lütfen cevap verin

yagmuradam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
99
3
28
İzmir
bu sene allahın izniyle subaylgi deneycgm ama bekaret konusu var mi yok mu bilmiyorum. kızlık testi istiyolarmiş bu doğru mu

höh

nereden duydunuz bunu

Boyle bir sey dogru olamaz
Kisilik haklarına saygısızlık olur
Ben hic duymadım boyle bir sey

bu sene girmeyi düşünüyorum tek hayalm böyle bi problemle karsilastm bi stde okudum cogu boyle dyo

sağlık raporundan gecerken bakıyolarms bayan subay veya eşi subay olan varsa öğrenebilir mi

bu durumda evli olanlar subay olamıyor mu yani?

çok saçma ya hu inanmayın böyle şeylere. biri atmıştır ortaya..

subaylıkla vajinanın ne alakası var ben bir anlayabilsem

Aslı yoktur bunun bence
Yok daha neler :26::26::26:

Ne alaka
Cevabi bende cok merak ettim.

Bu arada evli veya ayrılmış olmama şartı sırf kadın için değildir herhalde , değil mi ? :44:

hayır o kadar sacma durum ki
hadi bayanı anlarsın raporla da erkeği nasıl anlayacaksın?

hiçbir türlü aslı olamaz yanii..

evli veyaayrılmış erkekler içined geçerlidr tahminen ama bekaret çok zor bi durum

Ben şaşırmam yapılıyodur bence:44:
Mesela erkekler askerlik aşamasında feci bi'kontrolden geçiyolar. Alt kısım harp okullarına girecekleri zaman kontrol ediliyo halbuki ne alaka oranın konuyla (bilen varsa aydınlatsın beni:44:)

Subaylarda da bildiğim kadarıyla aile vs didik didik ediliyo. Yani nikah dışı beraber yaşama vs elenme sebepleri arasında şuan astsubaylıkla ilgili bi'siteye baktım erkekler için o gibi şeyleri yazmışlar hep.

Kızlarda da kontrol yapılır gibime geliyo. Nasıl erkeklerin cinsel organları inceleniyosa kadınlarda da illa ki bakıyolardır bi'şeylere:26:

Forumlarda bol keseden atan sazan çok olur
Hele ki bir devlet kurumunun o kontrolü yapması için mahkeme kararı falan alması gerekir
Buda imkansız
Boş şeylerle kafanı yorma, başarılar

benim bildiğim kadarıyla erkeklerin muayene sebebi bir özür durumu var mı diye yapılıyor.
ama kadında zar olsa ne olur olmasa ne olur subaylık için:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…