- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.067
- 448
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Ins.su anda burnumun direği sızladı.gozlerim doldu.allah böyle imtihan etmesin kimseyi.ins.rabbim dualarımızı kabul edecek.ALLAH VAR,GAM YOK.Amin çok teşekkürler. Sonuç bu hafta cuma günü belki olacak.Biyopsi sonucunu verecekler.Kan testi normal çıktı çok şükür en azından.
Bakalım diğeri de iyi çıkar inşallah
Amin çok teşekkürler. Burada şahsen tanımadigim halde siz ve diğer arkadaşlar o kadar destek oldunuz ki benimde bu yüzden gözlerim doluyor.mutlu oluyorum ve gurur duyuyorum benim milletimin iyi yürekli kadınları olduğu için.Ins.su anda burnumun direği sızladı.gozlerim doldu.allah böyle imtihan etmesin kimseyi.ins.rabbim dualarımızı kabul edecek.ALLAH VAR,GAM YOK.
Bende öyle diyordum ama okuyunca şu salak internetten birşeyler ödüm koptu. 5 yıl yada 10 yıl ömür biçiyorlar.aldirsa bile neden oyoe yazıyor?((
Evet artık saglik konusunda asla internete bakmıyorum. Saçma sapan şeyler okuyor insan.Yok artık. Annem 20 seneye yakın oldu yumurtalık ve rahmini aldıralı. Çok şükür sağlıklı.
Ne güzel 3 evladı varmış. Destek olun, moral verin gerisi Allahtan. İnternetten de araştırmayın lütfen.
Sağol canım son durum kan testi normal ve biyopsi için bir hafta daha beklememiz lazım. Cuma günü doktorla randevusu var.inşallah iyi sonuçlar alırız.May çok geçmiş olsun canım . Son durum nedir ?
Dilerim bişey çıkmaz mutluluk moral eniyi ilaç bi sene önce hüngür hüngür ağlıyodum ölüyorum diye şimdi ufaktan iş bakmaya bile başladım biraz dinlenmiş oldum diye dalga geçiyorum kendimle .
Sağol canım son durum kan testi normal ve biyopsi için bir hafta daha beklememiz lazım. Cuma günü doktorla randevusu var.inşallah iyi sonuçlar alırız.
Haklısın her durumda morali yüksel tutmak lazım. Sana ne olmuştu öyle ağladın merak ettim iyisin dimi?Gecmis olsun canım Allah hepimize şifa versin..
Ah geçmiş olsun canım. İnşallah birdaha tekrarlamaz sağlıkla upuzun yıllar yaşarsın.Insallah temiz cikar biyopside .
Ben cilt kanseriydim canim defalarca temizlediler karacigerime kadar sicradi onunda bi kismini aldilar simdi iyiyim .
biopsi yaptırmayın direkt olarak ameliyata girsin benceMoralim çok çok bozuk hem fikirlerinize hem varsa tecrübelerinize hemde dualarınıza ihtiyacım var..
Konu ablam..doktora gitti geçen haftalarda,rahatsızlığı vajinal akıntı ve otururken içerde hissettiği baskı hissiydi.Hemoroid olabileceğini sanmıştık ama doktor ultrason ile muayene edince 5 cm lik bir kitle gördüğünü söyledi. Yumurtaliklarda da lezyon varmış.
Şu an over (yumurtalik)kanserinden şüpheleniyor doktor.
Bu pazar biyopsi yapılacak. Salı günüde mri çekilecek..
Bazıları yumurtalik kanseri en son evreye kadar fark edilmeyebilir diyorlar.ve en ölümcül kanser türü olduğunu..Allah korusun..
Tabiki henüz birşey belli değil. Ama ben berbat durumdayım.Resmen elim ayağım tutmuyor.çok ama çok korkuyorum..(
O benim herşeyim.Sadece ablam değil.Yeri geldi annem oldu yeri geldi en yakın sırdaşım. Yeri geldi ablam bazende minik bir kardeş.
Daha 50 yaşında. 3 evladı var.Allahım onu bizlere bağışlasın.Bunun için her an dua ediyorum.inşallah güzel sonuçlar alırız.
Desteğinize ve dualarıniza çok ihtiyacım var.
Aranızda bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsin.Bir ümit bir ışık olsun..
