- 30 Aralık 2015
- 129
- 34
- 48
- Konu Sahibi Aslitirass
-
Aynı bensin ben kafayı yedirttim millete dr zaten söylerdi öyle birşey olsaydı bazı yazılar benimde kafamı çok karıştırıyor dr sorunca tehliken yok demişti içini ferah tutSabah sabah kafayı yiyicem. 6+3 haftalık hamileyim haftaya salı kalp atışları için kontrolüm var. Sabah burada başlıkları okurken birkaç konu canımı sıktı. Boş gebelik falan. Şimdi boş gebelikte kese oluşuyor ama bebek yok içinde öylemi oluyor onu bir çözelim önce. 2. Si dr bana bundan bahsetmedi kesemiz oluşmuş dış gebelik değil dedi. Ayın 16 sınada kalp atışları için randevu verdi şimdi ben burda kudurdum zaman geçmiyor. Boş gebelik olsaydım söylerdi dimi dr. Lütfen biri içimi rahatlatsın. Eğer yardımcı olacaksa ultrason fotoğrafımıda gösterenilirim:/
Canım senin zaten 6 haftalık maşallah bu süre zarfında bir problem olsa dr söylerdi rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin sil kafandan kötü düşünceleriAyy ne bilim okuyorum burda sonra tedirgin oluyorum. Olsaydı 5. Haftada belli olırdu dimi?
Doktor oyle bi sikinti olsaydi anlardi ve kalp atisi icin gun vermezdi canm aklina kotu seyler getrme sakin olurmu git ve o guzel sesi duy bizede dua et bebisinleAyy ne bilim okuyorum burda sonra tedirgin oluyorum. Olsaydı 5. Haftada belli olırdu dimi?
Cann birsey sorcam ya ben yaniyorum hasta falan degilim ama atesim var gibiyim bide iki gundur açim hic bisey yiyemiyorum en sevdgm seyleri bile yemiyorum bu sende varmiSağol tatlım allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten biraz daha rahatladım
Siz ilk önce iki terimi birbirine karıştırıyorsunuz dış gebelik dediğiniz ayrı boş gebelik çok ayrı bir durumdur dış gebelik beta hcg oranının 2 günde bir değerin ikiye katlanması gerekirken daha yavaş ilerlemesi ile de anlaşılabilecek bir durumdur zaten dış gebelikte kese gözükmez follop tüp yollarında kalan dölnnemiş ama Rahime yerleşmemiş yumurta demektir boş gebelik ise kese oluşur görünür lakin içinde Bebek veya Bebek eşi dediğimiz olayın oluşmamasıdır buna da boş gebelik denir sizde dış gebelik riski yok çünki keseyi görmüşsünüz inşallah bebeğinizin kalp atışalarınıda duyacaksınız ben öyle hissediyorum ama gerçekten fazla okumayın sonra durmadan insan kendisini kuruyor zaten hamilelik başlı başına bir aksiyon filmi gibi kalp atışından sonra büyüyor mu ondan sonra ikili test üçlü dörtlü şeker yüklemesi doğum doğduktan sonra derken bir sürü macera dolu anlar bizimle oluyor siz gerçekten bebeğnize odaklanın ve elinize sağlıkla aldığınız günü hayal edin rabbim in izni ile inşallah herşey yolunda gidecek buna inanın eabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizinSabah sabah kafayı yiyicem. 6+3 haftalık hamileyim haftaya salı kalp atışları için kontrolüm var. Sabah burada başlıkları okurken birkaç konu canımı sıktı. Boş gebelik falan. Şimdi boş gebelikte kese oluşuyor ama bebek yok içinde öylemi oluyor onu bir çözelim önce. 2. Si dr bana bundan bahsetmedi kesemiz oluşmuş dış gebelik değil dedi. Ayın 16 sınada kalp atışları için randevu verdi şimdi ben burda kudurdum zaman geçmiyor. Boş gebelik olsaydım söylerdi dimi dr. Lütfen biri içimi rahatlatsın. Eğer yardımcı olacaksa ultrason fotoğrafımıda gösterenilirim:/
Cann birsey sorcam ya ben yaniyorum hasta falan degilim ama atesim var gibiyim bide iki gundur açim hic bisey yiyemiyorum en sevdgm seyleri bile yemiyorum bu sende varmi
Daha adetime 7 gun var ama kasiklarim normalin disinda agriyo yarin bi test yapcm olmadi doktora gtcm agrim gitgide cogaliyoBeratnisa valla ben öğrenmeden önce gebeliğimi adet belirtilerim neyse hep onları yaşadım. Göğüslerim şişti elleyemiyordum kasıklarımda ağrı vardı. Hergüne adet olacakmışım hissi ile uyanırdım. Son bir hafta deli gibi terlemeyee başladım ve inanılmaz bir yorgunlık vardı ama yememde herhangi bir değişiklik olmadı eğer seninde adetinden grçti ise evde bir test yap derim
Tamm cnmCanım valla benimde adetimden hemen 1 1,5 hafta sonra adet belirtileri göstermeye başlamıştı. Hadi testinide yap dr. Da git banada haber ver merak ettim
Sabah sabah kafayı yiyicem. 6+3 haftalık hamileyim haftaya salı kalp atışları için kontrolüm var. Sabah burada başlıkları okurken birkaç konu canımı sıktı. Boş gebelik falan. Şimdi boş gebelikte kese oluşuyor ama bebek yok içinde öylemi oluyor onu bir çözelim önce. 2. Si dr bana bundan bahsetmedi kesemiz oluşmuş dış gebelik değil dedi. Ayın 16 sınada kalp atışları için randevu verdi şimdi ben burda kudurdum zaman geçmiyor. Boş gebelik olsaydım söylerdi dimi dr. Lütfen biri içimi rahatlatsın. Eğer yardımcı olacaksa ultrason fotoğrafımıda gösterenilirim:/
Kaç haftalıksın canım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?