Ya öyle olsa ben zaten anlayışla karsilarim ama dışarda bana diyo ki yeni etki etti ağrı kesici yanıma gelmeden 1.5 saat önce içti o ilacıAaaaaaaaaa eyvah bu nedir ! Ben de evde hasta hasta yatiyor sandim.
Peki acik acik boyle davranmasindan hoslanmadigi denesen ?!Ben soğudugum zaman o daha çok soğuk davranıyor denedim ben
Kardeşim o agri öyle bir agri ki uyuşan uyuyamazsin su bile içecek hal kalmaz adamda agri kesici etkisini de kafana takma iltihap Felan etkiyi anca gösterir adam can derdine düşmüş anlayisli olmaya calis lütfenSelam kızlar canım çok sıkıldı size anlatayım dedim. benim mersinde son günüm ankaraya gidiyorum erkek arkadaşım da haftaya gelecek. O bugün 20 lik dişini aldırdı. Ve çok ağrım var gelemem yanına dedi bin bir rica ile geldi yanıma sonunda. Ağrısı vardı pek oturmadik ama sorun etmedim yol sonuçta görsem yeter dedim. Eve gitti şimdi de arkadaşı aradı onlara Gidiyo şu an tavla atıyorlar ve uzatmalardalar aradım bana diyo ki ağrı kesici yeni etki etti. Ama benim yanıma gelmeden 1 buçuk saat önce icmisti.bulusmalari da hep ben istiyorum. ya benim canım çok sıkıldı siz ne hissedersiniz merak ettim sıkıntı bastı. O tavla oynuyor. Bir şey deyin lutfenn
Can derdinde kaç insan tavla oynar arkadaşlarıyla birlikte ben çözemedim anlayışlı olmaya çalışıyorum o yüzden bi şey diyemedim ama kendimi yedim burdaKardeşim o agri öyle bir agri ki uyuşan uyuyamazsin su bile içecek hal kalmaz adamda agri kesici etkisini de kafana takma iltihap Felan etkiyi anca gösterir adam can derdine düşmüş anlayisli olmaya calis lütfen
Ya söylüyorum o zaman da kavga çıkarmış filan oluyorum ben çaresiz kaldım yaPeki acik acik boyle davranmasindan hoslanmadigi denesen ?!
Belli ki agri geçmiyor diye oyalamaya calismis bu kadar kötüyü düşünmeye sizi iten ne ?Can derdinde kaç insan tavla oynar arkadaşlarıyla birlikte ben çözemedim anlayışlı olmaya çalışıyorum o yüzden bi şey diyemedim ama kendimi yedim burda
Selam kızlar canım çok sıkıldı size anlatayım dedim. benim mersinde son günüm ankaraya gidiyorum erkek arkadaşım da haftaya gelecek. O bugün 20 lik dişini aldırdı. Ve çok ağrım var gelemem yanına dedi bin bir rica ile geldi yanıma sonunda. Ağrısı vardı pek oturmadik ama sorun etmedim yol sonuçta görsem yeter dedim. Eve gitti şimdi de arkadaşı aradı onlara Gidiyo şu an tavla atıyorlar ve uzatmalardalar aradım bana diyo ki ağrı kesici yeni etki etti. Ama benim yanıma gelmeden 1 buçuk saat önce icmisti.bulusmalari da hep ben istiyorum. ya benim canım çok sıkıldı siz ne hissedersiniz merak ettim sıkıntı bastı. O tavla oynuyor. Bir şey deyin lutfenn
İşte tutmam lazım kendimi ama yapamıyorum soğuk davraniyorumBirak biraz kendi gelsin sana
ev ortamında tavla oynamıyor tekrar söylüyorum şu an dışarda. Ayrıca bana destek olması için rica ettim yalvarmadim.20lik dis cekimi feci biseydir acisini bilmeyen boyle sallamaz iste :) ev ortaminda oynanan tavla ve evden cikip senin yanina gelmesi farkli seyler.
Bulusmak istememe sorununu hep yasiyorsanuz bunun kavgasini hastayken degil baska zamanlarda seni ektiginde yap. Ayrica bulusmak istemeyen adama gel diye yalvarilmaz.
Sürekli ben istiyorum bulusmak filan o etkiledi beni galibaBelli ki agri geçmiyor diye oyalamaya calismis bu kadar kötüyü düşünmeye sizi iten ne ?
İşte tutmam lazım kendimi ama yapamıyorum soğuk davraniyorum
ev ortamında tavla oynamıyor tekrar söylüyorum şu an dışarda. Ayrıca bana destek olması için rica ettim yalvarmadim.
Ya ben onu görünce dünyalar benim oluyor çünkü. onu da tanıyorum sevmese durmaz benimle. ama çok usengec bana karsiArkadasinin evinde anladim ben. Niye berabersin seninle kendi istegiyle bulusmayan bu adamla?
Öyle yapmam gerek yoksa olan bana olacak offCok ustune gitme bu aralar
Ya ben onu görünce dünyalar benim oluyor çünkü. onu da tanıyorum sevmese durmaz benimle. ama çok usengec bana karsi
Ya öyle okul kazandık ama farklı okullar. bir de hiç bilmiyoruz ankara yi zaman alacak bulusmak uzak çünkü birbirine okullarerkek arkadaşında mersin de
o da haftaya mı gelecek ankara ya
eğer öyleyse sorun yok gibi
ankara neden gidiyorsunuz okul falan mı?
Ya böyle hep ben istiyorum buluşmayıeğer sürekli böyle yapıyorsa haklısınız tabi ama keşke fazla ısrar etmeseydiniz belki de gerçekten çok ağrısı vardı buluştuğunuz zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?