Lütfen çok kötüyüm yardim edin

nazli18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
81
13
38
34
Benim sevgilim beni terk etti evlenme teklifi edip ayrılalı 2 ay oldu başkasıyla sozlenmis dayanamiyorum

2 ay icinde tanidigi insanla kimse sozlenmez...belliki belli bi suredir tanidigi biri terk etme nedeni o kisi olmali unutucaksin yapicak bisi yok benm eski sevgilimin smdi bebegi var ben napiyim?? Allah belasini versn dye hergun beddua ediyrm gecer gider.

Unut gitsin biraz acı çekersin zamanla geçer gider. Tabi sen su an buna inanmıyorsun ama geçer gider herşey gibi

Şu dünyada ailen yanındaysa ve cok sukur sağ sağlıklıysa gerisinin çok da önemi kalmiyor inan ki bende nisanlimdan ayrıldım terkedildim hatta ama sonra öyle bir sınavla karşılaştım ki aman dedim onun için üzülmeye bile değmezmis.

Orası öyle ama çok açıyor kalbim

Adam seni unutmuş Yen'i birini bulmuş bence sen de unut üzülmeye değmez Yeni birini bul

İlk zamanlar tabii ki canın yanacak. Hiçbir acı sonsuza kadar sürmez. Sen bu acıyla yanlış şeyler yapmamaya çalış.
2 ay seninle olup başka biriyle sözlenmesi imkansız sen o kadınla değilden arada olan bir birlikteliğisin belli ki.
Kız çook önceden de varmış bence. Sevin 2. ayda kurtulmuşsun...

Istanbulda, halep'te yasanan olaylardan sonra , bizim yasadiklarimiz bir hic.. bu yuzden yatin kalkin gununuze sukredin.. demekki o bayani yillardir taniyormus.. sevgilinizin insanligida bu kadarmis size karsi.. unutursunuz zamanla.. inanin hersey gecer..

Geçer mi bilmiyorum uyuyamiyorum ağlamaktan gözlerimi kapattikca gördüğüm resim geliyor niye boyle yaptı anlamıyorum sebebini merak ediyorum

Ah be canım neler neler geçiyor. Bende unutamam Allahım nekadar canım acıyor bu nasıl bişey diye diye volta atıp iç çekiyordum evimde bundan 4sene evvel şimdi evliyim ve eşime olan sevgim aşkım o hissettiğimden binkat fazla hani mukayese bile edemem. O çektiğim acı gerçek bile gelmiyor. Bu arada oda evlendi benden sonra. Nasıl unuttun dersen onu sinirlendirecek huzursuz edecek birşey yapmıştım. Onu suçlayıp kızarken unutamadığımı farketmiştim çünkü. Ama ben bunu yapınca kendimi birden güçlü hissettim yani bu işin anahtarı kendini güçlü ve özgür hissetmek. Sen şuan onun karşısında kendini güçsüz ezilmiş hissediyorsun istanilmediğini düşünüyorsun ve his seni ona daha çok bağlıyor.
O kadar geçmişe gittim ki yakın olsan kalk gel bana dicem:)) ben çay demlerim sen ağlarsın açılırsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…