- Konu Sahibi yagmuradam
-
Ne alaka
Cevabi bende cok merak ettim.
Bu arada evli veya ayrılmış olmama şartı sırf kadın için değildir herhalde , değil mi ? :44:
yarın sınav var bütün aklımi buna verdim.anladığınz gbi benimde böyle bi problemm var ne kadar yargılasnz da..
benim bildiğim kadarıyla erkeklerin muayene sebebi bir özür durumu var mı diye yapılıyor.
ama kadında zar olsa ne olur olmasa ne olur subaylık için:44:
Biraz öncede yazmıştım. Evlilik dışı birliktelik vs elenme sebebi diye biliyorum sanırım oyüzden kontrol ediliyosa şaşırmam diyorum.
Askerlikte feci kurallar var çünkü. Çevremde çok var ama yaşları büyük olduğu için gidip bunu sorup aydınlanamam:26:
Ben şaşırmam yapılıyodur bence:44:
Mesela erkekler askerlik aşamasında feci bi'kontrolden geçiyolar. Alt kısım harp okullarına girecekleri zaman kontrol ediliyo halbuki ne alaka oranın konuyla (bilen varsa aydınlatsın beni:44:)
Subaylarda da bildiğim kadarıyla aile vs didik didik ediliyo. Yani nikah dışı beraber yaşama vs elenme sebepleri arasında şuan astsubaylıkla ilgili bi'siteye baktım erkekler için o gibi şeyleri yazmışlar hep.
Kızlarda da kontrol yapılır gibime geliyo. Nasıl erkeklerin cinsel organları inceleniyosa kadınlarda da illa ki bakıyolardır bi'şeylere:26:
yarın sınav var bütün aklımi buna verdim.anladığınz gbi benimde böyle bi problemm var ne kadar yargılasnz da..
subaylıkla vajinanın ne alakası var ben bir anlayabilsem
Ben şaşırmam yapılıyodur bence:44:
Mesela erkekler askerlik aşamasında feci bi'kontrolden geçiyolar. Alt kısım harp okullarına girecekleri zaman kontrol ediliyo halbuki ne alaka oranın konuyla (bilen varsa aydınlatsın beni:44:)
Subaylarda da bildiğim kadarıyla aile vs didik didik ediliyo. Yani nikah dışı beraber yaşama vs elenme sebepleri arasında şuan astsubaylıkla ilgili bi'siteye baktım erkekler için o gibi şeyleri yazmışlar hep.
Kızlarda da kontrol yapılır gibime geliyo. Nasıl erkeklerin cinsel organları inceleniyosa kadınlarda da illa ki bakıyolardır bi'şeylere:26:
böyle şeyler toplumumuzda yarglanyo bi durumdan bkarsan haklila ama ışte malesef böyle oldu. ben sizin için demedim üzerinize alnmayn lütfen beni yargıladgniz aklmdan ble gecmdi
çok teşekkür ederim.
peki erkeklerin ilişkiye girip girmediği nasıl anlasılacak
Alt kısım muayenesini bilmiyordum
Bi tanidigim askeri okuldan atılmak için biriyle dost hayati yasamaya baslamisti aklima o geldi
Ben biliyorum. Arka tarafları kontrol ediliyor. Eşcinsel mi diye. Eşcinselse genişlemiş falan olur o yüzden. Eşcinsel birini birsürü erkeğin arasına sokmamak mantıklı işler zıvanadan çıkabileceği için ama bekaretin ne alakası olacak bilemiyorum
çok teşekkür ederim.
çok teşekkür ederim.
böyle şeyler toplumumuzda yarglanyo bi durumdan bkarsan haklila ama ışte malesef böyle oldu. ben sizin için demedim üzerinize alnmayn lütfen beni yargıladgniz aklmdan ble gecmdi
Ben biliyorum. Arka tarafları kontrol ediliyor. Eşcinsel mi diye. Eşcinselse genişlemiş falan olur o yüzden. Eşcinsel birini birsürü erkeğin arasına sokmamak mantıklı işler zıvanadan çıkabileceği için ama bekaretin ne alakası olacak bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?