Lütfen bir bakın...

askerden yeni gelmiş ; daha bir hafta olmuş... bence adaptasyon sorunu yaşıyor... biraz alttan almanı tavsiye ederim... alttan almak derken kendinden ödün vermek değil ama bir arayıp sen aramadın ama ben merak ettim nasılsın bir şey mi oldu diyebilirsin... çok sıcak konuşmazsın kırıldığını belli edersin... diğer sorunlarınızı da net olarak konuşun... çünkü onlar gerçekten sorun; geçiştirilmemesi gerek...

niyebu kadar ipleri verdinizki eline
ne demek o izin vermezse disari cikamiyorsunuz
taamam suraya gidiyorum derken haber vermek güzel
ama bey efendiginin keyfine göremi cikiyosunuz disari
herseyin flört döneminde olmasini beklemeyin bence
bi kac bekleyin ariycaktir

daha 1 hafta olmuş askerden geleli. 1 yıl bekledim diyorsun. 1 yıl oralarda yaşadıklarını anca atlatıyordur. sivil hayata alışmak zor askerden sonra...şakkıdı

öte taraftan fazla yüz vermişsin.dışarı çıkarken neden ondan izin alıyorsunuz ki:umursamaz:

gün içinde o aramıyor ama siz niye aramıyorsunuzbilmiyorumkismile

"dun aradım arkadaslarının yanına gıtmıs benım haberım yok bende kızdım bu ne rahatlık ya dedım bana neden haber vermedın cıkacagını sen böyle takılmaya devam et dedim kapattım suratına" çok fazla tepki vermişsiniz gereksiz yere

arayıp özür dileyin,buluşun ve bitirn bu saçma küslüğüsositososito

o kadar rahat idi ise görüşmenizde ne gibi zorluklar oluyordu ki elinde telefon onu bekliyordunohaoldumsmile

konuşmadınız mı bugün de?

izin alıyorum, izin vermiyor, bunlar ne demek arkadaşım? nasıl davranayım demişsin, kişilikli davranacaksın her şeyden önce ki seni kaile alsın.

canım yoğunluk bahane olamaz aramamak için.buna çok kızıyorum işte.tavrını koy.kendi kendini yesen de bi süre ilgilenme onunla.durumun farkına varınca dank edecektir emin ol.:lepi:

Canım askerden geleli 1 hafta olmuş diyosun kısa bi zaman bu yerimseniben Henüz kendini toplayamaz ki o. Bence biraz bekle. Arama. Seni özlediğine karar versin bence. Sen görüşmek için çabalama sürekli.. O arayıncada ki bence kesin arar uygun bir dille fazla üzerine gitmeden kırgınlığını dile getir opuyorumnanaktan

arkadaşlar dün aksam geldi herseyi konustuk oda benım aramamamdan şikayetci oldugunu söledi nıye benım aramamı beklıyorsun aklına gelınce sen ara aramızda sen aradın ben aradım mı olacak ne farkederkı falan dedi zor bi dönem gecırdıgını düğün stresı altına gırdıgını 1 senedır ısımın basında degıldım toparlamam gerekıyordu kafam cok dolu sana vakıt ayıramıyor olabılırım ama düşünemiyorum bile bunu dedi sonra yüzüne telefonu kapatmama cok sınırlenmıs ona kızdı sonuc olarak barıştık çok şükür çok mutluyum:)))))

mesaj bosaltmak yasak !
madem silceksin niye topic aciyosun o zaman lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…