- 8 Şubat 2017
- 115
- 116
- 18
- 40
- Konu Sahibi Mayflower75
-
allah korusun o kotu hastalik olsa adini bile soylemek istemiyorum kanda bir amormallik kesin oluyor. evet gercekten boyle bir olayi duysam nasil ya derim ama oldu malesef neden oldu anlamis da degilim. umarim kimse yasamaz saglikla ilgili kotu olaylari. en kisa zamanda hayirli haberler alirsiniz umarim eminim de alacaksiniz :))Ah ne berbat bir durum olmuş sizin için. Nasıl yapar bir doktor böyle bir hatayı ya?(
Neyse ki sonuç iyi çıkmış sonunda çok sevindim)
Dualariniz için tüm kalbimle amin diyorum çok sağolun. İnşallah iyi çıkacak bu cuma belli olacak sonuçlar çok uzun süre bekletiyorlar zor bir süreç gerçekten. Ama umutluyum.kan testi sonucu normal çıktı çünkü.
Rabbim iyi haberler almayı nasip etsin.sağolun
Çok sevindim ablanizin adına. Çok geçmiş olsun. Rabbim oyle kötü hastalıklarla imtihan etmesin hiç kimseyiMerhaba arkadaşlar
Dün doktorla ablamın bütün test sonuçlarını görüşmeye gittik.Doktorun dediğine göre çok şükür ki kanserle ilgili bir durum değilmiş
Ablam 10 yıl kadar önce idrar kesesi kaldırma amaçlı bir ameliyat olmuştu ve keseyim kaldırmak için yay şeklinde bir alet takılmisti.İşte bu alet zamanla enfeksiyona neden olmuş ve o enfeksiyon sonucu apse şeklinde bir kitle oluşmuş.
Önümüzdeki haftalarda ameliyat olacak. Hepsi çıkartılacak ve herşey normale dönecek inşallah.
Bana konuyu açtığımda hepiniz çok destek oldunuz ve sonucu paylasmami istemiştiniz.Bu yüzden yazmak istedim.
Herkese sağlık dolu mutlu günler diliyorum
Sevindim , çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar
Dün doktorla ablamın bütün test sonuçlarını görüşmeye gittik.Doktorun dediğine göre çok şükür ki kanserle ilgili bir durum değilmiş
Ablam 10 yıl kadar önce idrar kesesi kaldırma amaçlı bir ameliyat olmuştu ve keseyim kaldırmak için yay şeklinde bir alet takılmisti.İşte bu alet zamanla enfeksiyona neden olmuş ve o enfeksiyon sonucu apse şeklinde bir kitle oluşmuş.
Önümüzdeki haftalarda ameliyat olacak. Hepsi çıkartılacak ve herşey normale dönecek inşallah.
Bana konuyu açtığımda hepiniz çok destek oldunuz ve sonucu paylasmami istemiştiniz.Bu yüzden yazmak istedim.
Merhaba arkadaşlar
Çok sevindim ablanizin adına. Çok geçmiş olsun. Rabbim oyle kötü hastalıklarla imtihan etmesin hiç kimseyi
Sevindim , çok geçmiş olsun
Çok teşekkürler arkadaşlar evet sağlık herşeyden önemli. Mutluyum çokÇok geçmiş olsun, sağlıklı mutlu günler dilerim
Çok teşekkürler amin Allah herkese hepimize sağlık versin :)çok geçmiş olsun.çok sevindim ablaniz ve sizin adınıza.Allah kimseyi saglikla sinamasin.herşeyin başı sağlık.:)
Çok şükür, bin şükür.. ..cooooook sevindim.cok dua ettim size.kardes başka bir şey.acisida hiç bir şeye benzemez.ay çok sevindim.Merhaba arkadaşlar
Canim cok sağol yokmuş allaha şükür sonuçları dün aldık. :)İnş bir şey yoktur. Rabbim yardımcınız olsun
Allah razı olsun sağolun. Gerçekten öyle kardeş başka oluyor.Allah herkese şifa versin.)Çok şükür, bin şükür.. ..cooooook sevindim.cok dua ettim size.kardes başka bir şey.acisida hiç bir şeye benzemez.ay çok sevindim.
