lütfen birşeyler söyleyin ya

Ya ama biraz benimle konussaydi yarın gidiyorum. Zaten kötüyüm ilk kez ayrılıyorum evimden yanımda olsaydı ben gidince yapardı ne yapiyosa çok bozuldum yiaa
O zaten 1 hafta sonra geleceği için ince düşünmemiştir. Üzülme sen boşuna.

Tum hayati sen degilsin tatlim huzur ver cocuga.. Birak arkadasiyla tavla oynasin sohbet etsin.. Ailenden ayriliyorsan bu aksamini ailene arkadaslarina ayir yahu

Tavla oynamayı öğrenirseniz ortada sorun kalmayacağını düşünüyorum.

Biliyorum ki ama mesele o değil kii

Aslında şakayla karışık tavla öğrenin desem de , alt metin olarak ortak yapacağınz şeyleri çeşitlendirin bu sayede birlikte daha fazla zaman geçirebilirsiniz demek istemiştim. Belki ilgisizlikten değil de sorun birlikte geçirilen zamanın içinin dolu olmamasındandır. Bilemiyorum ben de, hayırlısı.

Yanlis yapmissiniz bence, 20lik disini cektiren birini evinden cikarmamaliydiniz derim.

Bu tur seyler cok mu oluyor ? Yani sana ilgisiz falan davranmalar ? Senden cok arkadaslariyla zaman gecirmeler ?

Ama tavla oynuyor şu an

Oynasin sekerim, evde oturmakla disari cikmak farkli. Oldugun yere gelene kadar yurumesi, hareket etmesi gerekiyor, her adimda insanin di$i zonklar. Ufak capta operasyon geciren birini ayagina cagirmak yerine ille de vakit gecirmek istiyorsan, sen yanina gitseydin keske. Ya da birak o gun de disari cikmayiversin, evinde dinlensin.

Evde değil şu an kiii dışarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…