- 28 Kasım 2021
- 54
- 7
- 1
- 23
- Konu Sahibi beyzamolly
-
Seks yapmadıktan sonra prezervatifeDaha önce de aynı şeyi yaşayıp stres olmuşsunuz. Prezervatif denen bir şey var, hiç duydunuz mu?
Seks yapmadan nasıl hamile kalacaksınız acabaSeks yapmadıktan sonra prezervatife
Doğru diyorsun ama yani emindim zaten norlevo kullandım ama o kadar bozdu ki düzenimi hani bu ertesi gün hapı sonrası regl tarihi ara kanama tarihine göre mi gelir bilginiz var mı ben zevk suyundan şüphelenmiştim ama gebelik testi de yaptım 22 gün sonra yani 2,3 gün önce ilk idrarda negatif çıktıSeks yapmadan nasıl hamile kalacaksınız acaba
Bi de güvenemedim çünkü 10 tl ye falan aldım fortune diye bi testi asıl regl tarihimi 7 gün geçtiği içinSeks yapmadan nasıl hamile kalacaksınız acaba
Babasi ya erkek ya kürtaj diyor ama ….Mujdeler olsun teyze oluyoruz.
Ay bilemedim işte norlevo çok iğrenç bi ilaç daha öne kullandınız mısürtünmeyele olsa olsa ateş çıkar, çocuk değil.
Haklısınız ama gecikince işteBende ne zamandır böyle sürtünmeli kerkinmeli konular açılmıyor diye üzülüyordum. Adam aşağıdan girip yukarıdan çıkıyor tüm spermleri ahenkle dans ettiriyor kadın hamile kalamıyor.
Yıl 2070 Sizlerin şu sürtünme hareketiyle hamile kalabileceğinize yürekten inanmalarınız tansiyonumu yükseltiyor artık
Dinliyorum tabii kiBir şey diyeyim mi ?
Ben inandım biliyor musun hamilesinDinliyorum tabii ki
Babası ya erkek ya kurtaj diyor ne yapcazBen inandım biliyor musun hamilesin
Ya şakası bi yana gerçekten hani şeyden dolayı regl düzenim bozuldu ya 10 gün neredeuse sadece şu aklımı karıstırıyo ertesi gün yeni adet düzenini ara kanamaya göre mi ayarlıyor ? Hani test yaptım 22 gün sonra negatif ama 10 tl verdim saçma sapan bi test gibi geldiBen inandım biliyor musun hamilesin
Ay bilemedim işte norlevo çok iğrenç bi ilaç daha öne kullandınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?