Lütfen bir bakın...

lale34

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
104
1
316
42
İstanbul
herkese iyi geceler ben nişanlıyım ama nişanlımın bana karsı olan tavırlarına anlam veremıyorum bı bakıyorsunuz çok iyi bi bakıyorsunuz cok soguk herseyden önce işi geliyor kendi iş yeri var ve yogun çalısıyor dıyebılırım ama yinde bu beni gün içinde aramasına engel olabılırmı günde 1 defa bıle aramıyor aksam eve gelınce arıo o kadar başlarda böyle degildi sonradan cok degişti anlayamıyorum artık benım herseyıme karısıyor ona sormadan dısarı cıkamıyorum sorsamda cogu zaman izin vermıyor zaten dun aradım arkadaslarının yanına gıtmıs benım haberım yok bende kızdım bu ne rahatlık ya dedım bana neden haber vermedın cıkacagını sen böyle takılmaya devam et dedim kapattım suratına ve aramadı hala bugun 2 gun bugunde aramadı cok sınılerım bozuldu ne yapım nasıl davranım bilmiyorum cıldırmak üzereyim ne olur bı yorum yazın...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
Eger aranizda size boyle davranmasini gerektirecek bir durum olmadiysa, islerinin yogunlugu nisanliznizda stres yaratiyor olabilir.Bazi insanlar is yerindeki yada herhangi bir yerdeki sorunlarini disarda birakabiliyor ama bazilarinin tum hayatini etkiliyor.
Bu durumu yani hissettiklerinizi kendisine de anlatin. Izin meselesine bende bir anlam veremedim. Belki de cok kiskanc biri..
Hersey gonlunce olsun

Son düzenleme:
cnm bu durum ne kadardır sürüyor bencede oturup bu olaylardan rahatasızlığını dile getir .böyle yaptıkça birşeylerin nedenini bilmeden küsmüş oluyorsun ve yine üzülen sen oluyorsun bence en kısa zamanda konuş

Noktalama isaretleri olmayinca bi solukta okumaya calistim ama yapamadim,neyse önemli degil.

Her dakka aramasini yada sürekli aramasini beklemek ne kadar dogru tartisilir.Ama islerinin yogun olmasi sizi ihmal etmesinide gerektirmez.Nezaket icabi bile insan bi ara arar gönlünüzü alir.

Seye takildim esas ben;siz niye disariya cikarken izin istiyorsunuz?Yani hayir diyince cikamiyormusunuz?
.Sinir oluyorum böyle kendinden izin isteten tiplere.

Ewlilik , erkekler üzerinde yoğun bir stress oluşturuyor . Hem ewlilik arefesinde ihtiyaçlar çok olduğundan , yeterli kaynak edinebilmesi için bolca çalışması gerekiyor . Ayrıca kendi işi olması bu yükünü ikiye katlar , işteyken dewamlı sizi aramasını beklemeyin . ış konusunu kafanıza takmayın .

Ama işteyken sizi hiç aramamasına da nasıl bir bahanesi war onu bilemiyorum . Size sınırlamalar getirmesi , ewliliğinizde onun söyledikleri yada söyleyeceklerinin yapılacağını we sizinde buna uymanız gerektiğini size yawaş yawaş benimsetmeye çalışıyor gibi geldi bana .

Yüzüne telefonu kapatmanız da çocukça bir dawranış . Ayrıca bir hanımefendiye uygun değil . Bu konuda hatalısınız . Nezaketinizi yitirmeyin ki karşınızdaki insanlardan da aynı nezaketi isteyebilesiniz . yerimseniben

Siz haber veriyorsanız ve o vermiyorsa eger bana göre bencilliktir bu ve 2 gün oldu aramadı demissiniz ciddi,ciddi konusmanızın zamanı gelmis bence ..

