- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
- Konu Sahibi Patlamayancinmisir
Alıntı yaparsanız bana da cevap verme hakkı doğar cevap vermeyin diyemezsinizUslubunuz asiri cirkin istedigim mesaji da alintilarim sizden izin alacak degilim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alıntı yaparsanız bana da cevap verme hakkı doğar cevap vermeyin diyemezsinizUslubunuz asiri cirkin istedigim mesaji da alintilarim sizden izin alacak degilim.
Kesinlikle ve kesinlikle yok.Her evlilikte siddet o ya da bu sekilde var mi ?
Siddet olmuyo ama evliligin ilk 4 yili psikolojik siddet oluyo ve sonradan birbiriñe alisinca oda kesiliyo tabi bu adamina bağli..Her evlilikte siddet o ya da bu sekilde var mi ?
Oysa ne kadar yazık.Bir kere geldiği dünyada böyle heba etmemeli insan ömrünü.Çünkü kendileri mutsuz,çünkü berbat hayatlarını sırf elalem boşandı demesin diye sürdürüyorlar. Sinek kadar kocam olsun o da başımda bulunsun zihniyetine mensuplar ve bırakın -zannetmeyi- alenen istiyorlar ki herkes kendileri gibi mutsuz olsun ,onlar bir fiske yiyorsa başkaları bir yumruk yesin... bu sayede berbat ve katlanılmaz hayatlarını çok normalmiş gibi devam ettiriyorlar. Çünkü böyle şeyler duyunca yalnız olmadıklarını anlıyor ve iğrenç hayatlarını görmezden gelebiliyorlar
“YOK”Her evlilikte siddet o ya da bu sekilde var mi ?
İlk evliliğim de şiddet gördüm boşadım 3 senedir 2. Evliliğim şiddet tabiki yok olursa öyle bir şey kalkışsa onuda boşarımHer evlilikte siddet o ya da bu sekilde var mi ?
Bu nasil bakis acisi ? Sinirliyseniz anlasamiyorsaniz yollarinizi ayirirsiniz insan olarak siz tokat yiyip normallestiriyormusunuz ??? Sizin cocuklariniz sizden dogacak nesiller nr olacak ya ?? Umarim bakis acinizi acilen ddgistirirsiniz..bi kereden bir sey olmazdan cikiyor her sey.annenizde gordugunuz icin durumu kaniksamissinizIki turlu şiddete asiri karsi olarak eşimden 3 defa tokat yedim. Ilkinde hakliydim. Barismak icin Bir soz istedim verdi ve yillardir tutuyor.
Ikincisinde sarhoştu kendinde degildi ( bira onu cok carpiyor cok sinirli oluyor ve hala bira icmez..)
Ucuncude şakayla başladi. 1 tokat atti gozum şisti darp raporu aldim... mahkemeye ciktik boşanma davasi da aciyordum ki sorunun bende oldugunu anladim...
Tiroid hastasiyim asiri sinirliyim ilk senemizde esimin huzurunu kacirmaktan baska bisey yapmadim... bu neden boyle bunu neden boyle yaptin tabaklar canaklar havadaydi...
Doktora gittim haplarimi aldim duzenli kullanmaya basladimcok uzun zamandir sinirimden eser yok ve en onemlisi de allahima sukurler olsunki aramiz cok cok iyi yillardir. Evet sorun yasiyoruz her evlilikte olan seyler ama siniri alinmis gibiyim gulesim geliyor kavga ederken o da guluyor... :)
Zaten esim bir kavgayi buyutemez devam ettiremez. Ama ben gunlerce belki aylarca asla bikmaksizin devam ediyordum...
Esim normalde siddete asiri karsi biri ama benim dilimin ayari yok. Sinirliyken yapmayacagim seyde yok.. yani bir kadin siddet yasiyorsa sorunun kendindemi karsi taraftami oldugunu bilmeli. Mesela psikolojik siddet diyoruz. Buna maruz kaliyorsan izin veriyorsun demektir. Cekmek zorunda degilsin. Zira bu fizikselde de ayni durum. Benim annem cok dayak yedi dayak diyorum tokat degil. Belki tokat yeseydi canim acimazdi ama dayak yedi babamin onu merdivenlerden surukledigini , kafasina yemek tepsisini firlattigini , annemi dovup babannemlere goturdugunu( bakin dersini verdim) daha bir cok sey bilirim. Hep anneme dedim ki birak git...! Birakmadi gitmedi seviyormus aşıkmıs...
Son zamanlarda hic dayak yemiyor neden biliyormusunuz cunku karsi gelmeyi ogrendi. Susmamayi ogrendi. X ben bu yasima kadar senin kahrini cektim artik cekmem demeyi ogrendi...
Allah hicbir kadini bu eziyetleri ceksin diye yaratmadi.
Bunlari neden anlattim cunku bu konuda cok dertliyim insanlarin tokat yemesini anlarim ustune gidersin belki bir tokat atar ama dayak yemesini atmasini anlayamam...
Belki dusuncelerim yanlis gelebilir herkesi anlayisla karsilarimm...
Hayır, olmamalı da.Her evlilikte siddet o ya da bu sekilde var mi ?
Bir de su mantiga hayranim.(!) Ilk 2 yil ilk 4 yil ..yok boyle bir sey efendim...ilk yillarindayim mis gibi de geciniyoruz.biz zorluk cektik ilk 4 yil demeniz daha dogru olur.yok ilk 2 yil alisma evresi onemli vs...diye genelleyerek yine kendni kandiriyor kadinlarSiddet olmuyo ama evliligin ilk 4 yili psikolojik siddet oluyo ve sonradan birbiriñe alisinca oda kesiliyo tabi bu adamina bağli..