyim 28-29 günde bir adet döndüm var BAT 11 Temmuz . Yumurtlama tarihim 22 Haziran - 1 Temmuz arasındaydı o zamanları ve yüksek hamile kalma şansı olan günlerimi değerlendirdik . Şu an adetime 8 gün kaldı fakat sağ kasığımda adet sancısı gibi ama biraz daha hafif bir ağrı var. Çok fazla gaz sorunum olmaya başladı. Acaba hamile kalmış olabilir miyim Yorumlarınızı bekliyorum . Sabırsızlığım hat safada 7 gün öncesinde kanda çıkar mı teste gitsem ? Tecrübeli olanlar yaşamış olanlardan yardım bekliyorum

Canım seni üzmek istemem ama daha cok erken bunlr piskolojikmen oluyo düsündükce kısacası regli ile hamilelik belirtileri birebir aynı tek farkı regli olmuyosun bende sun gebelik planlıyorum ilk oglumda sadece ayaklarım geriliyodu gecen ay basladım bende ve hic yasamadıgım belirtileri yasadım ama regli oldum düsünmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…