- Konu Sahibi bebegimyagmur
-
ve unuttum soylmeyi bu cocuk ilerde buyucek ve ya esim buraya yanimiza almak isterse bunuda dusunuyorum tamam babasi ilgilenicek tabiki ama benimle hic bi ilgisi olmasin istiyorum yanlismi dusunuyorum sizce?
neden babası yanına almadı cocugu da babaannesi ile yasıyor
uzaktaki hali bile rahatsız etmis sizi ama
10 yasında bir cocuk eger annesi bakmıyorsa en azından babası ile büyüse daha dogru olmaz mı
siz de bile bile evlenmissiniz
merhametli bir insanım da diyorsunuz madem ona bir abla olmaya calısın bence ne zararı dokunabilir ki 10 yasında bir cocugun size.[/QUOT
Sevgili arkadasim babasi alamaz cunki onuda ben aldim buraya birde butun suc annesi ve babasinda zaten onlar vermezler kimseye onlarinda dusuncesi bu zaten ya bana bi zarari yokda iste bn bekardim neden cocuklu birine gittim diye tek dusuncm bu(
esinizin cocugu nasıl hic bir ilginiz olmamasını saglıcaksınız
bu cocuk liseden mezun olucak babası yanında olacak
universiteden olucak mezuniyetine gidicek
asık olcak kız isticeksiniz babası tek mi gidicek
yeri gelicek ihtiyacı olacak babası gidemicek siz goturmeyecek misiniz
esinizin oglu sonucta sokaktaki herhangi bir cocuk degil ki
neden babası yanına almadı cocugu da babaannesi ile yasıyor
uzaktaki hali bile rahatsız etmis sizi ama
10 yasında bir cocuk eger annesi bakmıyorsa en azından babası ile büyüse daha dogru olmaz mı
siz de bile bile evlenmissiniz
merhametli bir insanım da diyorsunuz madem ona bir abla olmaya calısın bence ne zararı dokunabilir ki 10 yasında bir cocugun size.[/QUOT
Sevgili arkadasim babasi alamaz cunki onuda ben aldim buraya birde butun suc annesi ve babasinda zaten onlar vermezler kimseye onlarinda dusuncesi bu zaten ya bana bi zarari yokda iste bn bekardim neden cocuklu birine gittim diye tek dusuncm bu(
bu dakikadan sonra bence bunu kendine dert etme
belli ki birileri senin kafanı kurcalamıs zamanında niye boyle yaptın ettin diye
onemli olan esinle su an mutlu musun huzurlu musun
esin cocugunu dahi bırakmayı goze alıp gurbete gelmis ( yanlıs anlamdıysam) senin icin
mutlu olmaya bak bence
ikinci yol ise bosanmak olur ki durduk yerde sadece niye cocuklu biri ile evlendim diye bosanmıs bir kadın olmak istemezsin sanırım.
ve unuttum soylmeyi bu cocuk ilerde buyucek ve ya esim buraya yanimiza almak isterse bunuda dusunuyorum tamam babasi ilgilenicek tabiki ama benimle hic bi ilgisi olmasin istiyorum yanlismi dusunuyorum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?