Lütfen fikir belirtin acil lütfen

beyzamolly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2021
54
7
1
23
Regl bitişinin ikinci günü ihtimal bile vermediğim sürtünme ile ilişki yaşadım bir kez daha böyle bi durumda stres yaptığım için bu sefer norlevo kullandım aralık 15 inde 3 gün süren ara kanama yasadım. Normalde regl olmam gerekiyordu fakat normal tarihinden 6 gün geçti biontech üçüncü dozu da oldum o süre zaafında. Gebelik durumu var mıdır( yüksek ihtimal yok da insan regl olmayınca stres yapıyor) midem bulanıyor gibi hep sizce ?

Bende ne zamandır böyle sürtünmeli kerkinmeli konular açılmıyor diye üzülüyordum. Adam aşağıdan girip yukarıdan çıkıyor tüm spermleri ahenkle dans ettiriyor kadın hamile kalamıyor.

Yıl 2070 Sizlerin şu sürtünme hareketiyle hamile kalabileceğinize yürekten inanmalarınız tansiyonumu yükseltiyor artık

Seks yapmadan nasıl hamile kalacaksınız acaba
Doğru diyorsun ama yani emindim zaten norlevo kullandım ama o kadar bozdu ki düzenimi hani bu ertesi gün hapı sonrası regl tarihi ara kanama tarihine göre mi gelir bilginiz var mı ben zevk suyundan şüphelenmiştim ama gebelik testi de yaptım 22 gün sonra yani 2,3 gün önce ilk idrarda negatif çıktı

Haklısınız ama gecikince işte

Ben inandım biliyor musun hamilesin
Ya şakası bi yana gerçekten hani şeyden dolayı regl düzenim bozuldu ya 10 gün neredeuse sadece şu aklımı karıstırıyo ertesi gün yeni adet düzenini ara kanamaya göre mi ayarlıyor ? Hani test yaptım 22 gün sonra negatif ama 10 tl verdim saçma sapan bi test gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…