diğer insanlara karşı da böylemisin?Slm kızlar artık çok sıkıldığım bi konuyu anlatacam. Ben 1 senedir evliyim ve eşimin ailesiyle ilk günler fazla konuşmazdım gani ilk zamanlar alışma süreci olduğu için çekingenlik normaldir. Ama beni her seferinde uyarırlardı. Nie konuşmuyorsun nie bizi sormuyorsun falan. Biri bana nasılsın dediğinde ben sadece iyiyim derdim sen nasılsın demezdim onlarda dalga geçerlerdi. Rahat değildin yani samimi olduklarım neyse de. Bunları bana söyleyen insanlara karşı hala böyleyim fazla değiştiğimi sanmıyorum. Özgüven eksikliği olsa gerek. Bu durumda ne yapabilirim sizce onlara karşı nasıl rahat olabilirim. Eşimin yanında onlarla hiiç konuşamıyorum lütfen yardımcı olun
Ben konuşkan biriyim ama benimde karşımdaki insan benle konuşmuyorsun derse durmadan bence o kurmuştur araya mesafeyi diye düşünürüm birde elektrik meselesi var elektriğim tutmayan insan kv bile olsa konuşamam ki birde karşım da çok konuşa ınsanlara böyleyim ben örneğin benim kv herşeyi sorup duruyordu inini cinini öğrenmeye çalışırdı bende hep üstü koru cevaplar veririm ama sadece ona karşı böyleyim siz karşıdan birşey görmediyseniz bu tarz bir tepki zorlama bişey bence yavaştan alışmaya bak er tabi birde nasılsın dendiğinde mümkünse iyiyim siz nasılsınız demeyi alışkanlık haline getirmelisinYok kimseye karşı öyle değilim dediğiniz gibi onlar öyle dedikçe daha çok kapanıyorum. Normalde çok konulan bi kız değilim de zaten ama herkese öyle depilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?