Her seyi dine bağlamasak keşkebol bol dua oku iyi gelecektir mutlaka
yani bana iyi geliyo
dine bağlamıyorum sepetcigimHer seyi dine bağlamasak keşke
Haklisiniz karismamaliyim da iste kendimi alıkoyamadım iyi forumlardine bağlamıyorum sepetcigim
zira ben böyle hissettiçin zamanlarda dua okuyorum ve fikrimizi soran arkadaşımıza kendi fikrimi söylüyorum
iyi gelen ve inandığım bir şeyi şayet senin
düşüncen neyse onu söyleyebilirsin fakar benim başka birine yaptığım yoruma karışamazsın
Bence alıkoymalısınız sizin düşünce ve inancınız farklı olabilir benim ki de. herkes istediği gibi yorum yapabilir konu sahibi neyi almak istiyorsa onu alır.Haklisiniz karismamaliyim da iste kendimi alıkoyamadım iyi forumlar
Üzüldüğünüz şeyler nedir mesela tam olarak?
Kontrolcü yapınızdan dolayı mı zorlanıyorsunuz acaba?
Çok hassas bir zamandasınız ve hepimiz öyleyiz artı sizin ders çalışmanız gerekiyor, hemen alınıp kendinizi kötü hissetmeniz çok normal. Kendinizi motive edebilmek için gereken tek şey bunların normal olduğunu ve bunları aşmak zorunda olduğunuzu kabul etmek. Flörtünüz konusunda da, belki de sadece flört aşaması size göre değildir, daha kesin şeyler aradığınız için bu durumunuz sizi sıkıyordur?
İçimde yaşama isteği kalmıyor mesela flörtüm dahi beni kıracak bir şey söylese
Dediğiniz netlik durumu bende de var. Ben mesela yeni bir hayat için adım attım ama o belirsizlikler beni depresifliğe sürüklüyor. Sonuç gelmeden göremeyeceğim ben olumlu ya da olumsuz olacağını ama insan bir an önce de olsun ne olacaksa diye düşünüyor.
Hassaslaşıyorsunuz bu sebeple de en ufak şey sizi üzüyor. Kendinizi kimseye anlatmak zorunda değilsiniz. Eminim ki flörtünüz sizin durumunuzu içine giremeden anlamayacak. Aksine buna mı takılıyorsun deyip daha da sinir bozacak.
Flörtünüz olarak onunla bir şeyler paylaşmak istemeniz çok normal ama bu süreç içerisinde sizi anlamayacağını düşündüğünüz konuları açmayın bence.
Hayallerinizi düşünün, belki sizi motive edebilir.
Ben artık beni yormayacak, net şeyler istiyorum hayatımda deyin. Olmazsa muhabbetinizi kesin. Bu şekilde daha rahat olabilirsiniz. Flörtle ilgili şeyler düşünmek sizi olumsuz etkiliyor çünkü.ya mesela flört mü değil mi onu bile anlamıyorum bu bile ondan soğumama sebep oluyor hani bir muhabbet vardı ya çıkma teklifi geri gelsin anlayalım net olalım gibisinden kalbim acıyor artık bana ters bir şey dediği zaman bazen çok yakın davranıyor bazen bana kankaymış gibi davranıyor. midem bulanıyor
çok haklısınız tam da bu galibaBen artık beni yormayacak, net şeyler istiyorum hayatımda deyin. Olmazsa muhabbetinizi kesin. Bu şekilde daha rahat olabilirsiniz. Flörtle ilgili şeyler düşünmek sizi olumsuz etkiliyor çünkü.
harikasın :)Merhaba sevgili arkadaşım güzel bir konu açmışsın ben de biraz aynı durumdayım dilim döndüğünce düşüncelerimi anlatmak istiyorum sana :)
'tüm ipleri elimde tutup hayatta sürprizlere açık olmayan bir kişiliğim var' ben de az çok böyleyim(dim). Küçüklüğümden beri o kadar çok sıkıntıyla mücadele ettim ki o yüzden hep kendimce mutlu olcağım şeyleri düşünüp hep ona göre hareket ettim, ama malesef hayat istediğimiz gibi ilerlemiyor :)
9 yıla doğru ilerleyen bir birlikteliğim var geçen hafta da düğünüm olacaktı ve ben sevdiğime kavuşmayı hep bütün acılarımın üzüntülerimin bitişi yeniden doğuşum olarak gördüm. Malesef virüs nedeniyle düğünümüz bilinmeyen bir tarihe ertelendi ve bu bana çok büyük bir darbe oldu. Günlerce ağladım inan elimi havaya kaldırcak halim bile yoktu. Zaman geçtikçe ağlamaya da gücüm kalmadı düşünmekten kafayı yemek üzereydim. Bir şeyler yapmam kafamı dağıtmam gerek dedim ve sürekli yarım yamalak yaptığım kpss çalışmamı ciddi anlamda yapmaya karar verdim. Bir haftadır düzenli çalışıyorum ve önümüzdeki 2 ayda epey yol kat etmeyi planladım. Evet üzüldüğüm canımı yakan şeyler var ama şuan onlar için elimden hiçbir şey gelmiyor ve ders çalışarak hem canımı sıkmaya zaman bırakmıyorum hem belki atanmak için bir şansım olacak.
Sizin de hayalleriniz varmış, onlara odaklanın onlar için çalışın. Üzüldüğünüz zamanda da ders çalışmayı o üzüntüyü unutmak için kullanmaya çalışın. Üzüldüğünüz şey aklınıza gelmeye çalıştıkça kitabınızı daha yüksek sesle okuyup o iç sesinizi bastırın.
Uzun oldu ama ben de benzerini yaşadığım için anlatmak istedim. Umarım yararı olmuştur. Sevgilerle :)
Rica ederim yararı olursa çok mutlu olurum :) kesinlikle öyle hayatta mutluluklarla birlikte üzüntüler de var biz mutlu olmak için, hayallerimiz için elimizden geleni yapalım :)harikasın :)
vakit ayırdığın için de çok teşekkür ederim duygusal ve hassas olmak çook zor bu dünya için ben de kendimi derse vericem gerçekten havada kalan şeyler beni öldürüyor. Kesin gerçekliğimi kendim yaratmam lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?