- Konu Sahibi yagmuradam
-
sen cok degerlısın e askeriyenın puanlarıda yğksek demekkı kafası çalışan bi kızsın hiç bunlara kafanı yorma bılen bırısı yazar bırazdan bende sanmıyorum oyle bı muayene oldugunu yarın sınavda bunlar gelmesın aklına
Aslında ilişkiden öte erkek ve kızda "nikahsız yaşama" olayını istemiyolar. Şimdi durumu ifade edeceğimde yanlış anlayıp kırılan olur diye zorlanıyorum biraz. Nasıl diyeyim Türkiye'deki genel düzendeki gibi bi'evlilik şartı isteniyo. Hatta kara harp okulu diye arattığımızda da hep buna benzer kriterler var.
Kısaca hem kişinin fiziki özelliklerinde hem de sülalesine kadar mükemmeli istiyolar.
Alt kısım muayenesi var mı ben de tam bilmiyorum ama erkeklerde var. O dost hayatı maddelerde var elenme sebebi olarak ama cinsellikten dolayı değildir tabii nikah kısmından dolayı.
Bak bunu bilmiyodum hiç de aklıma gelmediBen sünnet olayına bakıyolardır diye tahmin ediyodum ki o bile saçma geliyo düşününce :44:
Escinsellik muayenesi haa
Bu askeriye neymis boyle
Demek asker adamlarla evlenmek lazım he bu kadar muayeneden gectikten sonra
Kendileri de aile akrabaları da cok saglammıs demek der insan
ben sadece ailede suç işleyen var mı diye bakıyor sanıyordum .Vay be
Benim bildiğim düzenli bir aile şartı isteniyo. Hani akrabalara kadar dört dörtlük bi'profil çizmen gerekiyo ki elenmeyesin.
Yani ayrılmış olmak falan onları bilmiyorum ama nikahsız yaşamak vs elenme sebebi sanırım.
Aslında ilişkiden öte erkek ve kızda "nikahsız yaşama" olayını istemiyolar. Şimdi durumu ifade edeceğimde yanlış anlayıp kırılan olur diye zorlanıyorum biraz. Nasıl diyeyim Türkiye'deki genel düzendeki gibi bi'evlilik şartı isteniyo. Hatta kara harp okulu diye arattığımızda da hep buna benzer kriterler var.
Kısaca hem kişinin fiziki özelliklerinde hem de sülalesine kadar mükemmeli istiyolar.
Alt kısım muayenesi var mı ben de tam bilmiyorum ama erkeklerde var. O dost hayatı maddelerde var elenme sebebi olarak ama cinsellikten dolayı değildir tabii nikah kısmından dolayı.
Bak bunu bilmiyodum hiç de aklıma gelmediBen sünnet olayına bakıyolardır diye tahmin ediyodum ki o bile saçma geliyo düşününce :44:
Aynen öyle eşim rütbeli çavuş - psikolog olarak hastanesinde görev yapmış ordan biliyorum. Adamlara indirin pantolonları masaya dayanıp eğilin diyormuş kontrolü yapan doktor bazen beş tanesi yan yanayken hepsi bir yani
Ne kadar psikoloji bozucu bir şey düşünsenize boşa değil askere gidince erkeklerin kafayı yemesi
Aynen öyle eşim rütbeli çavuş - psikolog olarak hastanesinde görev yapmış ordan biliyorum. Adamlara indirin pantolonları masaya dayanıp eğilin diyormuş kontrolü yapan doktor bazen beş tanesi yan yanayken hepsi bir yani
Ne kadar psikoloji bozucu bir şey düşünsenize boşa değil askere gidince erkeklerin kafayı yemesi
peki erkeklerin ilişkiye girip girmediği nasıl anlasılacak
Ben şaşırmam yapılıyodur bence:44:
Mesela erkekler askerlik aşamasında feci bi'kontrolden geçiyolar. Alt kısım harp okullarına girecekleri zaman kontrol ediliyo halbuki ne alaka oranın konuyla (bilen varsa aydınlatsın beni:44:)
Subaylarda da bildiğim kadarıyla aile vs didik didik ediliyo. Yani nikah dışı beraber yaşama vs elenme sebepleri arasında şuan astsubaylıkla ilgili bi'siteye baktım erkekler için o gibi şeyleri yazmışlar hep.
Kızlarda da kontrol yapılır gibime geliyo. Nasıl erkeklerin cinsel organları inceleniyosa kadınlarda da illa ki bakıyolardır bi'şeylere:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?