Lütfen Empati yapın siz olsanız bu sorunu nasıl çözerdiniz ???

Ne münasebet ya? Ben evde olmicam herif gece iş yerinde ki kızla mesajlasıcak.
Hadi sadece is yerinde konusuyo olsalar tamam.
Ben cok kıllandım canım bu işten.
Kızı arayıp hiç önemliymiş havası verme
Eşine resti çek bence

Ben burda sinirlendim sen iyi sabırlıymissin .. Hic kıskanç değilimdir ama bu kıskançlıkla alakalı bisey değil benimde başımda vardı boyle bi abi abi ayağına yatıp eşime sarkan is arkadaşı değil akrabaydı eşimi uyardım arana mesafeni koy yoksa aynısını yaşatırım sana diye esim simdi sadece merhaba merhaba o kadar hic muhabbete girmez o kızla .. Sorun senin eşinde cnm sende resti çek bence ...

İyi aksamlar oncelikle netteki sikintidan dolayi tum yorumlari okumadan yaziyorum. Empati yapiyorum diyemem sizin durumunuza empati yaparak bakmaktan ziyade disaridan bir goz olarak bakmak daha dogru geldi.Cunku buyazinizi okuduktan sonra ilk isim eski konulariniza bakmak oldu. Esinizle problemli olmasaydiniz derdim ki evet is arkadasidir ya da kiz sirnasiktir siz esinizi biliyosaniz problem olmaz. Ancak zamaninda size siddet uygulayan babasiyla yok o kizi kacirdin kardesiyle yok bu kiz kacti gibi seviyesizce muhabbetlere giren kimseyi kacirnadim ben esimi seviyorum diye karsisindakine karsi esine sahip cikamayan bir adam goruyorum. Eski konulariniz olmasa bu cumlelerim yangina korukle gitmek olurdu ki boyle cumle de kurmazdim ancak esinizin bu ilgi hosuna gitmis gibi duruyor. Yani ya sizden goremedigi ilginin karsi taraftan olmasi hosuna giidyor. Kimse yanlis anlamasin bu ilgi ille ask mesk ya da cinsel anlamda degil belki merak edilmek basit konularda bileolsa fikrinin alinmasi hosuna gidiyor. Bosanma karari aldil yazmisiniz daha once anladigim kadariyla bu karar yok olmus o zaman kocaniza sahip cikin ve suan empati yapiyorum madem herseye ragmen evlililgimi surdurme fikrim var tum kadinligimi kullanirdim. O kizi kotulemeyin bu kizi gozunde yukseltir. Siz esinizle ilgilenin o kiza firsat vermeyin heee diyceksiniz ki soylemesi kolay haklisiniz yasamak ve yorum yapmak cok farkli biliyorum ama baska gozlerden bakmak farkli fikirleri okumak da ufacik da olsa faydalidir ..

bnde cok kıskancım sıkıntı yapıcam kesin. çözüm eşinde canım mesafesini korumalı bn komsumun kızı ile konusma rahatsız oluyorum sevmıyorum o kızı dedım esım konusmaz mesela bızde kı olayda kız esıme abi abi der bana ismimle hitap eder sinir oluyordum bir keresinde arabayı benim kullandıgımı bildiği halde mehmet abimin arabası demez mi !!! bu nasıl benımseme sen kimsin !! acayip sinir olurum. bişe yapaması gereken esin tatlım ama o da yapmıyorsa bnce eniştesiyle konus

Eşiniz sizin istemediğinizi bile bile devam ediyorsa sorun eşinizde. Kızında mesajinıza rağmen devam etmesi tuhaf. İnsan bir utanır çekinir yani. Alenen söylemişsiniz sonuçta, adeta size inat yapiyor.

Hangi ani kardeşi ile böyle sıkı fıkı?

Genelde böyle başlayan ilişkilerin sonu kötü biter aile açısından. Bir de eşiniz sizi suçlar gereksiz yere kıskanan o masum Kızın günahına giren kötü kadın olursunuz. Sizin sinirlerinizi bozar üstünüze oynayıp.

Malesef enişte çözüm değil. Keşke olsa konuşsanız ve bitse ama yüz göz olmuş olursunuz.
Bir de çaresizliğiniz ortaya çıkar.

Bu meseleyi sadece eşinizle halledebilirsiniz. Eşinizin telefonundan Mesaj yazsanız bilr onların samimiyeti bunu senin yaptığını ele verir. Tek yol eşinle açık açık Konuşmak...

Valla canım kızın eniştesinde hıc konuşma kıza iftira atiyosun der seni haksız çıkarır iyice zor duruma düşersin en Güzeli kocanla acik seçik konus ben istemiyorum boyle gitmesini aynı durum bende olsaydı sen ne yapardın de baktın kocan senin sözünü dinlemiyo hala aynısını yapıyo sende anla ki zaten sana saygı duymuyo ve sevgisi de şüpheli bence ...yine de sen bilirsin Allah kolaylık versin

Bence hiç umursama,önemsedikçe eşin şımarır.zaten senin istemediğin bişeyi yapacak kadar alçak biriyse er yada geç gerçekler ortaya çıkar sende basarsın tekmeyi.kimse için kendini üzme.hayat çok kısa.

Çokk zor yaaaa. Bn olsam kafayı sıyırırdmm. Diceksin kii eşine " ben o kızla görüşmeni konuşmanı istemiyorum" kararını ver diceksin. Hep böyle başlamıyomu aldatmalar???? Çok önemli olmadıkça Msjlarına cwp vermicek eşin. Eğer yok normal kadın erkek samimi arkadaşlık diosa sende diceksin ki " bnde hemen bi erkekle samimiyet kuruyorum madem çok normal

Ben de kıskanırdım valla ne yalan söyleyeyim..
Çok üzülürdüm bu duruma eşim beni bu kızın gözünde ne duruma düşürüp mesafe koyamıyor diye.
Yüz yüze kızla konuşsanız? "Evli bir adamla bu kadar samimi olma benim hoşuma gitmiyor arkadaşlarıma da anlattım beni HAKLI gördüler, git kendine takılacak bekar herifler bul" diye yapıştırın lafı. "Ben sanki ondan mı yapıyorum bikbikbik" derse de izleyin. Yine aynı teraneyse daha da sert konuşun eşinizle de onunla da. Çok da olmuyor mu? Bir süre düşünme kararı alın bakalım sizsiz ne olacak?

Ben valla hiç sevmem erkek-kız arkadaş muhabbetini. İstisnalar elbet vardır ama böyle yılışık tipler oldukça ASLA istemem erkek arkadaşım bir kızla tamamen arkadaş olsun kız sürekli peşinde olsun, samimi olsun falan. Iş yerinde de "merhaba,iyi akşamlar,nasılsın,kolay gelsin" bu kadarını isterim çünkü gerçekten ortam AHLAKSIZ dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…