Teşekkür ederim okuduğunuz için..sevgiler.
Doktorlar biyopsi yapmadan ameliyat yapmak istemediler..ablamda aslında ameliyatı tercih etmişti ama olmadi..biopsi yaptırmayın direkt olarak ameliyata girsin bence
bir çok kadın yaptırmak zorunda kalıyor sakin olun
inşallah çabucak sağlığına kavuşur ablanDoktorlar biyopsi yapmadan ameliyat yapmak istemediler..ablamda aslında ameliyatı tercih etmişti ama olmadi..
Bakalım inşallah iyi sonuçlar alırız da ona bile gerek kalmaz.
Amin canım sağol..Geçmiş olsun canım.
Yumurtaliklarda da lezyon varmış demişsin ya acaba yumurtalıklardan başka yerde var mı? Yani vajina içi veya dışarıya doğru. Çünkü genital siğil olabilir.
Hpv bende de hpv var. Hemde en tehlilerinden birisi.
Bu hastalık kadınların %80inde varmis fakat lezyon dısarda olusana kadar anlasılmıyormuş.
Birde bu hastalıgın testini yaptırmasını tavsiye ederim.
Hpv dna tiplemesi olarak. P.smear testinde görünmuyor bu hastalık. Özellikle hpv dna yapılmalı.
Rabbim sifa versin umarım kötü birsey degildir çok geçmiş olsun.
Tedavi goremiyorum cunku bu virusun tedavisi yok canım. 3 ayda bir kontrole gidiyorum ve yedigime ictigime dikkat ediyorum sadece. Multivitamin falan kullanip bagısıklık güclendirmeye çalışıyorum.Amin canım sağol..
Doktor mri için gittiğimiz gün vajina içine kamera ile baktığında yumurtalikta sadece lezyon görüyorum herhangi bir kitle yada sigilimsi birşey yok dedi.yada vardı da geçti o yüzden lezyon oluştu dedi..Hpv testi yapmadılar ama sanırım biyopsi sonucunü bekliyorlar başka testleri yapmak için..
Sanada çok geçmiş olsun.şimdi ne durumdasın?Ne tür bir tedavi alıyorsun?
Anladım çok dikkatle bakmanız gerekiyor kendinize..İnşallah bir an önce sağlığına kavuşursun tamamen..Tedavi goremiyorum cunku bu virusun tedavisi yok canım. 3 ayda bir kontrole gidiyorum ve yedigime ictigime dikkat ediyorum sadece. Multivitamin falan kullanip bagısıklık güclendirmeye çalışıyorum.
Başka bir tedavisi zaten yok
Lezyon olursa koterle lazerle krioterapi veya kremle tedavi ediliyor. En ileri derecede o bolge tamamen aliniyor.
Aynen öyle kendime cok dikkat etmem gerekiyorAnladım çok dikkatle bakmanız gerekiyor kendinize..İnşallah bir an önce sağlığına kavuşursun tamamen..
Kadın olmak cidden zor..bazen ne var ne yok toptan aldırayim hiç risk olmasın diyorum icimden:))
Sağlıklı beslenip zararlı alışkanlıklardan vazgeçmek şart oldu ama..
İnşallah canım ilerlemesin. Ve lütfen dikkat et ama bunu kafana takip stres olma olur mu?Sende biliyorsun ki moral çok önemli.Rabbim şifa versin her daim..Aynen öyle kendime cok dikkat etmem gerekiyor
Kadın olmak zor vallahi hersey dert :)
Omur boyu tedavisi yok diyorlar ama insallah ilerlemez insallahh
Çok teşekkür ederim canım haklısın moral çok önemliİnşallah canım ilerlemesin. Ve lütfen dikkat et ama bunu kafana takip stres olma olur mu?Sende biliyorsun ki moral çok önemli.Rabbim şifa versin her daim..
Teşekkür ederim sagolunben şiddetli ve tekrar eden baş ağrılarıyla gittim.malum hastaneye gidince,araştırmalar,tetkikler devam ediyor.mr sonucunda,bir şey çıkmadı ama başka şeyler araştırılıyor.allah hepimize şifa versin.
basit,bir migren ya da sinüzit de olabilir sizin ki.hemen telaş yapmayın ama bir doktora görünmeniz de fayda var.tekrar geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?