Lütfen düşünceleriniz benim için çok önemli ne yapmam lazım!!!

allah yardımcınız olsun canım. sonuçta karşıdaki adam kadar eşinde de suçlu bu konuda. ama bence bu aşamada gerekli dersi çıkartıyor olmak en önemlisi.

umarım aile büyüklerinin de araya girmesiyle her şey çözülür canım

Nasıl çözülecek bende anlayamıyorum adam ruhsuzun teki olmuş vurguncu nun teki yani açık söyliyeyim hırsız gurur falan kalmamış

Bence eşinizin bu olaaydan sonra büyükce bi ders almıştır.Annenize konuyu duyurmayın tansiyonu var diyosunuz boşa üzmeyin.Eşiniz aile büyükleriyle çözsün.İnsanlarını birbirini böyle durumlara düşürmesi ne kötü.

Allah yardımcınız olsun..Bu devirde akraba falan kalmadı valla..Ne borç verilir ne kefil olunur..Keşke borç 1000tl olmuşken bankayı arayıp kartı iptal ettirseydiniz,çalındı, kayboldu falan deseydiniz.. Tabi olan olmuş...

Şimdi her ay ödeme zamanı geldiğinde eşiniz o kişiyle birlikte bankaya gitsin ödetsin..

Babam bir hata yapmış tanıdığa kefil olmuş bir baktık babamın emekli maaşına haciz gelmiş borç ödenmedi diye... Babam o adamı bulmuş artık nasıl konuştuysa o gün gidip borcu kapattırmıştı,haciz de kalkmıştı..Yani kesin ve sert bir dil bazen işe yarar.

Böyle tiplerde malesef borç geri alınmaz. Hani adamın ilk vukuatı olsa neyse de daha önce sayısız kere yaşanmış bunlar, keşke biraz mantıklı davransaymış eşiniz. Arabası varken başkasının kredi kartına düşen adam "gerekirse" arabasını satmaz.

Bizim kredi kartıyla dubaiye gitti karısını aldı da bir de hem kel hem fodul derler ya hiç bir şeyi de beğenmiyor herşeyin luksunu yaşamayı seviyor işte çalışmaz emir altına gelemez kendi işinde çalışır paraları alır götürür iflas ettirir ben yoruldum bu adamdan lanet olsun...

Bu adama hala neden kart/borç verdi ki eşiniz onu anlayamadım. Hem de dubaiye giden birine... Hangi mantık yani. Eşiniz parayı alamazsa hiç şaşırmasın. Aç kediye ciğer vereceksiniz ama yemeyecek. Yok artık.

Bu adama hala neden kart/borç verdi ki eşiniz onu anlayamadım. Hem de dubaiye giden birine... Hangi mantık yani. Eşiniz parayı alamazsa hiç şaşırmasın. Aç kediye ciğer vereceksiniz ama yemeyecek. Yok artık.

Ben anlamıyorum neden verdiğini kırmak istemedi herhalde yada, sana kimse güvenmiyor fakat ben sana güveniyorum der gibi motive etmek amacıyla olabilir off ne bileyim eşimde de akıl kalmadı

Ama şunu söylüyebilirim eşim sabrının sınırlarını zorluyor çok kötü patlamak üzere o patladımı da hiç iyi olmaz...

bence eşin karakteri belli bi insana kredi kartını vererek büyük hata yapmış, şimdi o borç yuvarlanıp dağ olacak ve siz ödeyeceksiniz bence, ben olsam konuyu ailesine açardım, sizde yuvanızı kolaylıkla kurmamışsınız sonuçta

Son düzenleme:

Canım umarım öyle olmaz, bir an önce öder zaten babasına bahsetmiş haberi var şu an...

Keşke vermeseymiş ders almamış anlaşılan . Eşin ile konus herkes duysun bilsin üzerine yatacak gibi gorunuyor siz ödeyeceksiniz anlamıyorum bu milleti nasıl insanlar ya sinir bozucu şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…