Lütfen fikir verebilir misiniz

alonerana

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mart 2022
26
-9
1
24
Merhaba size bir konuda danışmak istiyorum. İnstagramdan biriyle tanıştık. Aynı ilde oturuyoruz ama yine de baya uzağız. Sürekli beni çok sevdiğini söylüyor ama bir kere bile görüşmedik. Ben onu arkadaşım gibi görüyorum. Bana sürekli sende beni seviyor musun, sevmiyorsan ümit verme bana diyor. Bende sevip sevmediğine karar vermem için bir kez olsun görüşmemiz lazım dedim. Uzak olduğu için gelmesinin zor olduğunu söylüyor. Benden bir karşılık göremeyince de sürekli trip atıyor. Erkek olmasına ve beni sevdiğini iddia etmesine rağmen trip yiyen ben oluyorum. Sizce ne yapabilirim, sanaldan tanışıp bu kadar sevmesi mümkün mü ve çok sevse gelmesi gerekmez mi fikir alayım dedim

Uzak mesafe ilişkisi yaşayıp sevdiği için yüzlerce kilometre yol tepenler var. Aynı şehirde maksimum uzaklik ne kadar olabilir ki?

Size önerim uzatmamanız gerektiği yönünde olacak.

Erkek olmasina rağmen trip atması da anormal değil. Trip kadınlara ait değil çünkü.

daha 14 yaşında değil misin sen çocuğum?
Ne aşkı ne sevmesi ne uzak mesafesi?
Yok regl olmuyorum, yok rahmim yok, yok evlenip çocuk yapmak, yok büyük instagram aşkları? Otur derslerine patlat yaratıcı (!) zekanı

Her konunu her yere takıntılı takıntılı açıp durma

Ne diyosun mal mısın 21 yaşındayım gözün görmüyo mu profili ldndlsmx kardesim yazdı o mesajları şsnxjslsns ayrıca diyelim 14 yaşındayım seni ilgilendirir mi bu ldnxlwşsn

Ne diyosun mal mısın 21 yaşındayım gözün görmüyo mu profili ldndlsmx kardesim yazdı o mesajları şsnxjslsns ayrıca diyelim 14 yaşındayım seni ilgilendirir mi bu ldnxlwşsn
başkasına hesabını kullandırmak site kurallarına aykırı.
üslubuna dikkat et
fake hesap alarmı
Mune ablacım

malsın mesajlarıma beğenmedim atmışsın orospu çocuğu

malsın mesajlarıma beğenmedim atmışsın

Mune ettiği küfürü de şuraya ekliyim. kaç yaşında çoluk çocuk geldiğinden beri ağır küfürlü yorumlar yapmış, farklı farklı kızları profiline koyup duruyor ayrıca.

@biriistee öyle klavye başından küfür edip yanına kar kalıcağını sanıyosan çok beklersin. Seni dava ediyorum çek bakalım cezanı. Hem hakaretten hem de kimlerin fotoğraflarını yayınlıyorsan kvkk'dan alsınlar seni artık çocuk ıslahevine mi yollarlar naparlarsa. Git ağla şimdi annenin odasında terbiyesiz!

benle uğraşmasan zaten sorun çözülür

@biriistee sen kendi kendini rezil ettin. daha mahkemede hesap verip cümle aleme rezil olacaksın her yaptığın yorumla. buraya yazdığın hiçbir şey silinmez.Hesabını anonim sanarsın ancak yönetimde IP adresin durur. sildiğini sanarsın ama yönetimde kaydı durur canım :) her bir yorumunu ve küfürlerini görüceksin şikayet dilekçen evine ulaştığında.

hiç mi pişman olma yok tm özür dilerim sinirliydim onları sil bidaha olmaz

ya yapma sadece bir kezligine sonuçta senın de hatan var acıma da yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…