• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen dua edin bize...

kahvekokusu32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
513
230
133
daha önce yazmıştım buraya, oğlum emar çekildi bugün akşam üzeri 4 gibi sonuçları çıkacak. oğlumda hiçbişey çıkmaması için Allah rızası için dua edin bizim için.. içim içimi yiyor , hergün ağlıyorum , o kadar yorgunum ki...

Yavrunuzun harika bir hayatı olsun inşallah. Evlat hersey. Mevla yüzünüzü guldursun. Merakla bekliyorum mutlaka yazın sonucu lütfen.

Allah sifa versin insallah hicbir sorun cikmaz. Siz de daha sonuc yokken aglamayin olumlu dusunun bol bol dua edin

Allah yardımcınız olsun, oğlunuza şifa versin.
inşallah bütün tahlilleri temiz çıkar, sağlıklı uzun bir ömrü olur.
buraya huzur içinde cevabınız yazarsınız inşallah.

Allah oğlunuza güzel sağlıklı bir ömür versin inşallah. Daha önceki konunuzu da biliyorum size sabır diliyorum Allah bu gün o sonucları aldığınızda içinize su serpsin insallah inanın cok içten dua edicem bugün sizin için. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Sevgiler,

Rabbim evladınıza hayırlı Sağlık dolu Huzur dolu ömürler nasip etsin ..evlendiği günleri de görün torunlarınızı da görün inşallah...

”Bismillahi yübrike min külli yesfike ve min şerri hasidin, ve min şerri külli zi ayn.”

Allah’ın adıyla. Allah sana bütün hastalıklardan şifa versin. Hasettiği zaman hasetçilerin ve bütün nazarı değen kimselerin şerrinden korusun.” Amin..

daha önce yazmıştım buraya, oğlum emar çekildi bugün akşam üzeri 4 gibi sonuçları çıkacak. oğlumda hiçbişey çıkmaması için Allah rızası için dua edin bizim için.. içim içimi yiyor , hergün ağlıyorum , o kadar yorgunum ki...
canımmm Allah şifasını versin yavrunun, inşallah sonuçlar tertemiz çıkar da çok güzel çok mutlu çok sağlıklı bir ömrü olur bebişinin.. güzel haberlerini bekliyorum. dualarımızla yanındayız..

İnşallah sonuçları güzel çıkar arkadaşım.
inşallah güzel haberlerle gelirsin amin.

Rabbim sağlıcakla büyütmenizi nasip etsin inşallah

Back
X