Lütfen birşeyler yazın..:(

Senin sağlam durman gerekiyor. Öncelikle henüz hicbir şey belli değil. İnşallah iyi çıkar sonuçlar. Ama unutma moral özellikle kanser hastaları için bütün ilaçlardan daha değerli. Senin sonuç ne çıkarsa ciksin sağlam durup ablana destek olman gerekiyor.

Off çok üzüldüm. Tez zamanda şifa diliyorum senin ablana da..ameliyat olamazmi peki?
Duaların için de Allah razı olsun.

Senin sağlam durman gerekiyor. Öncelikle henüz hicbir şey belli değil. İnşallah iyi çıkar sonuçlar. Ama unutma moral özellikle kanser hastaları için bütün ilaçlardan daha değerli. Senin sonuç ne çıkarsa ciksin sağlam durup ablana destek olman gerekiyor.

Bende auralı migren var nette baktım bi felç riski vs diyo Allah bismillah dedim ne oluyoruz, nette KK ya gir alışveriş yap haber falan oku ama hastalık aman diyim, onlara kalsa akşamına selan verilecek helvan kavrulacak

geçen haftayı hastanelerde geçirdim.başağrısıyla gittim.ms,als,beyin tümörü,auralı migren,hepsi önüme konuldu.eve geldim,netten araştırdım.aman allahım,ölmüşüm ağlayanım yok.mr çekildi,tetkikler yapıldı.trigeminal nevralji teşhisi kondu.geldim onu da araştırdım,birkez daha yıkıldım.ölmiyeceğimi ama süreneceğimi yazıyordu.

bütün bu süreçte,anksiyate ve panik atağım,tekrarladı.dün psikiyatra gittim.3 psikiyatr ilacıyla eve geldim.hoş geldin,depresyon.netten hastalık araştırmak mı birdaha tövbe...

Canim ya haberlere cikiyor ne kitleler var 7 kilo 8 kilo. 2 karpuz yapar resmen. Ama sadece kitle yani kanser falan degil. Her kitlenin arkasinda kanser yok. Rahat ol.

size de çok geçmiş olsun.allah sizlere bağışlasın.

Ah ciddimisin Seph geçmiş olsun.ne kadar üzgünsün kimbilir.Allah ablalarımıza şifa bizlerde sabır versin..
İnşallah sonuçlar iyi çıkar senin ablana da dua edeceğim benimki ile birlikte. ((

Bir interneti okuma.

Iki 50 yasinda 3 cocuklu kadin gerekirse alirlar yumurtaliklari hatta rahmini olur biter.

Uc kanser artik yenilmeyecek bir hastalik degil. Akciger kanserini bile yenenler var. Hemde son asamada.

geçmiş olsun en hafif tedavi ile şifa bulur umarım yarın kimin başına ne geleceğini kim bilebilir

Gecmis olsun neler yasamissiniz sizde öyle((
İnşallah bizimde iyi çıkar yada erken fark etmiş oluruz dediğiniz gibi.
Teşekkür ederim

Bu arada bol dua et. Allah Şafi ismini hurmetine acil sifalar versin ablana.

Vakit uzulup mahfolma vakti degil. Guclu olup ablana destek olma vakti.

Ah ciddimisin Seph geçmiş olsun.ne kadar üzgünsün kimbilir.Allah ablalarımıza şifa bizlerde sabır versin..
İnşallah sonuçlar iyi çıkar senin ablana da dua edeceğim benimki ile birlikte. ((

Aylardır ruhum bedenimden ayrılmış gibi. Güçlü durmaya çalışmaktan kemiklerim bile ağrıyor inan ki. Çok zor.
İnşallah kuzum, ben de dualarıma seni ve ablanı dahil edeceğim.

Off çok üzüldüm. Tez zamanda şifa diliyorum senin ablana da..ameliyat olamazmi peki?
Duaların için de Allah razı olsun.
sag olasin, cumlemizden insallah.
Ameliyat olsa da su yolunda bulundugu icin tamamini alamiyorlarmis, o yuzden o da çözüm olamiyor.
İnsan ilk başta çok etkileniyor tabi. İnsallah temiz sonuclar alirsiniz.

size de gecmis olsun, Allah şifa versin.

Aylardır ruhum bedenimden ayrılmış gibi. Güçlü durmaya çalışmaktan kemiklerim bile ağrıyor inan ki. Çok zor.
İnşallah kuzum, ben de dualarıma seni ve ablanı dahil edeceğim.
Ah canım ya çok zor gerçekten. Brnde bakma burda dert yandigima ablamın yanında müthiş pozitif davranıyorum. Herşey iyi olacak eminim diyorum ona hep. Ama eve gelince içimdeki fırtına beni mahvediyor..aynı senin gibi güçlü olmaya öyle gözükmeye çalışmak ta kolay değil..Allah yardımcımız olsun tatlım(

Canım ayrıca benim babam 70 yaşında kalp, prostat kanseri, böbrek yetmezliği, yüksektansiyon,astım, ciğer yetmezliği,kolesterol ve birkaç hastalığı daha var. Kaç kere ölümden döndü kalp pili kurtardı. En son girdiği anjiyodan Dr ölü çıkar demiş o zaman ben hamileydim. Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte. Çok şükür iyi bazen acillik oluyoruz ama iyi yinede nefes darlığı çok ama ölür denilen insan yaşıyor hemde tehlikeli hastalıklarla onun için moralini bozma annenide üzme. Biz 3 yıldır bu durumdayız hatta panik atak oldum. Her telefon çaldığında babamın ölüm haberini alacam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…