- 28 Kasım 2021
- 54
- 7
- 1
- 23
- Konu Sahibi beyzamolly
-
Tesekkurler randevu vermiyorlar ben muğlada okuyorum biz bile hastanede staj yeri bulamıyoruz o kadar sıkıntı bir konumdaertesi gün haplarının hepsi düzeni bozuyor zaten. olması gereken olmuş.
içiniz bu kadar rahat değilse kan testi yaptırıp kesin çözüm alın
Adam hakli. Erkek adamin erkek bebegi olur. Olmazsa da kurtaj.Babasi ya erkek ya kürtaj diyor ama ….
Ay hadi insallah bahçede yok ki ben nasıl zapt edeceğim diye düşünmüyorum değil bahçeli ev şart gibi artık…Adam hakli. Erkek adamin erkek bebegi olur. Olmazsa da kurtaj.
Sizde erkek doguracak kapasite var hissediyorum.
Evet, bilmem mi? Aldiriverirsin oglusunun babasina. Erkek evlat vereceksin ona aslanlar gibi. 40 donum arazi almali. Bir pipili kolay dogurulmuyor.Ay hadi insallah bahçede yok ki ben nasıl zapt edeceğim diye düşünmüyorum değil bahçeli ev şart gibi artık…
Kesinlikle o değil de gerçekten şey sormak istiyorum idrar testi 22 günden sonra ya da adet gecikmesinden 7 gün sonra doğru sonuc verir mi sence ? İlk idrardaEvet, bilmem mi? Aldiriverirsin oglusunun babasina. Erkek evlat vereceksin ona aslanlar gibi. 40 donum arazi almali. Bir pipili kolay dogurulmuyor.
Kesinlikle o değil de gerçekten şey sormak istiyorum idrar testi 22 günden sonra ya da adet gecikmesinden 7 gün sonra doğru sonuc verir mi sence ? İlk idrarda
Yarın da gülerim artıkHanimefendi bu meretin ureticileri %100 garanti veremezken benim “evet dogru sonuc verir” dememin ne hukmu olur ki?
Hemen her actiginiz konu surtunmeyle alakali. Newton bile kanunu koyarken bu kadar surtturmemistir.
Yarın da gülerim artık
Düşürene kadar ya da erkek olans kadar alırımBunun icin de ertesi gun hapi almayin da.
Düşürene kadar ya da erkek olans kadar alırım
Sen sağlık okuduğuna emin misin? Bu aralar böyle acayip konular sağlıkçılardan geliyor.Geçen bir taneside ağır kaldırdım kan geldi,zarım bozulmuş mudur acaba diye konu açmıştı.O da sağlıkçıyım diyodu.Kesinlikle o değil de gerçekten şey sormak istiyorum idrar testi 22 günden sonra ya da adet gecikmesinden 7 gün sonra doğru sonuc verir mi sence ? İlk idrarda
Sağlıkçıyım fakat ben fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümündeyim hani biz de biliyoruz riskin az olduğunu ama kelin ilacı olsa basına sürermiş bölüm de üreme ile alakalı değilSen sağlık okuduğuna emin misin? Bu aralar böyle acayip konular sağlıkçılardan geliyor.Geçen bir taneside ağır kaldırdım kan geldi,zarım bozulmuş mudur acaba diye konu açmıştı.O da sağlıkçıyım diyodu.
Tamam da kaç yaşına gelmiş insan üremeyle alakalı bölüm okumasada sürtünmeden hamile kalınmayacağını bilir.Üstelik bununla ilgili başka konular daha açmışsın,demek ki ilkte değil.Sağlıkçıyım fakat ben fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümündeyim hani biz de biliyoruz riskin az olduğunu ama kelin ilacı olsa basına sürermiş bölüm de üreme ile alakalı değil
Şey burada özel hastane de yok idrar yaptım negatif gecikmese şüphelenmezdim zaten 10 gün gecikti ara kanama tarihini baz alarak bekliyorum tesekkurler yine de fikir belirttiğin içinTamam da kaç yaşına gelmiş insan üremeyle alakalı bölüm okumasada sürtünmeden hamile kalınmayacağını bilir.Üstelik bununla ilgili başka konular daha açmışsın,demek ki ilkte değil.
Hala burada şöyle olur mu böyle olur mu diye sormak yerine özel bir hastaneye gidip kan tahlili vermek çok zor olmasa gerek?
LÖTFEN FİKÖR BÖLÜRTÜNNNN ACİLLLLL LÖTFENNNNRegl bitişinin ikinci günü ihtimal bile vermediğim sürtünme ile ilişki yaşadım bir kez daha böyle bi durumda stres yaptığım için bu sefer norlevo kullandım aralık 15 inde 3 gün süren ara kanama yasadım. Normalde regl olmam gerekiyordu fakat normal tarihinden 6 gün geçti biontech üçüncü dozu da oldum o süre zaafında. Gebelik durumu var mıdır( yüksek ihtimal yok da insan regl olmayınca stres yapıyor) midem bulanıyor gibi hep sizce ?
Valla öyle biz hamile kalmaya çalışıyoruz tık yok bunlae sürtünmeyle kalırsa düşüp bayılacağım artık bi günBende ne zamandır böyle sürtünmeli kerkinmeli konular açılmıyor diye üzülüyordum. Adam aşağıdan girip yukarıdan çıkıyor tüm spermleri ahenkle dans ettiriyor kadın hamile kalamıyor.
Yıl 2070 Sizlerin şu sürtünme hareketiyle hamile kalabileceğinize yürekten inanmalarınız tansiyonumu yükseltiyor artık
Ölsön rögl ölmödöm döhö ö yözdön kösörö bökmöyönLÖTFEN FİKÖR BÖLÜRTÜNNNN ACİLLLLL LÖTFENNNNkk de bu ara sürtünen sürtünene. Ayrıca sürtünmede bir ilişki değil artık kabullenin hamile kalmak o kadar kolay değil.
Ahahhaahha bakalım ya hayırlısı artık tesekkurlerValla öyle biz hamile kalmaya çalışıyoruz tık yok bunlae sürtünmeyle kalırsa düşüp bayılacağım artık bi gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?