- Konu Sahibi MonalisaSmile
Ben de cok sinir oluyorum ellerini yıkamayan insanlara. Temizlik insanın içinde olcak ama, sonradan öğretilemiyor malesef

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef bende üniversite de yurtta kattaki ortak wc kullanmak zorundaydım
Ve çok pis insanlardı
Her girişimde ben el sabunumu götürür önce bir yıkar sonra giderirdim ihtiyacımı
O lavabolaya kaç kez sünger almıştık yıkayalım girdiğimizde diye ama her seferinde de kayboldu
Nihayet mikrop kaptım ve böbreklerimde aşırı derece enfeksiyon çıktı gecelerce ağrıdan ağladım
Hala izlerini taşıyorum
Nasıl bu kadar önemli bir şeyde titiz olamıyorlar anlamıyorum
Birde sabundan korkanlar var ki sormayın tedavi olmak yerine kaçmayı seçenler...![]()
Bende bu tür konulardan son derece rahatsız olup aynı parelelde çevresindekileri uyaramayan biriyim ne yazık ki.
Kadın gözümün önünde wc'de çocuğuna tuvaletini yaptırıyor(malum iki kişi girdikleri için kapı açık) çocuğunu siliyor,temizliyor,giydiyor.
Suya sabuna transit hoop dışarı.
Eeee be ablacım ne pissin ya desen ''-sana ne'' denecek ama;
Bana ne mi ; bizene mi gerçekten?
çok şükür ünv okurken yurtta kalmadım ama orda kalan yakın bir arkadaşım vardı o da enfeksiyon geçirmişti. bi gece (ranzanın üstünde yatıyor) yorganı üzerinden yere düşmüş onu anlatıyor.... örttün mü dedim ''evet başka çarem mi var'' demişti çok üzülmüştüm. ve hiçbişeye o kadar tiksinmedim sanırım. allahım kimseyi böyle bişeyle sınamasın.
Tatile gittiğiniz yerde bir bimden şoktan filan alabilirsiniz götürmek yerine.bu konuda üstüme tanımıyorum,tatil için gittiğim otelin banyosunu yıkamak için yanımda çamaşır suyu götürüyorum.
bu konuda üstüme tanımıyorum,tatil için gittiğim otelin banyosunu yıkamak için yanımda çamaşır suyu götürüyorum.
bize ne değil tabiki, göz yumduğumuz pisliğin ceremesini yine bizler çekiyoruz ama.....
hangi birini uyaracağız o kadar çok ki bu insanlardan.
yapmam gerekenleri yapıp; kendi kişisel temizliğime dikkat ediyorum herkesle bu konu için tartışamam.
Ben günde bilmem kaç kez temizlenen ve el yıkama oranının % 100'e yakın olduğu okulumun tuvaletinde bile kapıya elimi sürmüyorum. Mağaza gibi yerlerin tuvaletinde de kapı musluk olsun peçetesiz açıp kapamıyorum. Umumi tuvaletlerde klozetlere popomu koymadan işiyorum. Bunlar benim getirdiğim çözümler...Başkalarını kınamakla kendinizi koruyamazsınız, kendinize dikkat ederseniz çoğu yerlerde mikroplara bulaşmazsınız.