lütfen biri yardım etsin

saol arkadaşım çok kızıyorum kendime aklımda sürekli yatarken içsem de gece anlamadan bişi olursa gibi gibi aklımda panik ataktan dolayı saçma düşünceler ama mecburum Allah başka şey vermesin

Tmm ederim dua ilac yan etki yapack die dusunmeden ic tamm bide yatmaya yakin ic etkisini anlama insallh hamis olursun

saol arkadaşım çok kızıyorum kendime aklımda sürekli yatarken içsem de gece anlamadan bişi olursa gibi gibi aklımda panik ataktan dolayı saçma düşünceler ama mecburum Allah başka şey vermesin

Oyle dusunme yatmya yakin dedigim 22.40 gibi felan ic hem yan etkisi faxla olsa bile insanin daynmicagi bisey dgil yani tkma hic dusunursen pskolojik olrak yan etkiyi kndin yapiosun agri kesiciymis gibi dusun.sizde bana dua edin cuma bebisimin kalp atislarini duyayim

sağlıklı hayırlı bi hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlat olsun tüm sevdiklerinizle uzun ömrünüz olsun inşallah

Merhaba arladaslar bende 7 aylık evliyim ve 7 aydir hoc korunmadik en sonunda merak ettim nicin bebegimiz olmuyor diye hormon testi yaptirdim ve prolaktinle tanistim 86 cikti prolaktinim doktorum dostinexle 2 ayda düşürebilicez hic sıkma canini dedi ayni zamanda hayit tohumu aslanpencesi cayi iciyorum cok korkuyorum cok stres oldum daha 2. Hapi ictim acaba duser mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

düşüyormuş arkadaşım öyle diyorlar bende dün başladadım yarım içtim bakalım inşallah düşer

Insallah Rabbim sifamizi versin en yakin zamanda

Evet direk zaten hayit tohumu ve testere disli aslanpencesi veriyorlar ikisinden birer tutam 1 bardak suya demliyorsunuz piskolojk olarak da sakinlestiriyor benim goguslerimdeki hassasiyet gitti 1 haftadir iciyorum tavsiye ederim yumurtaliklari beslemek icinde keciboynuzu pekmezi ya da özü birebir kizlar

Kizlar merhaba. Benmde proklktinm 70lerdeydi. Pkolyum ayni zmanda. Dostinex aliorm haftada bir ve bi haftada 65den 1e kdar düştü. Devamli kullanmk lazm cock sahbi olablmk icn hamile kalininca zatn prolaktnin yuksk olmsi grekyr oyuzdn brakyosn ilacı . Bsvrn yan etkileri agri kesici nin dahi yn etksi vr. Dostinx tedavsi mukmml

hayıt aldım bende prolaktin yüksekliği için macundu ama baktım adet düzelmiyor onu da en az üç ay kullanmak lazımmış karar verdim dedim otla çöp uğraşmak istemedim yan etki yapıyor bende ama bismillah dedim dostinex kullandım onbeş günde hemde 130 u bulan değerimi normale indirdi çok kuvvetli ama stres de yapmamaya çalıştım sana tavsiyem yanında bitki kullanma

Evet canim bende gecen hafta sinir krizi gecirmisim oksijen tupune falan bagladilar diyazemlerle sakinlestirdiler cok agir oldu ve hapin yan etkileri de gercekten fazla yalniz hayiti aslanpencesini biraktim hapla birlikte cok etkiledi tedavide 1.ayimi tamamladim 2.kutu hapima başladım bakalim bu ay sonunda degerlerim belli olacak insallah düşmüştür

Evet canim bende gecen hafta sinir krizi gecirmisim oksijen tupune falan bagladilar diyazemlerle sakinlestirdiler cok agir oldu ve hapin yan etkileri de gercekten fazla yalniz hayiti aslanpencesini biraktim hapla birlikte cok etkiledi tedavide 1.ayimi tamamladim 2.kutu hapima başladım bakalim bu ay sonunda degerlerim belli olacak insallah düşmüştür

neden direk iki ay tedavi verdiler ki bence sen git yaptır sonuçların kesin düşmüştür ben iki hafta iki gün yarım içtim düşürdü

neden direk iki ay tedavi verdiler ki bence sen git yaptır sonuçların kesin düşmüştür ben iki hafta iki gün yarım içtim düşürdü

Evet ya bende bunu düşündüm aradim.doktorumu belki düşmüştür biraksak dustuyse diye doktorum hayir 2 ay kullanicaz ilk ay düşmüştür bizi yaniltir tekrar yukselir beyni bu konuda tamamen uyarmamiz gerek dedi insallah düşmüştür canim agzina saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…