Ah canım ah o adapte olmanın zorluğunu ben çok iyi bilirim.Valla ya senelerce hep bir arada olmaktan sonra ayrı düştük 1 buçuk senedir çok zor geliyorçok lazımmış gibi gitti döndü memleketine ilk zman adapte olmak zor oldu böyle ayrı olmaya ama artık epeyce toparladık
Valla canım ağzından bal damlıyor, keşke bir anda şu rahatlık üstünden gitse de bir başlasa artık icraatlarına
Ah canım ah o adapte olmanın zorluğunu ben çok iyi bilirim.Valla ya senelerce hep bir arada olmaktan sonra ayrı düştük 1 buçuk senedir çok zor geliyorçok lazımmış gibi gitti döndü memleketine ilk zman adapte olmak zor oldu böyle ayrı olmaya ama artık epeyce toparladık
Valla canım ağzından bal damlıyor, keşke bir anda şu rahatlık üstünden gitse de bir başlasa artık icraatlarına
Ah canım ah o adapte olmanın zorluğunu ben çok iyi bilirim.Sevgilim askerdeyken damdan düşmüşe dönmüştüm, alışmak çok zor haklısın. Ama bunlar geçicek bak ilişkiniz ciddiyet kazanıyor bu zor günler geçicek ve bir daha ayrılmamak üzere kavuşucaksınızzz. Erkeklerin rahatlıktan kurtulması için yumurtanın kapıya dayanması gerekiyor.
Ay ama o bekledikçe ben geriliyorum, o bekledikçe ben geriliyorum:18: Sonunda ben de koyvercem gidecek saldım çayıra mevlam kayıra hesabıAcaba ben ipin ucunu bıraksam o yakalayıp düşünmeye başlarmı ki Evet sevdim bu fikri
Erkeklerin yapısı böyle :)) Ama denemekte fayda var, bakalım belki işe yarar canımmTarihler kesinleşmedi mii pekii yani sömestr tatilinde mi olucak kesin olarak?
ayyy bende aynıyım :))
biz iki sevgili birbirimizin aileleriyle tanıştık.
şehirlerin arası 10 saat üstelik sevgilim ailesiyle aynı şehirde değil.
e bende çok yoğun çalışıyorum hafta sonu tatilim yok
dolayısıyla kendi aramızda şöyle konuştuk
cumartesi günü gelirler isterler
pazar günü öğleden sonrada aile arasında nişan yaparız dedik.
öyle adetlere takılma durumu yok yani.
rahat olsun kasılmasın kimse.
çok güzel heyecanlar bunlar yaa hayırlısı olsun herkes için.
Merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım daha önce ara ara forumu okuyordum ancak yeni üye oldum ve bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Benim 6 senedir inişli çıkışlı da olsa severek beraber olduğum bir erkek arkadaşım var. 2013 yazında evlenmeyi planlıyorduk bir şeyleri biraz daha oturttuktan sonra. Ancak şimdi onun ailesi gidelim bari bir yüzük takalım adını koyalım diyor. Annemde sömestrda olsun teyzenler de burda olabilsin dedi. Ben büyük bir nişan istemiyorum zaten oynamayı falan seven bir insan değilim söz nişan hepsi bir arada olsun istiyorum. Erkek arkadaşım buraya 6-7 saat mesafede oturuyor hem bir kerede geldiklerinde aradan çıkmış olur her şey. Ama birbirini hiç tanımayan iki ailenin hadi geldik istedik nişan taktık demeleri nasıl olacak hiç bilmiyorum. Ya da akrabaları da gelmek görmek isterse ayrıca ufak bir nişan mı yapmak daha iyi olur bilemiyorum. Ayrıca nişan bir arada olur sözle falan dersek nişan alışverişi konusu falan nasıl olacak hiç bilmiyorum. Kafam çok karışık sömestre gün geçtikçe yaklaşıyor nasıl olacak bitecek en ufak bir fikrim yok. Ayrıca yarıyılda nişan takarsak 2013e kadar beklememiz olacak mı olmayacakmı onu da bilemiyorum.
Derdimi anlatabildim mi bilmiyorum sanki biraz karışık oldu ama fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Ay kızlar nasıl olacak nasıl sıralanacak ne yapıcaz derken 2 hafta önce bir ayaklandık tarih falan belirledik sıraladık hatta gün de geldi çattı
14ü cumartesi günü gelecekler gündüzden aileler tanışacak önce çay ikram edeceğiz akşamda yemek falan bu arada konuşup tanıyacak herkes birbirini. Sonra akşam isteme faslı olacak aslında biz aynı gün olsun istemiyorduk isteme ve nişan bir arada olsun diyorduk ama nişan evde olmayacağı için babası isteme de aradan çıksın hem gittiğimizin de bir adı olsun demiş, o yüzden istememizde akşam yemekten sonra olacak ve gidecekler.
Tam iki hafta sonra ayın 28inde nişanımız olacak evde olsun istiyorduk ama akrabalardan uzaktan geleceklerde var bulunmak istiyorlar sonuçta teyzem anneannem falan bu insanlar elbet erkek tarafından da gelmek isteyenler oluyor e arkadaşlar falan derken evde çok sıkıntı olacaktı ufal bir kafe ayarladık ikramımızı pastamızı biz yaptırıp açık büfe yapacağız 70-80 kişi falan olacağız. O gün ben kuafördeyken nişan bohçalarım serilecek iki hafta falan sonra da biz iade-i ziyarete gidip bohça götüreceğiz. Bir yandan günler geçmiyor bir yandan akıp gidiyor uzak derken ayın 14ü gelmiş çatmış bile
Maddi olarakta çok sıkıntılı olduğumuz bir dönem oldu ama napalım gönüller bir olsun da herşeyin altından kalkarız diyoruz yapacak bir şey yok:26:
Pek heyecanlıyım kızlar ya içim bir garip:26::26:
Vakit gelmiş çatmış bileee
Çok heyecanlı bi durum cidden canımm şimdiden hayırlı uğurlu olsun kolayca atlatırsın inşallah :))
DARISI BANAAAAA
canım aynen beni anlatmışssın 6 senelik birlikteliğim var farklı şehirler ve bu sene resmiyetinşallah sonumuz güzel olur
eminim harika olucak herşey14 ünden sonra neler oldu mutlaka yaz bekliyorum
Nişanımız 28 ocakta kızlar bugün istememiz vardı tektaşımız takıldı45dk 1 saat falan önce yolcu ettik gittiler.
Kafam o kadar dolu ki hem de pek yorgunum ama kızlar o yüzden yarın yazarım uzun uzun ama maşallah kazasız belasız atlattık her şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?