canım nişanlıyken biraz deişebiliolar maalesef ama sen baştan deseydin keşke önceden bi yere giderken izin istemiodum şimdi ne deişti sadece haber veririm de izin almak bana çok saçma gelio .. seni aramaması da gün içinde işşlerin yoğunluğundan fırsat bulmayıp aramayabilir bizde nişanlımla akşamdan akşama konuşuorus .. bide nişanın daha yeni olmuşsa ilk zamanlar bole olması normal duruma alışmaya çalışıodur ama otur karşılıklı konuş derim ben

ben çiftlerin birbirinden dışarı çıkarken izin almasını zaten onaylamıyorum; o konu hakkında yorum yapmayayayım.
gün boyu aramaması ise; gerçketen çok yoğun çalışıyorsa fırsat bulamıyor olabilir. bizim de eşimle birbirimizi arayamadığımız; hatta benim çocuğumu arayıp soramadığım anlar oluyor yoğunluktan dolayı.

Her ne kadar yoğun olursa olsun, bir tuvalete giderken bile 1 dk cık arayıp,sesini duymak istedim gibilerinden arayabilir.

Nişanlılık döneminde eskisi gibi ilgilenmemesi doğrudur. Ama açıkcası senin anlattıkların bana biraz uç geldi.

Ha hergün ararda bir gün aramaz,o gününde akşamında gecesinde arar... Aramasada problem olmaz.

Ama bunu çoğunlukla yapıyorsa sıkıntı var demektir.

Açıkcası izin almanızıda anlamıyorum. Tabi,sizin bileceğiniz iş...

Bir kere ayağına taktığı prangalardan kurtul. ızin vermiyor ne demek sen bir birey değil misin? Nişanlanınca evlenince onun tebasına mı geçmek gerekiyor. Ben de nişanlıyım aklıma dahi gelmez izin almak ne o benden ne de ben ondan alırım sadece nerede olduğumuzu biliriz birbirimizin. Kendine olan güvenin gitgide azalır ona bağımlı hale gelirsin. Ben olsam senin yerinde duramaz arardım. Kavga etmeden sakince konuş. beni aramıyorsun falan diye şikayet etmeden iletişim kopukluğu yaşıyoruz bunu çözmeliyiz de.

o kadar kırgınımkı aramak ıstemıyorum askeden gelelı daha bı hafta oldu ben onu o kadar özlemısken gelmesı gerekmıyor mu????gecen hafta düzenli görüştük ama pazar gununden beri görmüyorum dedigim gibi 2 gündürde aramıyor 1 sene boyunca onu bekledım onu askerde üzecek hıç bişey yapmadım hep yanında oldum destek oldum onu ne kadar özledıgımı biliyordu ben bu davranıslarını haketmıyorum dugunede az kaldı gelınlıgım dıkıldı salon tutuldu offff cıldırmak üzereyim

valla benim de nişanlım bana sen böyle takılmaya devam et deyip suratıma telefon kapatsa ben de aramam açıkçası.
karşı taraftan bi özür beklerim.

neler düşünmüştüm o askerdeyken neler hayal etmıstım düzeldi diyordum degerımı anlamıstır dıyordum 2 gün oldu aramıyor yaaa tamam yüzüne kapatmam hoş olmadı ama yinede bunları haketmıyorum kaldıramıyorum 2 gundur uyku hapı alıyorum ama uyuyamıyorum telefon elımde beklıyorum bılıyor onu cok sevdıgımı onun için yapıyor böyle ama bu defa aramıcam

Bekarlık modundan çıkamamış sanırım.
Senden beklediği şeyi önce kendisinin uygulaması gerek.
al karşına konuş.

arama sakın.asla da alttan alma.tepene binmiş zaten izin almadan çıkamama durumu vs.
ilerde mutsuz olursun emin ol.

Kesinlikle arama , bu ne demek ya.Hiç aramamamak 2 günde bir aramak , kavga edince haksız olduğu halde burnundan kıl aldırmamak! Yok öyle birsey ben kabul etmiyorum.Zaten nişanlılık evlilik dönemi yeterince gergin geçiyor aramamak ne demek yani.Ee madem öyle herkes yoluna gitsin ilgilenmicekse.Al karsına konus ciddi ciddi onun istediği gibi şekillenemez ilişki.KArsılıklı olcak hersey...

bu kadar iyilik hakedene yapılırbu arkadaşın nişanlısına değeceğini sanmıyorum:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…