lütfen birşeyler söyleyin ya

Kardeşim o agri öyle bir agri ki uyuşan uyuyamazsin su bile içecek hal kalmaz adamda agri kesici etkisini de kafana takma iltihap Felan etkiyi anca gösterir adam can derdine düşmüş anlayisli olmaya calis lütfen

Kardeşim o agri öyle bir agri ki uyuşan uyuyamazsin su bile içecek hal kalmaz adamda agri kesici etkisini de kafana takma iltihap Felan etkiyi anca gösterir adam can derdine düşmüş anlayisli olmaya calis lütfen
Can derdinde kaç insan tavla oynar arkadaşlarıyla birlikte ben çözemedim anlayışlı olmaya çalışıyorum o yüzden bi şey diyemedim ama kendimi yedim burda

Can derdinde kaç insan tavla oynar arkadaşlarıyla birlikte ben çözemedim anlayışlı olmaya çalışıyorum o yüzden bi şey diyemedim ama kendimi yedim burda
Belli ki agri geçmiyor diye oyalamaya calismis bu kadar kötüyü düşünmeye sizi iten ne ?

20lik dis cekimi feci biseydir acisini bilmeyen boyle sallamaz iste :) ev ortaminda oynanan tavla ve evden cikip senin yanina gelmesi farkli seyler.

Bulusmak istememe sorununu hep yasiyorsanuz bunun kavgasini hastayken degil baska zamanlarda seni ektiginde yap. Ayrica bulusmak istemeyen adama gel diye yalvarilmaz.

Birak biraz kendi gelsin sana
İşte tutmam lazım kendimi ama yapamıyorum soğuk davraniyorum
ev ortamında tavla oynamıyor tekrar söylüyorum şu an dışarda. Ayrıca bana destek olması için rica ettim yalvarmadim.

İşte tutmam lazım kendimi ama yapamıyorum soğuk davraniyorum

ev ortamında tavla oynamıyor tekrar söylüyorum şu an dışarda. Ayrıca bana destek olması için rica ettim yalvarmadim.

Arkadasinin evinde anladim ben. Niye berabersin seninle kendi istegiyle bulusmayan bu adamla?

erkek arkadaşında mersin de
o da haftaya mı gelecek ankara ya
eğer öyleyse sorun yok gibi
ankara neden gidiyorsunuz okul falan mı?

Ya ben onu görünce dünyalar benim oluyor çünkü. onu da tanıyorum sevmese durmaz benimle. ama çok usengec bana karsi

Simdi iliskinin icini biz bilemeyiz. Ne kadardir berabersiniz. Bu adam nasi bi adam. In mi cin mi en iyi sen biliyosun. Burda dertlenerek cozum alacagini sanmiyorum.

Eger karsindaki insan dogru duzgunse ve mantikli bir beraberlikse sen ilgisizlikten kavga cikarip duruyosan bu huyundan vazgecmek zorundasin. Cunku yipranirsiniz. Onu oldugu gibi kabul et.

erkek arkadaşında mersin de
o da haftaya mı gelecek ankara ya
eğer öyleyse sorun yok gibi
ankara neden gidiyorsunuz okul falan mı?
Ya öyle okul kazandık ama farklı okullar. bir de hiç bilmiyoruz ankara yi zaman alacak bulusmak uzak çünkü birbirine okullar

eğer sürekli böyle yapıyorsa haklısınız tabi ama keşke fazla ısrar etmeseydiniz belki de gerçekten çok ağrısı vardı buluştuğunuz zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…