Yeni bir yer iyi gelir ama kendini odakla orda iyi olacağım mutlu olacağım diye telkin et
Darısı başınızaAllah YARDIMCINIZ olsun. Sokrates e falanca kişi avrupayı gezdi aylarca, döndü hiç değişmemiş demiş ahali.. O da çok normal giderken kendini de götürmüştür demiş. Sanırım acılarınız da sizinle gelecek. Umarım geçer ve herşey güzel olur. Darısı başıma.
Valla çok istiyorum gitmek. Şöyle samimî küçük bir ilçeye. Siz ne zaman gidiyorsunuzDarısı başınıza
Konularanıza baktım anlamadım neden gidiyorsunuz? Hangi şiddet biraz anlatır mısınız?
Çok iyi tavsiyeler bunlarYeni bir yer, yeni insanlar iyi gelecektir. Yalnız eski defterleri götürmeyin yanınızda. Kötü anılarınızı fazla düşünemeye çalışın. Hatta onlarla ilgili duygularınızı bir kâğıda yazın içinizi dökün sonra o kağıdı yakın ya yok edin. Her şeyin geride kaldığını somutlaştırırsanız yeni hayatınıza da umutla başlayabilirsiniz. Ve gittiğinizde yeni tanıştığınız insanlara eskilerden bahsetmeyin tamamen bitirin kafanızda.
Baba mı?aile içi şiddet diyelim maalesef ki herkes şanslı olarak doğmuyor :/
Eski konularıma bakmaya utandımKonularanıza baktım anlamadım neden gidiyorsunuz? Hangi şiddet biraz anlatır mısınız?
Baba mı?( çok üzüldüm. Peki iş,kalacak yer ne olacak
Antalya ise yardımcı olabilirim?Kalacak yerim daha yok şimdilik pansiyon düşünüyorum indirimli buldum sonra yavaş yavaş yerleşecegim insallah
Bak kardeşimKalacak yerim daha yok şimdilik pansiyon düşünüyorum indirimli buldum sonra yavaş yavaş yerleşecegim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?