- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Bende öyle diyordum ama okuyunca şu salak internetten birşeyler ödüm koptu. 5 yıl yada 10 yıl ömür biçiyorlar.aldirsa bile neden oyoe yazıyor?((Durun bir bakalım yahu, sadece şüphe, velev ki gerçek şükür ki çolugu çocuğu var aldırır gerekirse yumurtalık rahim ne varsa, ferah olun ailece
İnşallah değildir. Lütfen dua okuyun (Allah şifa versin. Kötü huylu değildir inşallah. Hastalık hakkında bilgim yok.
Bende öyle diyordum ama okuyunca şu salak internetten birşeyler ödüm koptu. 5 yıl yada 10 yıl ömür biçiyorlar.aldirsa bile neden oyoe yazıyor?((
Bende öyle diyordum ama okuyunca şu salak internetten birşeyler ödüm koptu. 5 yıl yada 10 yıl ömür biçiyorlar.aldirsa bile neden oyoe yazıyor?((
Zaten menopoz döneminde. Kanamaları çok düzensiz o yüzden bilemiyorum.çok geçmiş olsun.50 yaş üstü,bu tarz hastalıkların,araştırılması gereken yaşlar.hemen kötüye yormayın.iyi huylu bir kist de olabilir.kanama,gibi belirtiler yoksa,büyük ihtimalle öyledir.
ben de geçen hafta,beynimle ilgili,sıkıntılı günler yaşadım.şükür mr sonucu temiz çıktı. doktorlar,her ihtimali değerlendirip,emin olmaya çalışıyorlar.
birşeyi çıkmaz inşallah,yüreğinizi ferah tutun.
Okurum tabi ki, duamı da ederim aklıma geldikçe. Rabbim ferahlık versin hepinizin yüreğine de.İnşallah değildir. Lütfen dua okuyun (
Aslında haklısın nette hiçbirşey okumamak lazım. Baş ağrısı diye yaz beyin tümörü der..Nette ms le ilgili bişeyler okumuştum bende olabileceğinden şüphe edilmişti, dünya başıma yıkıldı, ama hasbelkader kurumda tanıştığım bir doktorun ms olduğunu öğrenince e hani nerde dedim, yılda 5 10 gün atakları oluyormuş baş ağrısı halsizlik şu bu,kalan 355 gün turp gibi
Gecmis olsun.moral oldunuz bana.teşekkür ederim.Annemin rahim ve yumurtaliklarinda kitleler tespit edilip, kontrolsuz hucre cogalmasi teshisiyle rahmi alindiginda henuz 40 yaşında bile degildi. Nerdeyse 20 yil gecti uzerinden. Hic korkmayin ve aklınıza kotu ihtimalleri getirmeyin bile...
Aynı durumu annemde yaşadı.Annemin rahim ve yumurtaliklarinda kitleler tespit edilip, kontrolsuz hucre cogalmasi teshisiyle rahmi alindiginda henuz 40 yaşında bile degildi. Nerdeyse 20 yil gecti uzerinden. Hic korkmayin ve aklınıza kotu ihtimalleri getirmeyin bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?