Lütfen boş gebelik konusu ile ilgili yardım!!

Aslitirass

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
129
34
48
Sabah sabah kafayı yiyicem. 6+3 haftalık hamileyim haftaya salı kalp atışları için kontrolüm var. Sabah burada başlıkları okurken birkaç konu canımı sıktı. Boş gebelik falan. Şimdi boş gebelikte kese oluşuyor ama bebek yok içinde öylemi oluyor onu bir çözelim önce. 2. Si dr bana bundan bahsetmedi kesemiz oluşmuş dış gebelik değil dedi. Ayın 16 sınada kalp atışları için randevu verdi şimdi ben burda kudurdum zaman geçmiyor. Boş gebelik olsaydım söylerdi dimi dr. Lütfen biri içimi rahatlatsın. Eğer yardımcı olacaksa ultrason fotoğrafımıda gösterenilirim:/

Aynı bensin ben kafayı yedirttim millete dr zaten söylerdi öyle birşey olsaydı bazı yazılar benimde kafamı çok karıştırıyor dr sorunca tehliken yok demişti içini ferah tut

Ayy ne bilim okuyorum burda sonra tedirgin oluyorum. Olsaydı 5. Haftada belli olırdu dimi?
Canım senin zaten 6 haftalık maşallah bu süre zarfında bir problem olsa dr söylerdi rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin sil kafandan kötü düşünceleri

aynı ben de senin gibiydim. Sakin ol lütfen. Emin ol bu daha başlangıcı. Bebek gözüktü kalp atışı var mı? ikili testi, üçlü testi , cinsiyeti bilmem nesi sürekli endişelenecek bir seyler cıkıyor. Bunlar tatlı telaşlar tabiki de. Benim bir de kanama oldu üstüne. Allah kimseye yaşatmasın. 2 aydan fazla yerimde yatıyorum. Okudum neler neler. Sonra olumsuz şeyleri okumayı bıraktım. Bebek cok etkileniyor annenin stresinden maalesef.

İçini ferah tut. Güzel şeyler oku. hayırlı olsun bebeğin de, insallah sağlıkla alırsın kucağına.

Sağolun kızlar evet haklısınız kendi kendimi şişiriyorum. Bundan sonra okumamaya karar verdim. Bu arada helenece çok geçmiş olsun canım sende inşallah hayırlısı ile atlatırsın çok teşekkürler

Ayy ne bilim okuyorum burda sonra tedirgin oluyorum. Olsaydı 5. Haftada belli olırdu dimi?
Doktor oyle bi sikinti olsaydi anlardi ve kalp atisi icin gun vermezdi canm aklina kotu seyler getrme sakin olurmu git ve o guzel sesi duy bizede dua et bebisinle

Sağol tatlım allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten biraz daha rahatladım
Cann birsey sorcam ya ben yaniyorum hasta falan degilim ama atesim var gibiyim bide iki gundur açim hic bisey yiyemiyorum en sevdgm seyleri bile yemiyorum bu sende varmi

Siz ilk önce iki terimi birbirine karıştırıyorsunuz dış gebelik dediğiniz ayrı boş gebelik çok ayrı bir durumdur dış gebelik beta hcg oranının 2 günde bir değerin ikiye katlanması gerekirken daha yavaş ilerlemesi ile de anlaşılabilecek bir durumdur zaten dış gebelikte kese gözükmez follop tüp yollarında kalan dölnnemiş ama Rahime yerleşmemiş yumurta demektir boş gebelik ise kese oluşur görünür lakin içinde Bebek veya Bebek eşi dediğimiz olayın oluşmamasıdır buna da boş gebelik denir sizde dış gebelik riski yok çünki keseyi görmüşsünüz inşallah bebeğinizin kalp atışalarınıda duyacaksınız ben öyle hissediyorum ama gerçekten fazla okumayın sonra durmadan insan kendisini kuruyor zaten hamilelik başlı başına bir aksiyon filmi gibi kalp atışından sonra büyüyor mu ondan sonra ikili test üçlü dörtlü şeker yüklemesi doğum doğduktan sonra derken bir sürü macera dolu anlar bizimle oluyor siz gerçekten bebeğnize odaklanın ve elinize sağlıkla aldığınız günü hayal edin rabbim in izni ile inşallah herşey yolunda gidecek buna inanın eabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin

Ayy canım benim çok teşekkür ediyorum gerçekten nasıl rahatlattın zaten okumamaya karar verdim gereksiz bir yanılgıya düşüyorum

Beratnisa valla ben öğrenmeden önce gebeliğimi adet belirtilerim neyse hep onları yaşadım. Göğüslerim şişti elleyemiyordum kasıklarımda ağrı vardı. Hergüne adet olacakmışım hissi ile uyanırdım. Son bir hafta deli gibi terlemeyee başladım ve inanılmaz bir yorgunlık vardı ama yememde herhangi bir değişiklik olmadı eğer seninde adetinden grçti ise evde bir test yap derim

Daha adetime 7 gun var ama kasiklarim normalin disinda agriyo yarin bi test yapcm olmadi doktora gtcm agrim gitgide cogaliyo

Canım valla benimde adetimden hemen 1 1,5 hafta sonra adet belirtileri göstermeye başlamıştı. Hadi testinide yap dr. Da git banada haber ver merak ettim

canım bende 2 gün oldu hamileliğimi öğreneli ve bende senin gibiyim sürekli bişi olursa korkusu var
kalp atışlarını duymadan rahat edemıcz biz sen yine kesey görmüşsün bnmki haftaya cuma kese için gtçez daha cok erken :))

Kaç haftalıksın canım sen?

cnm ben adet gününde evde test yaptım silik cıktı kana gıttım kanda hcg 94 cıktı muhetemeken 3 haftalık daha cok ufak 10 gün sonra değerin yukselmesi gerekıyormus ultrasonda gorunmesı için onu beklıyoruz sımdı ama değer artıckmı artmıckmı kafatyı yyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…