Lütfen birşeyler yazın..:(

Mayflower75

Never give up.!!
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
9.242
34.188
548
Moralim çok çok bozuk hem fikirlerinize hem varsa tecrübelerinize hemde dualarınıza ihtiyacım var..
Konu ablam..doktora gitti geçen haftalarda,rahatsızlığı vajinal akıntı ve otururken içerde hissettiği baskı hissiydi.Hemoroid olabileceğini sanmıştık ama doktor ultrason ile muayene edince 5 cm lik bir kitle gördüğünü söyledi. Yumurtaliklarda da lezyon varmış.
Şu an over (yumurtalik)kanserinden şüpheleniyor doktor.
Bu pazar biyopsi yapılacak. Salı günüde mri çekilecek..
Bazıları yumurtalik kanseri en son evreye kadar fark edilmeyebilir diyorlar.ve en ölümcül kanser türü olduğunu..Allah korusun..
Tabiki henüz birşey belli değil. Ama ben berbat durumdayım.Resmen elim ayağım tutmuyor.çok ama çok korkuyorum..(
O benim herşeyim.Sadece ablam değil.Yeri geldi annem oldu yeri geldi en yakın sırdaşım. Yeri geldi ablam bazende minik bir kardeş.
Daha 50 yaşında. 3 evladı var.Allahım onu bizlere bağışlasın.Bunun için her an dua ediyorum.inşallah güzel sonuçlar alırız.
Desteğinize ve dualarıniza çok ihtiyacım var.
Aranızda bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsin.Bir ümit bir ışık olsun..
Teşekkür ederim okuduğunuz için..sevgiler.

Durun bir bakalım yahu, sadece şüphe, velev ki gerçek şükür ki çolugu çocuğu var aldırır gerekirse yumurtalık rahim ne varsa, ferah olun ailece
Bende öyle diyordum ama okuyunca şu salak internetten birşeyler ödüm koptu. 5 yıl yada 10 yıl ömür biçiyorlar.aldirsa bile neden oyoe yazıyor?((

çok geçmiş olsun.50 yaş üstü,bu tarz hastalıkların,araştırılması gereken yaşlar.hemen kötüye yormayın.iyi huylu bir kist de olabilir.kanama,gibi belirtiler yoksa,büyük ihtimalle öyledir.

ben de geçen hafta,beynimle ilgili,sıkıntılı günler yaşadım.şükür mr sonucu temiz çıktı. doktorlar,her ihtimali değerlendirip,emin olmaya çalışıyorlar.
birşeyi çıkmaz inşallah,yüreğinizi ferah tutun.

Konu Hakkında bilgim yok maalesef

Ama kötü düşünmeyin ve kendinizi üzmeyin diyebilirim.
İnşallah kanser değildir , en ufak rahatsızlıkla atlatır ablanız.
Hastalık, sağlık, neşe, üzüntü hepsi bizim için.
Ne söylesek , sonuç çıkana kadar sizi rahatlatmaz biliyorum ama dua edeceğim inşallah.

Allahım taşıyamayacağınızdan daha fazla yük vermesin inşallah size, sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin ailenize, ablanıza.
Hastalıklarınızı da günahlarına kefaret etsin inşallah.
En az hasarla kurtulmanızı dilerim.
Allahım acil şifalar versin.

Kendinizi üzmeyin, en azından tahlil sonuçları netleşene kadar.

Allahım şifa versin inşallah . İnşallah düşündüğünüz gibi değildir çok iyi doktorlarımız var . İnanıyorum ki önce Allahın izniyle sonra doktorlarımız sayesinde çok iyi sonuçlar alacaksınız.Bol bol dua edeceğim.

Bende öyle diyordum ama okuyunca şu salak internetten birşeyler ödüm koptu. 5 yıl yada 10 yıl ömür biçiyorlar.aldirsa bile neden oyoe yazıyor?((

Lütfen internetten araştırmayın ablacım ya, yoktan sebep abartı dolu, her belirti her hasta da bir olmaz.

Araştırmayı bırakın. Lütfen

Valla benim arkadaşımın annesi 14 senedir gayet sağlıklı biz lise sondaydık ne var ne yok aldırdı aynı sebepten

Hemen panik yapmayın.
Biyopsi yapılsın sonuçlar alınsın.Yaşından dolayı gerekirse yumurtalık,rahim alınır.
Stres yapmayın şimdiden.
Çok çok geçmiş olsun.

Zaten menopoz döneminde. Kanamaları çok düzensiz o yüzden bilemiyorum.
Sizede geçmiş olsun.çok sevindim birşey çıkmadığına. Allah şifa versin her daim.
Bizede müjdeli haberler almayı nasip etsin inşallah.

Internetten olumsuz yorumlar okumayı bırakın öncelikle.
Inşallah kötü bir sonuç çıkmaz.
Geçmiş olsun.
Her durum için Ah vahtan bir hayır görmedim.
Moral inanç çok önemli..

Nette ms le ilgili bişeyler okumuştum bende olabileceğinden şüphe edilmişti, dünya başıma yıkıldı, ama hasbelkader kurumda tanıştığım bir doktorun ms olduğunu öğrenince e hani nerde dedim, yılda 5 10 gün atakları oluyormuş baş ağrısı halsizlik şu bu,kalan 355 gün turp gibi

Annemin rahim ve yumurtaliklarinda kitleler tespit edilip, kontrolsuz hucre cogalmasi teshisiyle rahmi alindiginda henuz 40 yaşında bile degildi. Nerdeyse 20 yil gecti uzerinden. Hic korkmayin ve aklınıza kotu ihtimalleri getirmeyin bile...

Aslında haklısın nette hiçbirşey okumamak lazım. Baş ağrısı diye yaz beyin tümörü der..
15 gündür hiç bakmamıştım bugün bir bakayım dedim benimde dünya başıma yıkıldı okuyunca..kötü oldum.
İyi düşünmek istiyorum.lütfen dualarınızı esirgemeyin.

Gecmis olsun.moral oldunuz bana.teşekkür ederim.

İnternetten araştırmayın lütfen. Çok yıkıcı şeyler yazılıyor fakat çoğu gerçekleşmiyor. Sonuçlar olumsuz bile olsa çözümü var. Birçok arkadaşımız deneyimlerini yazmış. Duacınızız bizler de. Siz güçlü durun. Geçmiş olsun.

Aynı durumu annemde yaşadı.
Rahim duvarı kalınlaşması ve aşırı kanama şikayetiyle ileride sıkıntı yaratır diye rahim ve yumurtalıklarını aldırdı.
Annem de 40 yaşındaydı ve 20 sene oluyor nerdeyse
Kardeşmiyiz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…