Lütfen çok kötüyüm yardim edin

Ne güzel olurdu valla beni anlayan birinin var olmasi

Emin olun zamanla geciyor..Buna benzer bi olayda benim başıma gelmişti.. Evlendi.. Boşanacağı zamanda yanıma geldi ağlaya sızlaya senin kıymetini bilemedim edemedim de.. Karaktersizmiş nokta net

Belli ki sizi yada müstakbel eşini aldatiyormus , evliliğinde de yapıcak bunu . yine aldatacak . sanslisiniz ki evleneceği kişi siz değilsiniz . . yoksa evliyken aldatilacaktiniz . .

cehhenneme evlensin ş.....z biri için değmez tükürsen ona yazık.

Olgunlaşmamış iki çift. Halâ canım çok yanıyor tavırları bi türlü sona ermedi mi? Dünyada onlarca binlerce insanlar açlıktan ölüyor annesiz babasız kalıyor. Biz halâ aşk acısına çözüm bulamadık mı ? Bulmayalım ! Kalp ve beyin birbirini yöneten ikiorgan. Beynine unutmayı acı çekmemeyi öğütlersen kalbin acımaz. Nerde bizim dimdik güçlü saygın asil duran kadınlarımız

Kurtulduğuna sevin...
Bu kadar kaypak bir adam eşin olsa daha mı iyi olacaktı...

Benim sevgilim beni terk etti evlenme teklifi edip ayrılalı 2 ay oldu başkasıyla sozlenmis dayanamiyorum
Kadın olsun dıye evlenmıs farketmıyor yanı.senı sevse baskasıyla evlenmezdı.boşver onune bak zamanla unutursun ınan onun ıcın tek bır dakıka bıle uzulmeye degmez

Bak ınsanlar gorev yaparken bır pıslık canlı bomba yuzundden sehıt oldu ya onların yakınları napsın.ınan bunun ıcın uzulmek gunah bence.

Duygularıyla oynadı ya

Üzme kendini.. Hayatına bundan sonra girecek olan insanı daha kıymetli ve daha özel kılıyor bu gibi durumlar.. Daha kotu tecrubelerde yasayabilrdin.. Ucuz kurtulmussun..

Görücü usulü veya eski tarz biriyse yeni tanıştıpı biriyle kısa sürede nişanlanabilir.Karşısındaki kiz evlilik nişan yoksa ben yokum demiştir benimkinde oldugu gibi.Benimki de belki beni unutamaz değerimi anlar benim gibi derken iki ay içinde biriyle nişanlandı eşekten düşmüşe döndüm.Kızla aralıkta tanışmışlar sadece arkadaş gibi.Beni hiç onasöylememiş naletBana da onu söylemedi hiç..Nisanda blöf ayrılığı yaptım o sırada o kızla pekiştşrmiş.Kız buna yürümüş zatenBen ayrılmasaydım ona hiç bulaşmazdı malesef o kadarcık sadakatı vardı .Haziranın başında da nişan yamıştı geçen yıl.Bana da ağustosta söyledi şok oldum.Halbuki ona arada yazmış unutamadığımı ima etmiştim hep.Bana ters köşe yaptı.
Lanet olsun ikisine de.Eylülde kız beni de öğrendi çünkü.

Son düzenleme:
Bilmiyorum ki görücü usulü mu askinda mi sizlendigini

Olaylar varken nasıl üzülürsün demiyorum.Çünkü ağır geliyor bünyeye böyle şeyler .O da senin içindeki savaş ölüm ve yoksulluk oluyor.Dışarıya oyüzden bakamıyorsun..Ama zamanla geçecek...Şu var bie haber buldum onu oku enazından yaşam mücadelesi vermiyor kıtlıkla imtihan olmuyoruz.Allah zorluklarımıza kolaylıklar versin.Ben duayla hafiflemiştimAllahın isimlerine bak..Hz yunus as duasına bak.İnşirah suresi duha suresi oku gör bak nasıl ferahlayacaksın .Zamanla da azalacak .Birgün biriyle de tanışırsın .Yaşın genç kimler kimler olur.Benim yaşım genç olsa daha müsterih olurdum sanırımSon aşkın acısıyla yalnız yaşlanmak daha zor.

kuşatma altında halepte yaşamak.
http://ajtr.me/vxc8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…