Gebeliğe Hazırlık Lütfen bir bakın onu testime

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ovulasyon testiyle öğrendim 2.ayımda ilk ay adet öncesi de sizinki gibi böyle çıkmıştı hamilelikte t çizgisi çok koyu çıkıyor.inş hamilesinizdir

Ben 1 mayisda düşük yasadim. 17 haftalik ikizlerimi rahim agzi yetmezliginden kaybettim malesef. 20 ayda gelmişlerdi( daha adet olmadim. Adet olunca yeniden deniycez InsaAllah
Ya çok üzüldüm Allah yeniden size ikiz benek nasip eder inşallah modaya beş aydır deniyorum adetime son 1 gün. İnş olmam. İnş sizde olmazsınız

Bende bu ay ovulasın ve yumurtlama takıp ettımkızım tüp bebek ondakı belırtılerı yaşıyorum ve bende ılac almadan adet olmuyorum adet döngüme 5 gün var bu gün gebelık yaptım yok ama belım karnım ve rahmım agrıyor tek taraf sırt agrım var bunları kızımda yaşamıştımAllah hepımız ıcın hayırlısını versın ınslalah Her ısteyene nasıp etsın

Amin inşallah güzel dilekleriniz için benim 5 ay doldu gene kalamayalım bugün

Bende bir ara daha koyu çıkmıştı bu ay oldu galiba derken üstüne adet gördüm Yani bu testlere boşa aldanma streste yapma bende 5 ay ovulasyon ile denedim denedim olmadı stresten dedi herkes 6. Ay eşimde bende ard arda grip olduk o ay ilişki sıklığımızı saysam bir elin parmak sayısını geçmez hiç ihtimal vermediğim bir ay olmuştu hatta öyle ki gebeliği öğrenmeden 1 hafta önce hastalanıp doktora gittiğimde gebelik şüphesini bile söylemedim 2 serum ve film çekilmiştim (kan testi istesek çıkarmış) ama nasip işte o sayılı ilişkilerden birinde hamile kalmışım şuan karnışımda bir oğluş var süpriz yapıp geldi

Amin inşallah ben de adet oldum 5. Ay doldu olmuyor çok üzülmeye başladım gerçekten sanki hiç olmayacak gibi geliyor
Ya yapma oyle. Ben de hiç gormuycem çizgiyi derdim. Instagramda doktor sayfalarinda ultrason vidyolarai paylasilirdi. Ordaki kalp seslerini dinleyip onlar adina sevinip kendi adima ağlardim. Duymiycakmiyim diye. Ama çifter çifter duydum. Serklaj olsaydim şimdi bebeklerim benleydi kendi salakliğimizdan kaybettim 20 ay sonraki mucizelerimizi

üzülme canım benim inşşş en kısa sürede sağlıkla hamile kalırsın kalırız inşş içini ferah tut demekki var daha zamanı . Bekliyo zamanı.
Keşke şu takmamayı öğrensem gebelik stresten olmuyor ama gebe kalamayınca stres olunuyor hadi gel çık çıkabilirsen işin içinden yarın hsg çektiriyorum kesin kararım

Ne mutlu bi şey yaşamışsınız maşallah allahım inşallah şu duygu banada yaşatır ya aşırı çok istiyorum. Adetliyim şu an dün oldum. Sizin kaç denemeden sonra oldu ? Ya ben hemen umudumu yitiriyorum diyorum ki olda 5 ayda olurdu demek olmuyor diyorum hemen umutsuzluğa kapılıyorum

Yaa ( çok üzücü allahım tez vakitte yeniden nasip eder inşallah size bunu. Ben yarın hsg çektiriyorum bakalım.

Ohoo onu bende çok söyledim olsa şimdiye olurdu diye ama onun da bir bildiği varmış demek ki 6. Ay kaldım

Bu ovulasyon testi falan hikaye arkadaşlar adet oldum bunlara umut bağlamamak lazım. Yarın hsg çektiriyorum

Keşke şu takmamayı öğrensem gebelik stresten olmuyor ama gebe kalamayınca stres olunuyor hadi gel çık çıkabilirsen işin içinden yarın hsg çektiriyorum kesin kararım
O takmama bendede yok maalesef hepimizin Allah yardımcısı olsun gerçekten zor bi süreç. İnsan istemeden stres oluyo dediğin gibi . Birde üstüne çevrendeki arkadaşların 2. Çocuğa geçmişken

Arkadaşlar bu ovülasyon nasıl yapılır biri detaylı bilgi verebilir mi yani cifti cızgi gördügüm gün mu iliskiye giriyorum diyelim iliskiye girdim sabah bu testi tekrar mı yapıyorum yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…