- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
Anladım yapmam riske atmaya gerek yok yumurta büyümedi ve çatlaması için zaten ilaç kullaniyorumsicaklik buradaki en son fayda olabilir o da ovulasyona kadar... inceki mesajlarimda hep acikladim sebep sonuc iliskisini. deneyebilirsiniz tabi ama zaman bosa gider gibi geldi bana. sicaklik yok aslinda yakiyor biz onu sicak olarak hissediyoruz. sicak tutmak isterseniz sicak su torbasiyla veya beliniza atki, sal sararak yapin. marka degistirdim yakida. o zaman bile zararini gordum icindeki capsicuim aci biber maddesi orani farkliymis.
Merhaba bir sorum olacakti kafam karisti benim yumurta tembelligim var ve ilac kullanmadan buyumuyorlar sanirim bu ay rahim filmi cektirdim tuplerim acikmis suan beklemedeyim eger nasip olmazsa bu yakiyi denemek istiyorum. Sadece iki tane mi kullanilmali ovulasyon doneme kadar. Ovu testi de yapsam tam pik olmuyor acaba hangi gunleri yapilmaliBen tam yatacağım vakit eşime yapıştırtıyorum. Yanlamasına kuyruk sokumuna. O yakmaya başlamadan uyumaya çalışıyorum. Sabah kalktığımda yakıyor oluyor ama öyle aman aman korkunç değil asıl yakan kısmı ilk başta uykuda geçmiş oluyor. Ya da normalde de bana dayanılabilir bir acı gibi geldi bilemiyorum. İlaç almayacaksan sabah uyanınca çıkar yakıyı. Suya gerek yok kendi geliyor çekince. Arkada kalıntı bırakmıyor. Küçük tüyleri çekiyor sadece. Temizlendiğin 3. Veya 4. gece bir tane daha tak yine sabah çıkar. Yani iki tane tak ovulasyona kadar. Aralıklı günlerde. Her biri 8 saat kadar kalmış olsun. Ben femara kullanırken iki tane taktım çok geldi. Bir tane taktım ideal oldu. İlaç almamaya karar vermiştim bir ay iki tane takacaktım ama dr doz arttırdı felan hesap değişti. Eşim saçma bulmuştu önceki aylarda ilaçla büyümeyen yumurta büyüdü sustu bir daha bir şey demedi. :) Rabbim gönlüne göre versin en kısa zamanda güzel haberler al inşallah.
Ben ilacla bir tane kullaniyordum. Ilac almasam iki tane yapistirirdim. Regl bitimi dus alinca gece bir tane yapistiriyordum. Sabah cikariyorsun. Iki tane yapistiracaksan bir gece veya iki gece sonra tekrar yapistiriyorsun. Yani regl bitimi ovulasyona kadar ortalama bir hafta var. pazartesi yapistirdiysam carsamba veya persembe de yapistiriyorum. Yumurta zaten regl doneminden gelismeye basliyor ovulasyona kadar. Reglden sonra temiz oldugun haftada iki gece yapistirmak ideal. Bana oneren arkadas pik gormuyorum diye reglken yapistirmaya basladim. Yumurtlama cok erken olmus. Rahim yeterli kalinlikta olmadigi icin dollenme olsa bile rahime tutunamaz. Bir ise yaramaz erken yumurtlamak.Merhaba bir sorum olacakti kafam karisti benim yumurta tembelligim var ve ilac kullanmadan buyumuyorlar sanirim bu ay rahim filmi cektirdim tuplerim acikmis suan beklemedeyim eger nasip olmazsa bu yakiyi denemek istiyorum. Sadece iki tane mi kullanilmali ovulasyon doneme kadar. Ovu testi de yapsam tam pik olmuyor acaba hangi gunleri yapilmali
Merhaba belirli bir marka varmihic soldan yumurtam buyumezdi ordan yumurta buyuttu. bilemiyorum benim tecrubelerim. Bir baskasi ne alakasi var cok sacma diyebilir.
Bugun adetin 12.gunu doktora gittim 2 yumurta gördü sağ yumurtalikta ama küçükler dedi 4-5 gün sonra tekrar gel dedi. Sol yumurtalikta hiç yumurta gormedi, ama o tarafta da ağrım var. Klomen ve vitaminler kullandım nasil fayda etmemiş anlamadim. Yakıyı suan kullansam gec mi kaldım acabaBunu tavsiye etmem. Yakinin mantigi yumurta gelistirmesi. 3 tane kullanmistim bir keresinde ovulasyona kadar. Tam bir hafta erken regl geldi. Rahimin kalinlasmasina musade etmemis yaki. Rahim yeterince kalin olmazsa dollenme olsa bile bebek tutunamaz biliyorsunuz. Ovulasyonsan sonra yakinin hicbir mantigi yok. Yakidaki madde rahime girmemeli dollenme olursa. Deneyin ama o ay bosa gecer soyleyeyim.
Denediniz mi yakıyı?Bugun adetin 12.gunu doktora gittim 2 yumurta gördü sağ yumurtalikta ama küçükler dedi 4-5 gün sonra tekrar gel dedi. Sol yumurtalikta hiç yumurta gormedi, ama o tarafta da ağrım var. Klomen ve vitaminler kullandım nasil fayda etmemiş anlamadim. Yakıyı suan kullansam gec mi kaldım acaba
Yok canım denemedim, cok da inanmadım aslındaDenediniz mi yakıyı?
Anladım ben denedim daha önce aslında faydasj olmadı ama yine denesem mi demiştimYok canım denemedim, cok da inanmadım aslında
Merhaba siz faydasını gördünüz mü yakınınHanımlar yaki ile hamile kalınır mı? Gebelik için etkisi ve mantığı nedir?
Ben ilacla bir tane kullaniyordum. Ilac almasam iki tane yapistirirdim. Regl bitimi dus alinca gece bir tane yapistiriyordum. Sabah cikariyorsun. Iki tane yapistiracaksan bir gece veya iki gece sonra tekrar yapistiriyorsun. Yani regl bitimi ovulasyona kadar ortalama bir hafta var. pazartesi yapistirdiysam carsamba veya persembe de yapistiriyorum. Yumurta zaten regl doneminden gelismeye basliyor ovulasyona kadar. Reglden sonra temiz oldugun haftada iki gece yapistirmak ideal. Bana oneren arkadas pik gormuyorum diye reglken yapistirmaya basladim. Yumurtlama cok erken olmus. Rahim yeterli kalinlikta olmadigi icin dollenme olsa bile rahime tutunamaz. Bir ise yaramaz erken yumurtlamak.
Yok canım denemedim.Merhaba siz faydasını gördünüz mü yakının
Tamam teşekkürlerYok canım denemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?