lütfen bir bakın

evli_mutlucocuksuz2010

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
55
51
3
32
hayırlı akşamlar kadınlar kulübü üyeleri ben 6 senedir evliyim göbekten iğne ve aşılama yöntemleri ile iki kere hamile kaldım ama düşük yaptım evlendiğimden bu yana hiç korunmadım..çocuk çok istiyoruz ALLAH isteyen herkesede bizede nasip etsin İNŞALLAH benim boyum 167 kilom ise 105 evet biliyorum fazla kiloluyum ama bu kiloda hamile kalan insanlar olduğunu duydum yumurta tembelliği var evet ama klomen kullanınca çok güzel büyüyorlar şuan kilo verme aşamasındayım polikistik over var bende rahim filmi çektirdim herşey açık sıkıntı yok şimdi ben sizi şunun için rahatsız ediyorum yüce rabbim dert verirse dermanda verir o muhakkak ama insanların dermanını nereye verir sadece o bilir biz insanlarda derdimize derman ararız benim şifam nerede ALLAH bilir belkide sizdedir lütfen hastahane doktor bitkisel kür önereceğiniz ne varsa nacizane fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin dua edin ne olur şimdiden ALLAH razı olsun cümleten hayırlı geceler hayırlı cumalar:KK39:

Allah şifa versin canım.. en yakin arkadaşım polikistik over olduğunu daha yeni öğrendi.. o yuzden biliyorum.. ibrahim saracoglunun sogan kürünü yapıyor. Çok iyi geliyormuş adeti düzenliyor. Arkadaşım 157 boyunda ve 60 kilo doktor 5 kilo versen iyi olur kilo azalınca kendiliğinden düzelir yumurtaliklarin demiş.. bence senin de kilo vermen mutlaka faydalı olur hastalığına.. Allah yardimcin olsun..

Allah şifa versin canım.. en yakin arkadaşım polikistik over olduğunu daha yeni öğrendi.. o yuzden biliyorum.. ibrahim saracoglunun sogan kürünü yapıyor. Çok iyi geliyormuş adeti düzenliyor. Arkadaşım 157 boyunda ve 60 kilo doktor 5 kilo versen iyi olur kilo azalınca kendiliğinden düzelir yumurtaliklarin demiş.. bence senin de kilo vermen mutlaka faydalı olur hastalığına.. Allah yardimcin olsun..
AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM ONUNDA ŞİFASINI VERİR İNŞALLAH ARKADAŞINIZ O KÜRÜ HANGİ VAKİTLERDE NE KADAR İÇİYOR ACABA BİR BİLGİNİZ VARMI BENİM ADETLERİM ÇOK DÜZENSİZ

Amin canim.. Sabah aç karnina bir bardak, akşam yemeğinden önce bir bardak içiliyor.. mutlaka taze taze yapıp içiliyor.. bir buçuk bardak su (klorsuz) ağzı kapalı kaynatilip sonra kabugu soyulmus 4e bölünmüş sogan atılıyor. 5 dk kaynatilip ilininca süzülüp ılık ılık içiliyor. Yemeklik Açık kahve sogan olacakmış, mor sogan olmazmış.. adet bitiminden 2 gun sonra baslaniyormus. Toplam 15 gun yapılıyor.. Adet o lamiyorsan hemen de baslanabilirmis adet olunca bırakıp adetin bitince devam edip 15 güne tamamlayacakmissin. Şifa olsun inşallah..

AMİN ALLAH RAZI OLSUN BU YÖNTEMİN KİLO ALDIRMA GİBİ BİR YAN ETKİSİ YOK DEĞİLMİ CANIM AYYY ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU ARADA BUGÜN İKİ GÜN OLDU ADETİM BİTELİ YARIN BAŞLARIM İNŞALLAH MİDE BULANDIRICI GÖRÜNÜYOR AMA EVLAT İÇİN DEĞER

Rica ederim canim allah hepimizden razi olsun..Kilo aldirmanin aksine kilo vermek için bile kullaniliyormus. Hazmi kolaylastiriyormus..yarın başlamanın tam zamanı.. inşallah faydasını görürsün.

Cnm bebim annemin bikdigi bir kür var ćok etkili....yarın sabah sorup sana yazarım inşallah rabbim isteyen herkese evlat versin inşallah. ...annemin bilfigi kür ćok eskilere dayanıyor

Cnm bebim annemin bikdigi bir kür var ćok etkili....yarın sabah sorup sana yazarım inşallah rabbim isteyen herkese evlat versin inşallah. ...annemin bilfigi kür ćok eskilere dayanıyor
BENİ HEM ÇOK HEYECANLANDIRDIN HEMDE ÇOOOOOOOK MUTLU ETTİN BENİM İÇİN YAZDIĞIN TEK KELİMENİN HATIRINA RABBİM SENDEN RAZI OLSUN ÇOK SEVİYORUM SİZİ İYİKİ VARSINIZ ANNENİZİN O MÜBAREK ELLERİDEN ÖPÜYORUM TÜM ANNELERİMİZİN:KK54::KK68::KK9:Hoppa

BENİ HEM ÇOK HEYECANLANDIRDIN HEMDE ÇOOOOOOOK MUTLU ETTİN BENİM İÇİN YAZDIĞIN TEK KELİMENİN HATIRINA RABBİM SENDEN RAZI OLSUN ÇOK SEVİYORUM SİZİ İYİKİ VARSINIZ ANNENİZİN O MÜBAREK ELLERİDEN ÖPÜYORUM TÜM ANNELERİMİZİN:KK54::KK68::KK9:Hoppa
Cnm belki bana şimdi içinden kızacaksın ama bişey söylemek istiyorum. ....benim bebegim henüz daha 6 aylık korunuyordum ama hic birsey kullanmiyordum hap kullanmak icin bebegimin tam 6 aylık olmasini bekliyordum doktorun tavsiyesiyle.simdi günüm geciyor inşallah hamile degilimdir Rabbim bana şimdi vermesin ilerde inşallah benim yerime şimdi sana versin inşallah sana cok dua edeceğim birden kalbim cok ısındı sana

Merhaba canim seni cok iyi anliyorum,sana verebilecegim bir tavsiyem yok ama en azindan destek olmak istedim.Rabbim tez zamanda bebisimize kavusturur insallah.

Yazdıklarnda kendimi buldum biran bende 3,5 yıllk evliyim pko vardı ve kilom vardı hic adet olamyrdm nerdeyse bnde azmettm tam 15 kilo verdim ve pko atlattm şükür Rabbime ve bnde bitkisel ve dua ile cocuk icin cabalyrm

Back
X