- Konu Sahibi idaretentrannsparan
-
Hayır işim var sadece rezillik çıkmasından korkuyorum ve ailemin desteği de yok çocuklar küçük olduğu için karar veremiyorumÇalışmıyorsunuz sanırım. .
Bir işe girip biraz toparladıktan sonra boşansanız mesela?
Boşanın diyebilmem için yeterli… Çalışıyormuşsunuz üstelik. Anne ve babanın iyi anlaşamadığı bir evde o cocukların zaten mutlu olabileceğine ben pek inanamıyorum malesef. Cünkü cocukların yanında kavga etmeseniz bile en ufak huzursuluğu bile hemen hissediyorlar. Belki ayrılınca herşey daha güzel olur bilemezsiniz.sanki bu adam hayatımdan yok olsa tüm sorun çözülecek
Düzelecek olsa şimdiye kadar düzelmez miydi sizce?Ben bazen düZelir diye düşünüyorum o yüzden dayanmaya çalışıyorum ben iş için Ankara dayım bir hafta sonu için 4 günlüğüne geldim yani hasta olduğum için işten izin alıp çok zoruma gitti o yüzden çok ağladım gözyaşım durmadı bana senin bu kadar ağlamam normal değil
Adam hayatınızdan yok olmayacak, sorumluluk alacak yine, aile de gerektiğinde destek olur. Nasıl bir destek bekliyorsunuz maddi mi manevi mi?Sadece ben çok korkuyorum 2 çocukla yapayalnız kalıcagım için kimse yok yardım edecek
Cok mu küçük 14 aylikken bosandimHayır işim var sadece rezillik çıkmasından korkuyorum ve ailemin desteği de yok çocuklar küçük olduğu için karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?