Ne güzel olurdu valla beni anlayan birinin var olmasiAh be canım neler neler geçiyor. Bende unutamam Allahım nekadar canım acıyor bu nasıl bişey diye diye volta atıp iç çekiyordum evimde bundan 4sene evvel şimdi evliyim ve eşime olan sevgim aşkım o hissettiğimden binkat fazla hani mukayese bile edemem. O çektiğim acı gerçek bile gelmiyor. Bu arada oda evlendi benden sonra. Nasıl unuttun dersen onu sinirlendirecek huzursuz edecek birşey yapmıştım. Onu suçlayıp kızarken unutamadığımı farketmiştim çünkü. Ama ben bunu yapınca kendimi birden güçlü hissettim yani bu işin anahtarı kendini güçlü ve özgür hissetmek. Sen şuan onun karşısında kendini güçsüz ezilmiş hissediyorsun istanilmediğini düşünüyorsun ve his seni ona daha çok bağlıyor.
O kadar geçmişe gittim ki yakın olsan kalk gel bana dicem:)) ben çay demlerim sen ağlarsın açılırsın :))
Evet maalesef kiBütün bunları seni terk etmiş insan icinmi yaşıyorsun
Anlamıyorum zaten niye boyle oldugunuBelli ki sizi yada müstakbel eşini aldatiyormus , evliliğinde de yapıcak bunu . yine aldatacak . sanslisiniz ki evleneceği kişi siz değilsiniz . . yoksa evliyken aldatilacaktiniz . .
Duygularıyla oynadı yaEmin olun zamanla geciyor..Buna benzer bi olayda benim başıma gelmişti.. Evlendi.. Boşanacağı zamanda yanıma geldi ağlaya sızlaya senin kıymetini bilemedim edemedim de.. Karaktersizmiş nokta net
Yazık biliyorum ama içim açıyor istecehhenneme evlensin ş.....z biri için değmez tükürsen ona yazık.
zaman geçecekYazık biliyorum ama içim açıyor iste
Kadın olsun dıye evlenmıs farketmıyor yanı.senı sevse baskasıyla evlenmezdı.boşver onune bak zamanla unutursun ınan onun ıcın tek bır dakıka bıle uzulmeye degmezBenim sevgilim beni terk etti evlenme teklifi edip ayrılalı 2 ay oldu başkasıyla sozlenmis dayanamiyorum
Bak ınsanlar gorev yaparken bır pıslık canlı bomba yuzundden sehıt oldu ya onların yakınları napsın.ınan bunun ıcın uzulmek gunah bence.Şu dünyada ailen yanındaysa ve cok sukur sağ sağlıklıysa gerisinin çok da önemi kalmiyor inan ki bende nisanlimdan ayrıldım terkedildim hatta ama sonra öyle bir sınavla karşılaştım ki aman dedim onun için üzülmeye bile değmezmis.
Duygularıyla oynadı ya
Madem istemiyor du beni niye evlilik teklifi etti kiÜzme kendini.. Hayatına bundan sonra girecek olan insanı daha kıymetli ve daha özel kılıyor bu gibi durumlar.. Daha kotu tecrubelerde yasayabilrdin.. Ucuz kurtulmussun..
1 yilNe kadar zamandır beraberdiniz?
Bilmiyorum ki görücü usulü mu askinda mi sizlendiginiGörücü usulü veya eski tarz biriyse yeni tanıştıpı viriyle kısa sürede nişanlanabilir.Karşısındaki kiz evlilik nişan yoksa ben yokum demiştir benimkinde oldugu gibi.Benimki de belki beni unutamaz değerimi anlar benim gibi derken iki ay içinde biriyle nişanlandı eşekten düşmüşe döndüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?