Lütfen fikir belirtin acil lütfen

ertesi gün haplarının hepsi düzeni bozuyor zaten. olması gereken olmuş.
içiniz bu kadar rahat değilse kan testi yaptırıp kesin çözüm alın
Tesekkurler randevu vermiyorlar ben muğlada okuyorum biz bile hastanede staj yeri bulamıyoruz o kadar sıkıntı bir konumda

Ay hadi insallah bahçede yok ki ben nasıl zapt edeceğim diye düşünmüyorum değil bahçeli ev şart gibi artık…
Evet, bilmem mi? Aldiriverirsin oglusunun babasina. Erkek evlat vereceksin ona aslanlar gibi. 40 donum arazi almali. Bir pipili kolay dogurulmuyor.

Evet, bilmem mi? Aldiriverirsin oglusunun babasina. Erkek evlat vereceksin ona aslanlar gibi. 40 donum arazi almali. Bir pipili kolay dogurulmuyor.
Kesinlikle o değil de gerçekten şey sormak istiyorum idrar testi 22 günden sonra ya da adet gecikmesinden 7 gün sonra doğru sonuc verir mi sence ? İlk idrarda

Kesinlikle o değil de gerçekten şey sormak istiyorum idrar testi 22 günden sonra ya da adet gecikmesinden 7 gün sonra doğru sonuc verir mi sence ? İlk idrarda

Hanimefendi bu meretin ureticileri %100 garanti veremezken benim “evet dogru sonuc verir” dememin ne hukmu olur ki?

Hemen her actiginiz konu surtunmeyle alakali. Newton bile kanunu koyarken bu kadar surtturmemistir.

Sen sağlık okuduğuna emin misin? Bu aralar böyle acayip konular sağlıkçılardan geliyor.Geçen bir taneside ağır kaldırdım kan geldi,zarım bozulmuş mudur acaba diye konu açmıştı.O da sağlıkçıyım diyodu.

Sağlıkçıyım fakat ben fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümündeyim hani biz de biliyoruz riskin az olduğunu ama kelin ilacı olsa basına sürermiş bölüm de üreme ile alakalı değil

Sağlıkçıyım fakat ben fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümündeyim hani biz de biliyoruz riskin az olduğunu ama kelin ilacı olsa basına sürermiş bölüm de üreme ile alakalı değil
Tamam da kaç yaşına gelmiş insan üremeyle alakalı bölüm okumasada sürtünmeden hamile kalınmayacağını bilir.Üstelik bununla ilgili başka konular daha açmışsın,demek ki ilkte değil.
Hala burada şöyle olur mu böyle olur mu diye sormak yerine özel bir hastaneye gidip kan tahlili vermek çok zor olmasa gerek?

Şey burada özel hastane de yok idrar yaptım negatif gecikmese şüphelenmezdim zaten 10 gün gecikti ara kanama tarihini baz alarak bekliyorum tesekkurler yine de fikir belirttiğin için

LÖTFEN FİKÖR BÖLÜRTÜNNNN ACİLLLLL LÖTFENNNN kk de bu ara sürtünen sürtünene. Ayrıca sürtünmede bir ilişki değil artık kabullenin hamile kalmak o kadar kolay değil.

Valla öyle biz hamile kalmaya çalışıyoruz tık yok bunlae sürtünmeyle kalırsa düşüp bayılacağım artık bi gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…