- 8 Ocak 2020
- 3.905
- 3.518
- 133
- Konu Sahibi makbulecin
-
Ben 1 mayisda düşük yasadim. 17 haftalik ikizlerimi rahim agzi yetmezliginden kaybettim malesef. 20 ayda gelmişlerdi( daha adet olmadim. Adet olunca yeniden deniycez InsaAllahEvet öyle gerçektensiz hamile kaldınız mı
Ben ovulasyon testiyle öğrendim 2.ayımda ilk ay adet öncesi de sizinki gibi böyle çıkmıştı hamilelikte t çizgisi çok koyu çıkıyor.inş hamilesinizdirHerkese selam. Benim adetime 4 gün var. Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim tam 14. Gün pik gördüm. Daha sonra ertesi gün yaptım yumurtla çatlamıştı silik gördüm. Şimdi bugün adete dört gün var yeniden bir deneyeyim dedim. Bu şekilde pik gördüm. Hamileli bu testle öğrenmeye çalışmıyorum aslında meraktan yaptım. Bu şekilde görüp hamile olan var mı aranızda. Ya da neden şu an pik görüyorum bileğisin olanlar yazabilir mi lütfen. Gebelik testi alıp yapmıycam çünkü çok üzülüyorum negatifi görünce.
Ya çok üzüldüm Allah yeniden size ikiz benek nasip eder inşallah modaya beş aydır deniyorum adetime son 1 gün. İnş olmam. İnş sizde olmazsınızBen 1 mayisda düşük yasadim. 17 haftalik ikizlerimi rahim agzi yetmezliginden kaybettim malesef. 20 ayda gelmişlerdi( daha adet olmadim. Adet olunca yeniden deniycez InsaAllah
Ben daha 5 aydır deniyorum olacaktı :)Ya çok üzüldüm Allah yeniden size ikiz benek nasip eder inşallah modaya beş aydır deniyorum adetime son 1 gün. İnş olmam. İnş sizde olmazsınız
InsaAllah canim. Gerçekten ikizin tadini aldim yine çok isterim ikiz olsunYa çok üzüldüm Allah yeniden size ikiz benek nasip eder inşallah modaya beş aydır deniyorum adetime son 1 gün. İnş olmam. İnş sizde olmazsınız
Amin inşallah ben de adet oldumInsaAllah canim. Gerçekten ikizin tadini aldim yine çok isterim ikiz olsun
Adet oldumİnş canım sağlıkla hamiş olursunBurayada yaz olur mu sonucu . Bende sabırsızlıkla bekliyorum
Amin inşallah güzel dilekleriniz için benim 5 ay doldu gene kalamayalım bugünBende bu ay ovulasın ve yumurtlama takıp ettımkızım tüp bebek ondakı belırtılerı yaşıyorum ve bende ılac almadan adet olmuyorum adet döngüme 5 gün var bu gün gebelık yaptım yok ama belım karnım ve rahmım agrıyor tek taraf sırt agrım var bunları kızımda yaşamıştım Allah hepımız ıcın hayırlısını versın ınslalah Her ısteyene nasıp etsın
Adet oldum5 ay doldu bugün
Ya yapma oyle. Ben de hiç gormuycem çizgiyi derdim. Instagramda doktor sayfalarinda ultrason vidyolarai paylasilirdi. Ordaki kalp seslerini dinleyip onlar adina sevinip kendi adima ağlardim. Duymiycakmiyim diye. Ama çifter çifter duydum. Serklaj olsaydim şimdi bebeklerim benleydi kendi salakliğimizdan kaybettim 20 ay sonraki mucizelerimiziAmin inşallah ben de adet oldum5. Ay doldu olmuyor çok üzülmeye başladım gerçekten sanki hiç olmayacak gibi geliyor
Keşke şu takmamayı öğrensem gebelik stresten olmuyor ama gebe kalamayınca stres olunuyor hadi gel çık çıkabilirsen işin içindenüzülme canım benim inşşş en kısa sürede sağlıkla hamile kalırsın kalırız inşş içini ferah tut demekki var daha zamanı . Bekliyo zamanı.
