Bir yorum daha yapmıştım gelmedi heralde..
Neyse bir kaç gün önce buna benzer bir konu açıldı. Ordan faydalanabilirsiniz. Çok seçenek ve yorum var. Onerilerim korku ve fantastik sevdigim icin supernatural, american horror story, the walking dead.
Lost un finali dışında nerdeyse her bölümünü begendim diyebilirim.
Prison break, sevdiğim alanın dışında hayran olduğum dizilerin başını çeker. Harika bir mantığı var bir kere.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaslar...
Ya bir sorum olucak ben diyetteyim ve yapanlar bilir zaman hiç geçmiyor ...
Bende yabancı dizi izliyeyim diyorum.
Söyle baya sürükleyici bir dizi olsun...
Gülceksiniz belki ama lostu izlemedim ve adını çok duyduğum bir dizi ilk 10 bölümü izledim ama heyecan çok seven biriyim pek sarmadi nedense o kadar da övülüyo
İzleyenler varsa hani tam olarak sürükleyicilik ne zaman başlayacak? Bir sorum daha var prison break çok duydum adını onunda nasil bir dizi konusu ne yani sürükleyici mi ? Bildiğiniz en sürükleyici böyle gece gündüz bırakamadan izledim dediğiniz bir film varsa lütfen önerin arkadaslar şimdiden sağolun...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaslar...
Gülceksiniz belki ama lostu izlemedim ve adını çok duyduğum bir dizi ilk 10 bölümü izledim ama heyecan çok seven biriyim pek sarmadi nedense o kadar da övülüyo
İzleyenler varsa hani tam olarak sürükleyicilik ne zaman başlayacak? Bir sorum daha var prison break çok duydum adını onunda nasil bir dizi konusu ne yani sürükleyici mi ? Bildiğiniz en sürükleyici böyle gece gündüz bırakamadan izledim dediğiniz bir film varsa lütfen önerin arkadaslar şimdiden sağolun...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
Heyecan ve aksiyon arıyorsan ilk tavsiyem 24 olur sana. Kalpten gidebilirsin ama dikkat et.
Prison break yine benim listemin ilk sıralarında.
Breaking bad, house ve csı new york yine aynı şekilde sürükleyicidir.
Merhaba arkadaslar...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım tam aradığın tarzda bir dizidir prison break...losta bende baktım bir iki bölümüne sarmadı beni...ama prison break'ı bi izle bana hak vereceksin...
hatta neden bunca yıldır izlmememişim diye kızacaksın kendine...
çekilin prison break savunucusu geldi diyorsun yani
aynen
her daim söyledim, söylüyorum ve de söyleyeceğim...duymayan kalmayacak sayemde
haksızsam söyle yeni
sardın başıma belayı zati
eşim dalga geçiyor benimle. gündüz ellerimle oğlanla oynamaya çalışırken gözlerim prison break teymiş. sahneyi hayal et işte.
2.sezonun bitmesine iki bölüm kaldı. ama bugün bu kadar yeter dedim. zehirlenecem bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?