• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen durust olun

Yok olmadı. Asla olmamalı da olursa da o evlilik bitmeli.
Şiddet uygulayan erkek normal degildir ve kadında buna asla boyun eğmemelidir.
Destek almak isterseniz Alo 183 arayınız.

2.bucuk senedir olmadi insallah da olmaz cok buyyk kavgalarimzda birakin siddeti . Oyle bir harekette dahi bulunmadi :KK200: ama agzi cok iyi laf yapar pskolojikmen bazen sinirlendirir onda uzman :110:

Benim evliligimde yok kendi adima ' demek daha dogru olucak sanirim..
Herkes yok yok yazmis ama eminim ki bir cogu psikolojik ya da cinsel siddete maruz fakat farkinda degil.

Bir tezi çürütmek için tek bir hayır yeter, sayfalarca yazmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir genellemeye "evet" cevabını vermek için dünyadaki tüm evlilikleri biliyor olmak gerekir. Hayır demek içinse tek bir örnek yeterlidir. 100 evlilik olsa ve 99unda şiddet olup 1inde olmasa hayır tüm evliliklerde yoktur diyebiliriz. O yüzden kimse kendini boşa yormasın. :KK14:
Bir de psikolojik şiddet çok yanlış biliniyor bu konudan onu anladım.

Psikolojik Şiddet mutlaka her evlilikte bı kere de olsa olmuştur diye düşünüyorum ben şahsen eşim bana el kaldırmadı ama dovmekle tehdit etti bende onu ettim karşılıkli psikolojik Şiddet oluyor bu fiziksel olan kadar ağır hatta daha fazla bence

Hayır yok.
26 yıllık ailemde asla tanık olmadım. Hala da canım cicim diye dolaşırlar,nazar değmesin.
Ayrıca adım gibi eminim, annem bir tokat yerse gerekirse doksan yaşında olsun,kocasını boşar-onun soyadıyla mezara girmez

Psikolojik Şiddet mutlaka her evlilikte bı kere de olsa olmuştur diye düşünüyorum ben şahsen eşim bana el kaldırmadı ama dovmekle tehdit etti bende onu ettim karşılıkli psikolojik Şiddet oluyor bu fiziksel olan kadar ağır hatta daha fazla bence
Dövmekle tehdit etmenin dövmekten farkı yoktur bence de,her zaman başının üzerinde demoklesin kılıcı gibi sallanacak, defolsun gitsin bunu diyebilen...

bunu diyenler tum dunyayi kendi hayatlari gibi saniyorlar , her ofkelenen insanin bagrindigini dusunuyorlar , ve bu durumu o kadar benimsemisler ki aksini soyleyenr inanmiyorlar :) saka gibi gercekten
Biri de demiş ki,bir tokat ya da "cimcirme" mutlaka vardır,çimdikleme oluyor galiba.Tövbe yarabbim,eşim bana kızıp çimdikleyecek,bazen elimi severken sıkar da,ay acıttın yaa diye sızlanırım,nerde kaldı çimdikleyecek,ne hakla.Ama şunu görüyorum.İki ama yemek yiyormuş.Gözleri görmediği için tahminle karşıdakine,zeytinleri çift çift yemesene demiş,arkadaşı, nereden biliyorsun öyle yediğimi deyince,çünki ben öyle yapıyorum diye cevap vermiş.
Herkes kendi hayatına göre bir yargıya varıyor işte...

Biri de demiş ki,bir tokat ya da "cimcirme" mutlaka vardır,çimdikleme oluyor galiba.Tövbe yarabbim,eşim bana kızıp çimdikleyecek,bazen elimi severken sıkar da,ay acıttın yaa diye sızlanırım,nerde kaldı çimdikleyecek,ne hakla.Ama şunu görüyorum.İki ama yemek yiyormuş.Gözleri görmediği için tahminle karşıdakine,zeytinleri çift çift yemesene demiş,arkadaşı, nereden biliyorsun öyle yediğimi deyince,çünki ben öyle yapıyorum diye cevap vermiş.
Herkes kendi hayatına göre bir yargıya

esim canimi acitacak hicbirsey yaomadi bugune kadar , buradaki kocalari okudukca , ne kadar beyefendi adammis diyorum kendi kocam icin :KK52:
yok yere yalanci damgasi yiyoruz ya ona cok kiziyorun:sinirli:

Sizde yok yazmissiniz o zaman sizdemi farkinda degilsiniz.
Yoksa yok yazmislardir.
Hani vardı ya bir ara,kitap okuyorum diyene,"hıı okuyorsundur tabi tabi,ben okuyorum hadi de,sen niye atıyorsun okuyorum diye" diyenler vardı:))
Onun gibi"biz de yok ama,herkeste yok yazmış,vardır vardır hadiii;)"
Bazı yorumlar insanı gülümsetiyor gerçekten:-)

Hani vardı ya bir ara,kitap okuyorum diyene,"hıı okuyorsundur tabi tabi,ben okuyorum hadi de,sen niye atıyorsun okuyorum diye" diyenler vardı:))
Onun gibi"biz de yok ama,herkeste yok yazmış,vardır vardır hadiii:KK66:"
Bazı yorumlar insanı gülümsetiyor gerçekten:-)
Bizdede biraz var ama ben yok yaziyim onlarda yok yazmis belli edeyim bildigimi demek istiyor heralde :)
Gercekten komik yorumlar var siddet olmamasina inanmayanlar cok tuhaf uzuluyorum aslinda.

Back
X