Teşekkür ederim.sonuçlar iyi cikti çok şükür mutluyuz şimdi. Allah şifa bekleyen bütün hastalara şifa versin..Hersey daha güzel olucak insallah.Ama herseyden once sizin ve ablanızın her ne olursa olsun moraliniz yuksek olması gerekiyor.
Valla benim annem de üç kanser atlattı içinde rahim kanseri de vardı. İki senedir köye yerleşti kötü çıkan sonuçlar artık temiz çıkıyor. Gayet de sağlıklı çok şükür. Her kemo. Radyo. Ve Işın tedavi insanın ömründen 5yıl alır yazıyo nette annemin aldıklarının sayısını hatırlayamıyorum bile ondan hiç canını sıkma konu sahibesi Allah şifa versin inşallah temiz çıkar. Ablanıza moral verinValla benim arkadaşımın annesi 14 senedir gayet sağlıklı biz lise sondaydık ne var ne yok aldırdı aynı sebepten
Yazmış ztn konu sahibesi.tahliler temiz çıkmış.Canım çok geçmiş olsun,Allah şifa versin.Bu gece sizin için dua ediyor olacağım.İyi düşün ki iyi olsun.Gelişmeleri yazarsın buraya.Sevgiler,
Kuzenim yazdan beri yumurtalık kanseri için kemoterapi alıyordu. Bitti gitti. Nüksetme yok, temizlendi çok şükür. Şimdi işine geri dönecek. İnşallah ablanızda iyi olacak. Belkide korkulacak bir şey de yoktur. Temiz çıkabilir sonuçları. Çok geçmiş olsun.Moralim çok çok bozuk hem fikirlerinize hem varsa tecrübelerinize hemde dualarınıza ihtiyacım var..
Konu ablam..doktora gitti geçen haftalarda,rahatsızlığı vajinal akıntı ve otururken içerde hissettiği baskı hissiydi.Hemoroid olabileceğini sanmıştık ama doktor ultrason ile muayene edince 5 cm lik bir kitle gördüğünü söyledi. Yumurtaliklarda da lezyon varmış.
Şu an over (yumurtalik)kanserinden şüpheleniyor doktor.
Bu pazar biyopsi yapılacak. Salı günüde mri çekilecek..
Bazıları yumurtalik kanseri en son evreye kadar fark edilmeyebilir diyorlar.ve en ölümcül kanser türü olduğunu..Allah korusun..
Tabiki henüz birşey belli değil. Ama ben berbat durumdayım.Resmen elim ayağım tutmuyor.çok ama çok korkuyorum..(
O benim herşeyim.Sadece ablam değil.Yeri geldi annem oldu yeri geldi en yakın sırdaşım. Yeri geldi ablam bazende minik bir kardeş.
Daha 50 yaşında. 3 evladı var.Allahım onu bizlere bağışlasın.Bunun için her an dua ediyorum.inşallah güzel sonuçlar alırız.
Desteğinize ve dualarıniza çok ihtiyacım var.
Aranızda bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsin.Bir ümit bir ışık olsun..
Teşekkür ederim okuduğunuz için..sevgiler.
Gözünüz aydınCanim cok sağol yokmuş allaha şükür sonuçları dün aldık. :)
gecmis olsun cok sevindim gercekten umarim bir daha hic hastalik korkusu yasamazsiniz kimse yasamaz umarim :)Merhaba arkadaşlar
Evet cok şükür sonuçlar iyi:)Gözünüz aydın
Dün alcaktanız sonuçları galiba yazmayınca merak etmiştim.
Bununla gelmiş geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?