Ne mutlu bi şey yaşamışsınız maşallah allahım inşallah şu duygu banada yaşatırBende bir ara daha koyu çıkmıştı bu ay oldu galiba derken üstüne adet gördümYani bu testlere boşa aldanma streste yapma bende 5 ay ovulasyon ile denedim denedim olmadı stresten dedi herkes 6. Ay eşimde bende ard arda grip olduk o ay ilişki sıklığımızı saysam bir elin parmak sayısını geçmez hiç ihtimal vermediğim bir ay olmuştu hatta öyle ki gebeliği öğrenmeden 1 hafta önce hastalanıp doktora gittiğimde gebelik şüphesini bile söylemedim 2 serum ve film çekilmiştim (kan testi istesek çıkarmış) ama nasip işte o sayılı ilişkilerden birinde hamile kalmışım şuan karnışımda bir oğluş var süpriz yapıp geldi
YaaYa yapma oyle. Ben de hiç gormuycem çizgiyi derdim. Instagramda doktor sayfalarinda ultrason vidyolarai paylasilirdi. Ordaki kalp seslerini dinleyip onlar adina sevinip kendi adima ağlardim. Duymiycakmiyim diye. Ama çifter çifter duydum. Serklaj olsaydim şimdi bebeklerim benleydi kendi salakliğimizdan kaybettim 20 ay sonraki mucizelerimizi
Ohoo onu bende çok söyledim olsa şimdiye olurdu diye ama onun da bir bildiği varmış demek ki 6. Ay kaldımNe mutlu bi şey yaşamışsınız maşallah allahım inşallah şu duygu banada yaşatırya aşırı çok istiyorum. Adetliyim şu an dün oldum. Sizin kaç denemeden sonra oldu ? Ya ben hemen umudumu yitiriyorum diyorum ki olda 5 ayda olurdu demek olmuyor diyorum hemen umutsuzluğa kapılıyorum
Bu ovulasyon testi falan hikaye arkadaşlar adet oldumHerkese selam. Benim adetime 4 gün var. Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim tam 14. Gün pik gördüm. Daha sonra ertesi gün yaptım yumurtla çatlamıştı silik gördüm. Şimdi bugün adete dört gün var yeniden bir deneyeyim dedim. Bu şekilde pik gördüm. Hamileli bu testle öğrenmeye çalışmıyorum aslında meraktan yaptım. Bu şekilde görüp hamile olan var mı aranızda. Ya da neden şu an pik görüyorum bileğisin olanlar yazabilir mi lütfen. Gebelik testi alıp yapmıycam çünkü çok üzülüyorum negatifi görünce.
O takmama bendede yok maalesefKeşke şu takmamayı öğrensem gebelik stresten olmuyor ama gebe kalamayınca stres olunuyor hadi gel çık çıkabilirsen işin içindenyarın hsg çektiriyorum kesin kararım
Arkadaşlar bu ovülasyon nasıl yapılır biri detaylı bilgi verebilir mi yani cifti cızgi gördügüm gün mu iliskiye giriyorum diyelim iliskiye girdim sabah bu testi tekrar mı yapıyorum yardımcı olurmusunuzHerkese selam. Benim adetime 4 gün var. Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim tam 14. Gün pik gördüm. Daha sonra ertesi gün yaptım yumurtla çatlamıştı silik gördüm. Şimdi bugün adete dört gün var yeniden bir deneyeyim dedim. Bu şekilde pik gördüm. Hamileli bu testle öğrenmeye çalışmıyorum aslında meraktan yaptım. Bu şekilde görüp hamile olan var mı aranızda. Ya da neden şu an pik görüyorum bileğisin olanlar yazabilir mi lütfen. Gebelik testi alıp yapmıycam çünkü çok üzülüyorum negatifi görünce.
Sizlerle böyle konuşunca kendimi yalnız hissetmiyorumOhoo onu bende çok söyledim olsa şimdiye olurdu diye ama onun da bir bildiği varmış demek ki 6. Ay kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?