Lütfen birşeyler yazın..:(

Amin çok teşekkürler. Sonuç bu hafta cuma günü belki olacak.Biyopsi sonucunu verecekler.Kan testi normal çıktı çok şükür en azından.
Bakalım diğeri de iyi çıkar inşallah
Ins.su anda burnumun direği sızladı.gozlerim doldu.allah böyle imtihan etmesin kimseyi.ins.rabbim dualarımızı kabul edecek.ALLAH VAR,GAM YOK.

Ins.su anda burnumun direği sızladı.gozlerim doldu.allah böyle imtihan etmesin kimseyi.ins.rabbim dualarımızı kabul edecek.ALLAH VAR,GAM YOK.
Amin çok teşekkürler. Burada şahsen tanımadigim halde siz ve diğer arkadaşlar o kadar destek oldunuz ki benimde bu yüzden gözlerim doluyor.mutlu oluyorum ve gurur duyuyorum benim milletimin iyi yürekli kadınları olduğu için.
Yıllardır yurt dışındayım burada insanlar çok ilgisiz.insan bazen minicik bir duygu kirintisina hasret kalıyor.
Seviyorum hepinizi ❤

Bende öyle diyordum ama okuyunca şu salak internetten birşeyler ödüm koptu. 5 yıl yada 10 yıl ömür biçiyorlar.aldirsa bile neden oyoe yazıyor?((

Yok artık. Annem 20 seneye yakın oldu yumurtalık ve rahmini aldıralı. Çok şükür sağlıklı.
Ne güzel 3 evladı varmış. Destek olun, moral verin gerisi Allahtan. İnternetten de araştırmayın lütfen.

Evet artık saglik konusunda asla internete bakmıyorum. Saçma sapan şeyler okuyor insan.
Annenize geçmiş olsun.haklısınız bu hastalığı yaşayıp atlatan birçok kişi var.pozitif olmak lazım. Sağolun desteğiniz için..

İnternette her yazana inanmayın,ben göğüs ucumda yara çıktı diye kendimi göğüs kanseri ilan edip doktora bile gitmeden bunalımlara girmiştim.Havuza gitmiştim,ıslak bikiniyle durduğum için alerji olmuş
Sadece bir hastaneye ,bir doktora göre karar vermeyin.Birinin ameliyat olmazsan ölürsün dedikleri hastaları bile başka bir doktor ilaçla kısa sürede tedavi edebiliyor.
Mevlam sağlık versin,inşallah ciddi bir sıkıntı yoktur.

May çok geçmiş olsun canım . Son durum nedir ?

Dilerim bişey çıkmaz mutluluk moral eniyi ilaç bi sene önce hüngür hüngür ağlıyodum ölüyorum diye şimdi ufaktan iş bakmaya bile başladım biraz dinlenmiş oldum diye dalga geçiyorum kendimle .

Sağol canım son durum kan testi normal ve biyopsi için bir hafta daha beklememiz lazım. Cuma günü doktorla randevusu var.inşallah iyi sonuçlar alırız.
Haklısın her durumda morali yüksel tutmak lazım. Sana ne olmuştu öyle ağladın merak ettim iyisin dimi?Gecmis olsun canım Allah hepimize şifa versin..

Insallah temiz cikar biyopside .
Ben cilt kanseriydim canim defalarca temizlediler karacigerime kadar sicradi onunda bi kismini aldilar simdi iyiyim .

biopsi yaptırmayın direkt olarak ameliyata girsin bence
bir çok kadın yaptırmak zorunda kalıyor sakin olun

biopsi yaptırmayın direkt olarak ameliyata girsin bence
bir çok kadın yaptırmak zorunda kalıyor sakin olun
Doktorlar biyopsi yapmadan ameliyat yapmak istemediler..ablamda aslında ameliyatı tercih etmişti ama olmadi..
Bakalım inşallah iyi sonuçlar alırız da ona bile gerek kalmaz.

Geçmiş olsun canım.
Yumurtaliklarda da lezyon varmış demişsin ya acaba yumurtalıklardan başka yerde var mı? Yani vajina içi veya dışarıya doğru. Çünkü genital siğil olabilir.
Hpv bende de hpv var. Hemde en tehlilerinden birisi.
Bu hastalık kadınların %80inde varmis fakat lezyon dısarda olusana kadar anlasılmıyormuş.
Birde bu hastalıgın testini yaptırmasını tavsiye ederim.
Hpv dna tiplemesi olarak. P.smear testinde görünmuyor bu hastalık. Özellikle hpv dna yapılmalı.

Rabbim sifa versin umarım kötü birsey degildir çok geçmiş olsun.

Amin canım sağol..
Doktor mri için gittiğimiz gün vajina içine kamera ile baktığında yumurtalikta sadece lezyon görüyorum herhangi bir kitle yada sigilimsi birşey yok dedi.yada vardı da geçti o yüzden lezyon oluştu dedi..Hpv testi yapmadılar ama sanırım biyopsi sonucunü bekliyorlar başka testleri yapmak için..
Sanada çok geçmiş olsun.şimdi ne durumdasın?Ne tür bir tedavi alıyorsun?

Tedavi goremiyorum cunku bu virusun tedavisi yok canım. 3 ayda bir kontrole gidiyorum ve yedigime ictigime dikkat ediyorum sadece. Multivitamin falan kullanip bagısıklık güclendirmeye çalışıyorum.
Başka bir tedavisi zaten yok
Lezyon olursa koterle lazerle krioterapi veya kremle tedavi ediliyor. En ileri derecede o bolge tamamen aliniyor.

Anladım çok dikkatle bakmanız gerekiyor kendinize..İnşallah bir an önce sağlığına kavuşursun tamamen..
Kadın olmak cidden zor..bazen ne var ne yok toptan aldırayim hiç risk olmasın diyorum icimden:))
Sağlıklı beslenip zararlı alışkanlıklardan vazgeçmek şart oldu ama..

Aynen öyle kendime cok dikkat etmem gerekiyor
Kadın olmak zor vallahi hersey dert :)
Omur boyu tedavisi yok diyorlar ama insallah ilerlemez insallahh

Aynen öyle kendime cok dikkat etmem gerekiyor
Kadın olmak zor vallahi hersey dert :)
Omur boyu tedavisi yok diyorlar ama insallah ilerlemez insallahh
İnşallah canım ilerlemesin. Ve lütfen dikkat et ama bunu kafana takip stres olma olur mu?Sende biliyorsun ki moral çok önemli.Rabbim şifa versin her daim..

Teşekkür ederim sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…