• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen böyle tarz bir etek bulmama yardım ??

kirmizilibayan

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
2
0
6
İstanbul
Merhabaa, şimdi benim fotoğraflardaki gibi bir etek bulmam lazım:

$81308178_02.webp

$81308178_02_B.webp

Yani siyah, belden lastikli, gizli fermuarı olan, kenar dikişli, mini bir etek

Aslında gayet sade ama ne yazık ki bulamıyorum ve çok lazım. :97:

Nereden bulabilirim? Fiyatı en fazla 60 civarlarında olursa sevinirim. İnternetten de alışveriş yapabilirim eğer güvenilir bir siteyse tabi..

Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden çok teşekkürleer :61:

benzerını mangodan aldım :D bunun desensizi de vardı. magodan istediğin çeşit etek bulabilirsin
feci çeşit var bu sene :)

Eklentiler

• $mango etek.webp
    $mango etek.webp
    11 KB · Görüntüleme: 138
Son düzenleme:
Teşekkür ederiim, zaten koyduğum eteğin fotoğraflarını mango'dan buldum ama geçen Mango'ya gittiğimde aradığım tarz etek bulamamıştım, desenliler vardı ki bana desensiz lazımdı. :61: İnternet sitesine bakındığımda da fotoğraftaki eteğin 36 bedeninden kalmadığını gördüm, ama sanırım diğer Mango mağazalarına da baksam iyi olur belki böylece bulabilirim :61:

Teşekkür ederiim, zaten koyduğum eteğin fotoğraflarını mango'dan buldum ama geçen Mango'ya gittiğimde aradığım tarz etek bulamamıştım, desenliler vardı ki bana desensiz lazımdı. :61: İnternet sitesine bakındığımda da fotoğraftaki eteğin 36 bedeninden kalmadığını gördüm, ama sanırım diğer Mango mağazalarına da baksam iyi olur belki böylece bulabilirim :61:

rica ederim. kadıköy mangoya bak :34:

Back
X