• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen çok acil yardımmmm ........

shudaninciler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
602
140
83
31
kızlar biraz önce sevgilimin kardeşinin sevgilisiyle bi yrerde yanyana yatarken fotolarını gördüm. normalde bu kotu bısey degıl ama onun aılesı ıcın asla kabul edılemez. tabıkı bunu abısıne soylemedım ama kendımı ona ıhanet etmıs gıbı hıssedıyorum ya gorurse? sonradan ben bılıyorum demek cok daha sıkıntılı olur.
bide ailesiyle bu tarz bı konuda bı yanlıs anlasılma oldu aramızda ben sımdı kardesıne mesaj atsam onu grdugumu ama abısıne soylemeyecegımı soylesem mı ? sız olsanız ne yapardınız? bıde ablaları var ama aılesınden brısı duysa asrı tepkı verırler napıyım sizce?

kızlar lutfen yardım uyuyamıyorum ya o benım kardesımle ılgılı bsey duysa gorse hemen soyler uyarır benı ama bende sımdı ona soylesem yıne ben kotu olcam cunku sevgılım de cok kızar bılyorum

onlar yatıyor,sense ordan geçerken görüyorsun yattıklarını..nasıl bir yer yahu burası

bence hiç karışmayın. onların ailevi sorunları kendilerini ilgilendirir...
ya biz cok uzun zamandır beraberiz bnım kardesımle kardesıde yasıt ve grusurler ama banada hep gorup duyarsam soylemem gerektgını soyler. dha lıseyede yenı gectı aılesınden bırı bıle duysa emınım cok kızar ee abısı duyuncada kardesımın bıldıgını anlar kardesımınde bana anlattıgını bilir .... ay ne karısık yazdım yaaa :)

ya biz cok uzun zamandır beraberiz bnım kardesımle kardesıde yasıt ve grusurler ama banada hep gorup duyarsam soylemem gerektgını soyler. dha lıseyede yenı gectı aılesınden bırı bıle duysa emınım cok kızar ee abısı duyuncada kardesımın bıldıgını anlar kardesımınde bana anlattıgını bilir .... ay ne karısık yazdım yaaa :)
Canım genç bunlar sen şimdi onu tam ergenliğin ortasında abisine ispiyonlarsan ve abisi sert tepki verirse,sana haklı olarak kızar.

Bence karışmayın sevgilinizede ben bilmiyodum dersiniz yada sevgiliniz yanınızdayken fotoğrafı açıp yeni görmüş gibi yapın tesadüfen görmesini sağlayın içiniz rahat etmiyorsa.

birşey anlamadım :rolleyes: ama yine de ailevi sorunlara karışmamanız gerektiği konusunda hala aynı fikirdeyim

ayrıca siz de onu kendi ailevi sorunlarınıza dahil etmeyin, onu asla ilgilendirmez.

Sen sakın bu duruma karşıma görmedin duymadın onun ailesiyle olup bitteni kendi görmedikten sonra anlatma bunu kardeşi duysa sana karşi iyi olmayacak ilerki zamanlarda yüzüne bakıcaksın bazı şeyleri sevgiline anlatma senin icin ilerde iyi olmaz canım

Back
X