lütfen cevap verin

Ne alaka
Cevabi bende cok merak ettim.

Bu arada evli veya ayrılmış olmama şartı sırf kadın için değildir herhalde , değil mi ? :44:

Benim bildiğim düzenli bir aile şartı isteniyo. Hani akrabalara kadar dört dörtlük bi'profil çizmen gerekiyo ki elenmeyesin.
Yani ayrılmış olmak falan onları bilmiyorum ama nikahsız yaşamak vs elenme sebebi sanırım.

Bekaret kontrolü yapılabilir mi ?

Hukukumuzda bekaret kontrolu konusunda özel bir düzenleme yoktur. Ceza Kanununun ilgili maddelerinde konu edilen “ırza geçme” ve “kızlık bozma” suçlarının kovuşturulması sırasında, mağdur tarafın genital muayenesi Savcı veya yargıcın kararıyla yapılabilmektedir. Bunun nedeni de genital muayenenin bu tür suçlarda temel delil niteliği taşımasıdır.

Bunun dışında hiç bir kişi veya kurumun, bir kişiyi genital muayene ve bekaret kontrolü için hekime sevk yetkisi olmadığı gibi, hekiminde muayene yetkisi bulunmamaktadır.

böyle bir şey buldum ama :44:

yarın sınav var bütün aklımi buna verdim.anladığınz gbi benimde böyle bi problemm var ne kadar yargılasnz da..

yarın sınav var bütün aklımi buna verdim.anladığınz gbi benimde böyle bi problemm var ne kadar yargılasnz da..

hayır seni tartısmıyoruz konunun olabilitesini tartısıyoruz.
üstüne alınma yani

benim bildiğim kadarıyla erkeklerin muayene sebebi bir özür durumu var mı diye yapılıyor.
ama kadında zar olsa ne olur olmasa ne olur subaylık için:44:

Biraz öncede yazmıştım. Evlilik dışı birliktelik vs elenme sebebi diye biliyorum sanırım oyüzden kontrol ediliyosa şaşırmam diyorum.
Askerlikte feci kurallar var çünkü. Çevremde çok var ama yaşları büyük olduğu için gidip bunu sorup aydınlanamam:26:

peki erkeklerin ilişkiye girip girmediği nasıl anlasılacak

Alt kısım muayenesini bilmiyordum

Bi tanidigim askeri okuldan atılmak için biriyle dost hayati yasamaya baslamisti aklima o geldi

Aa kim seni yargıladı neden uzuldun deme boyle
Biz sasirdik tsk da boyle bir uygulama olmasina
Ve bize garip geldi :44:

Ben biliyorum. Arka tarafları kontrol ediliyor. Eşcinsel mi diye. Eşcinselse genişlemiş falan olur o yüzden. Eşcinsel birini birsürü erkeğin arasına sokmamak mantıklı işler zıvanadan çıkabileceği için ama bekaretin ne alakası olacak bilemiyorum

böyle şeyler toplumumuzda yarglanyo bi durumdan bkarsan haklila ama ışte malesef böyle oldu. ben sizin için demedim üzerinize alnmayn lütfen beni yargıladgniz aklmdan ble gecmdi

böyle şeyler toplumumuzda yarglanyo bi durumdan bkarsan haklila ama ışte malesef böyle oldu. ben sizin için demedim üzerinize alnmayn lütfen beni yargıladgniz aklmdan ble gecmdi

canım kimse yargılamaz senı burda oyy kıyamam sana ya amcam albay ama onada soramamkı ama sen yarınkı sınavına odaklan lutfen düşünme bunları

çok teşekkür ederim.

sen cok degerlısın e askeriyenın puanlarıda yğksek demekkı kafası çalışan bi kızsın hiç bunlara kafanı yorma bılen bırısı yazar bırazdan bende sanmıyorum oyle bı muayene oldugunu yarın sınavda bunlar gelmesın aklına

peki erkeklerin ilişkiye girip girmediği nasıl anlasılacak

Aslında ilişkiden öte erkek ve kızda "nikahsız yaşama" olayını istemiyolar. Şimdi durumu ifade edeceğimde yanlış anlayıp kırılan olur diye zorlanıyorum biraz. Nasıl diyeyim Türkiye'deki genel düzendeki gibi bi'evlilik şartı isteniyo. Hatta kara harp okulu diye arattığımızda da hep buna benzer kriterler var.
Kısaca hem kişinin fiziki özelliklerinde hem de sülalesine kadar mükemmeli istiyolar.

Alt kısım muayenesini bilmiyordum

Bi tanidigim askeri okuldan atılmak için biriyle dost hayati yasamaya baslamisti aklima o geldi

Alt kısım muayenesi var mı ben de tam bilmiyorum ama erkeklerde var. O dost hayatı maddelerde var elenme sebebi olarak ama cinsellikten dolayı değildir tabii nikah kısmından dolayı.

Bak bunu bilmiyodum hiç de aklıma gelmediBen sünnet olayına bakıyolardır diye tahmin ediyodum ki o bile saçma geliyo düşününce :44:

Yargılamak kimsenin haddine değil biz böyle bi'şey var mı yok mu onu tartışıyoruz.
Ama umarım yoktur çok alakasız ve rezil bi'şey olur yoksa.
Aslında başvuru şartı olan kağıdı vermediler mi size?
Vermeleri lazımdı öyle bi'şey ya da bi'kaynak belirtirlerdi:26:

Escinsellik muayenesi haa
Bu askeriye neymis boyle
Demek asker adamlarla evlenmek lazım he bu kadar muayeneden gectikten sonra
Kendileri de aile akrabaları da cok saglammıs demek der insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…