- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
- Konu Sahibi Turnbackthehandsoftime
-
Kuzum gece tamamdir hadi. Ya gunduz? Onu ne yapalim.Söylemesi ayıptır ben yedi yaşıma kadar altıma kaçırıyordum
Gündüz her altına kaçırdığında ona uzun uzun bunun yanlış olduğunu, tuvaleti geldiğinde size söylemesi gerektiğini anlatırsanız belki zamanla söylemeye başlar. uzun uzun nasihat dinlememek için.
Eger bunun yanlis olduğunu uzun uzun anlatirsa dediginiz gibi bir sonuc almasi mucize olur .Cunku gece de kaçırıyormuş. Bu bir problem olduğunun göstergesi .Fizyolojik olabilir psikolojik olabilir. Boyle baskici bir tutum çocuğun kişilik gelisimini olumsuz etkiler .Bakiniz Freud un anal dönem tuvalet egitimi görüşlerine
Gündüz her altına kaçırdığında ona uzun uzun bunun yanlış olduğunu, tuvaleti geldiğinde size söylemesi gerektiğini anlatırsanız belki zamanla söylemeye başlar. uzun uzun nasihat dinlememek için.
Uzun uzun yanlis olduğunu anlatin demissiniz .Size gore baski olmayabilir o yastaki bir cocuk icin baskidir .Oyundan bahsetmiyorsunuz ilk mesajınızda .Eger oyundan bahsetseydiniz hatta ben alinti yapar görüşünüze katilirdim .4 yıl çocuk psikolojisi ile ilgili farkli dersler almis bir öğretmen olarak yaziyorumBaskıcı bir tutumdan söz etmedim. Oyun gibi, iletişim kurarak, çocuğun anlayacağı bir biçimde... Günümüzde Freud bilimsel açıdan geçerliliğini yitirmiştir. Onunla ilgili bir çok kaynak okudum.
Uzun uzun yanlis olduğunu anlatin demissiniz .Size gore baski olmayabilir o yastaki bir cocuk icin baskidir .Oyundan bahsetmiyorsunuz ilk mesajınızda .Eger oyundan bahsetseydiniz hatta ben alinti yapar görüşünüze katilirdim .4 yıl çocuk psikolojisi ile ilgili farkli dersler almis bir öğretmen olarak yaziyorum
Burda yanlis yonlendirmeler yapmak yerine bilginiz olmayan konulara sirf yorum yazmak icin yazmazsaniz konu sahibine daha cok yardiminiz dokunabilirÖğretmensiniz ve hala Freud'dan besleniyorsunuz?Bana kalırsa bilgilerinizi tazeleyin.
incelersen
Benim oğlan 7yaşında hala kaçırıyor çişi gelir kıvranır resmen ama hala oyunu bırakıp gitmek istemez en son tutamaz olur kaçmaya başlayınca koşarak gider
Baskıcı bir tutumdan söz etmedim. Oyun gibi, iletişim kurarak, çocuğun anlayacağı bir biçimde... Günümüzde Freud bilimsel açıdan geçerliliğini yitirmiştir. Onunla ilgili bir çok kaynak okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?