Tmm ederim dua ilac yan etki yapack die dusunmeden ic tamm bide yatmaya yakin ic etkisini anlama insallh hamis olursun
saol arkadaşım çok kızıyorum kendime aklımda sürekli yatarken içsem de gece anlamadan bişi olursa gibi gibi aklımda panik ataktan dolayı saçma düşünceler ama mecburum Allah başka şey vermesin
Oyle dusunme yatmya yakin dedigim 22.40 gibi felan ic hem yan etkisi faxla olsa bile insanin daynmicagi bisey dgil yani tkma hic dusunursen pskolojik olrak yan etkiyi kndin yapiosun agri kesiciymis gibi dusun.sizde bana dua edin cuma bebisimin kalp atislarini duyayim
sağlıklı hayırlı bi hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlat olsun tüm sevdiklerinizle uzun ömrünüz olsun inşallah
Merhaba arladaslar bende 7 aylık evliyim ve 7 aydir hoc korunmadik en sonunda merak ettim nicin bebegimiz olmuyor diye hormon testi yaptirdim ve prolaktinle tanistim86 cikti prolaktinim doktorum dostinexle 2 ayda düşürebilicez hic sıkma canini dedi ayni zamanda hayit tohumu aslanpencesi cayi iciyorum cok korkuyorum cok stres oldum daha 2. Hapi ictim acaba duser mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar ergenliğimden beri prolaktin yüksekliğim var 130 u buluyor her şey düzgündü ama iki aydır adetim bozuldu ve gebelik istiyorum olmuyor
hayıt denedim olmadı
dostinex verdi dr ama bu ilaç yan etki yapıyor panik atağım da var bu fobiden dolayı içemiyorum
ne yapacağım nasıl içeceğim yarım iç dedi ama yine de korkuyorum
içen var mı yan etki ne yaptı
yardım edin lütfen çok çaresiz hissediyorum
kesinlikle bir aktara gitmeni tavsiye ediyorum. Kadınlar için hormonları düzenleyen bitkisel çaylar var.
Merhaba arladaslar bende 7 aylık evliyim ve 7 aydir hoc korunmadik en sonunda merak ettim nicin bebegimiz olmuyor diye hormon testi yaptirdim ve prolaktinle tanistim86 cikti prolaktinim doktorum dostinexle 2 ayda düşürebilicez hic sıkma canini dedi ayni zamanda hayit tohumu aslanpencesi cayi iciyorum cok korkuyorum cok stres oldum daha 2. Hapi ictim acaba duser mi
Aminnnn cumlemize cok sagolll :)
hayıt aldım bende prolaktin yüksekliği için macundu ama baktım adet düzelmiyor onu da en az üç ay kullanmak lazımmış karar verdim dedim otla çöp uğraşmak istemedim yan etki yapıyor bende ama bismillah dedim dostinex kullandım onbeş günde hemde 130 u bulan değerimi normale indirdi çok kuvvetli ama stres de yapmamaya çalıştım sana tavsiyem yanında bitki kullanma
hayıt aldım bende prolaktin yüksekliği için macundu ama baktım adet düzelmiyor onu da en az üç ay kullanmak lazımmış karar verdim dedim otla çöp uğraşmak istemedim yan etki yapıyor bende ama bismillah dedim dostinex kullandım onbeş günde hemde 130 u bulan değerimi normale indirdi çok kuvvetli ama stres de yapmamaya çalıştım sana tavsiyem yanında bitki kullanma
Evet canim bende gecen hafta sinir krizi gecirmisim oksijen tupune falan bagladilar diyazemlerle sakinlestirdiler cok agir oldu ve hapin yan etkileri de gercekten fazla yalniz hayiti aslanpencesini biraktim hapla birlikte cok etkiledi tedavide 1.ayimi tamamladim 2.kutu hapima başladım bakalim bu ay sonunda degerlerim belli olacak insallah düşmüştür
neden direk iki ay tedavi verdiler ki bence sen git yaptır sonuçların kesin düşmüştür ben iki hafta iki gün yarım içtim düşürdü
neden direk iki ay tedavi verdiler ki bence sen git yaptır sonuçların kesin düşmüştür ben iki hafta iki gün yarım içtim düşürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?