Lütfen düşüncenizi belirtin?

selin7s7s

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
56
-8
1
25
4 yıllık, evliliğe giden ilişkimde terk edildim. Hemen 2 hafta sonra köyden bir kızla nişanlandı, fakat beni terk etmeden kisa bir sure oncede sonrada bir kac kere telefonda eski sevgilisiyle konuşmuş 7-8 sene önceki ex bu bahsettigim şuan nişanlandigi kızda başka bir kız ama neden bi adam eski sevgilisini ararki bunun nedeni nedir sizce

Arayıştaymış işte, kendince seçim yapmış hangisiyle evlensem diye.
Bomboş bir levha.

Evet fakat çocuk eski sevgilisini aramış beni terk etmeden hemen oncede sonrada ben bunu sorguladım niye eski sevgilisini arar ki bi insan 7 8 yıl önce biten bir kadını
Tatlımm tatlımmm adam seni terketti gitti nişanlandı şimdi eski sevgilisini araması mı sorun? Adamın senle birlikteyken hep gözü dışardaymış olay bu sorgulama artık karaktersiz de geç gözünü seveyim

Atlatın artık şu adamı,

Oturup bitmiş gitmiş evlenmiş bir adamın davranışlarından analiz kasmanın size ne faydası olacak?

Hangi ihtimal sizi mutlu edecek ki, her türlü mutsuz olacaksınız. Kendinize işkence çektirmekteki amacınız nedir?

Sizinleyken öncekini aradığına göre, nişanladı şimdi de ilerleyen günlerde sizi arayacak desem mutlu olacak gibisiniz ?
Salın şu herifi gözünüzü seveyim.

Tatlımm tatlımmm adam seni terketti gitti nişanlandı şimdi eski sevgilisini araması mı sorun? Adamın senle birlikteyken hep gözü dışardaymış olay bu sorgulama artık karaktersiz de geç gözünü seveyim
Ay ne biliyim ya :( düşünüp duruyorum istemsizce güzelim anla halimden

Yaşadığınız şeyler sonrası ne saçma bir soru.

Adam nişanlanmış yahu, öncesinde kimle neden konuştuğunun bir önemi yok ki.

Ayrıca evliliğe giden ilişkide saçma sapan bir sürü şey olduğuna da eminim, evlilik olsun diye "fedakarlık " yapılmıştır sizin tarafınızdan bol bol.

4 yıllık, evliliğe giden ilişkimde terk edildim. Hemen 2 hafta sonra köyden bir kızla nişanlandı, fakat beni terk etmeden kisa bir sure oncede sonrada bir kac kere telefonda eski sevgilisiyle konuşmuş 7-8 sene önceki ex bu bahsettigim şuan nişanlandigi kızda başka bir kız ama neden bi adam eski sevgilisini ararki bunun nedeni nedir sizce
Çok basit aklinda olduğu için aramis

Kurtulduğuna şükret üzülmek yerine

Hayatının aşkı olan adam mı bu?

Hayır ne alaka sadece eski sevgilisinimi unutamadı o yüzdenmi beni heba etti 4 yılımı diye üzüldüm
Eski sevgilisini unutamamış olsa bile adam yeni aşklara yelken açıp nişanlanmış, sizde deneyin. Nişanlısını eski sevgilisini vs niye dert ediyorsunuz hala ? Adam siz kadar düşünmüyordur eskisini yenisini ya da sizi. Bakıyor dalgasına.

Çok basit aklinda olduğu için aramis

Eski sevgilisini unutamamış olsa bile adam yeni aşklara yelken açıp nişanlanmış, sizde deneyin. Nişanlısını eski sevgilisini vs niye dert ediyorsunuz hala ? Adam siz kadar düşünmüyordur eskisini yenisini ya da sizi. Bakıyor dalgasına.
Ama gerçekten çok duygusuzca bu yaşatılan kuzum bak ben ilk defa evlilik hayalleri kurdum biriyle evde bir bardağım yoktu çeyizim için
Birlikte kurduğumuz hayallerle işe girdim çeyiz duzdum ve o kadar hevesliydimki heycanlıydım ki terk edilip 2 hafta sonra nisanlanmasi çok canımı yaktı insanin yasanmisliklara kısa bir sürede olsa saygısı olmalı normalde 🥺

Ama gerçekten çok duygusuzca bu yaşatılan kuzum bak ben ilk defa evlilik hayalleri kurdum biriyle evde bir bardağım yoktu çeyizim için
Birlikte kurduğumuz hayallerle işe girdim çeyiz duzdum ve o kadar hevesliydimki heycanlıydım ki terk edilip 2 hafta sonra nisanlanmasi çok canımı yaktı insanin yasanmisliklara kısa bir sürede olsa saygısı olmalı normalde 🥺
Zaten adam normal olsa size yüklenmeyiz. Adam baştan aşağıya yanlış o yüzden üzülmeyin ya da size ne gibi tepkiler alıyorsunuz. Gerçekten silkelenip böyle birinden kurtulduğunuza sevinin. Acınızı yaşayın ama atlatmaya bakın. Daldan dala bu kadar çabuk konabilen bir tipten hayır gelmez.

Bu eks nisanlanali iki haftayı geçiyorsa sana iki hafta önce Ella içiren kim bacım?
Başka bir adam mı var takıldığın? Yoksa adam nişanlandığı haftaya kadar hala senle birlikte miydi m

Back
X