daha 14 yaşında değil misin sen çocuğum?Merhaba size bir konuda danışmak istiyorum. İnstagramdan biriyle tanıştık. Aynı ilde oturuyoruz ama yine de baya uzağız. Sürekli beni çok sevdiğini söylüyor ama bir kere bile görüşmedik. Ben onu arkadaşım gibi görüyorum. Bana sürekli sende beni seviyor musun, sevmiyorsan ümit verme bana diyor. Bende sevip sevmediğine karar vermem için bir kez olsun görüşmemiz lazım dedim. Uzak olduğu için gelmesinin zor olduğunu söylüyor. Benden bir karşılık göremeyince de sürekli trip atıyor. Erkek olmasına ve beni sevdiğini iddia etmesine rağmen trip yiyen ben oluyorum. Sizce ne yapabilirim, sanaldan tanışıp bu kadar sevmesi mümkün mü ve çok sevse gelmesi gerekmez mi fikir alayım dedim
Her konunu her yere takıntılı takıntılı açıp durmaMerhaba size bir konuda danışmak istiyorum. İnstagramdan biriyle tanıştık. Aynı ilde oturuyoruz ama yine de baya uzağız. Sürekli beni çok sevdiğini söylüyor ama bir kere bile görüşmedik. Ben onu arkadaşım gibi görüyorum. Bana sürekli sende beni seviyor musun, sevmiyorsan ümit verme bana diyor. Bende sevip sevmediğine karar vermem için bir kez olsun görüşmemiz lazım dedim. Uzak olduğu için gelmesinin zor olduğunu söylüyor. Benden bir karşılık göremeyince de sürekli trip atıyor. Erkek olmasına ve beni sevdiğini iddia etmesine rağmen trip yiyen ben oluyorum. Sizce ne yapabilirim, sanaldan tanışıp bu kadar sevmesi mümkün mü ve çok sevse gelmesi gerekmez mi fikir alayım dedim
Ne diyosun mal mısın 21 yaşındayım gözün görmüyo mu profili ldndlsmx kardesim yazdı o mesajları şsnxjslsns ayrıca diyelim 14 yaşındayım seni ilgilendirir mi bu ldnxlwşsndaha 14 yaşında değil misin sen çocuğum?
Ne aşkı ne sevmesi ne uzak mesafesi?
Yok regl olmuyorum, yok rahmim yok, yok evlenip çocuk yapmak, yok büyük instagram aşkları? Otur derslerine patlat yaratıcı (!) zekanı
Seni hiç ilgilendirmez istediğim yere açarımHer konunu her yere takıntılı takıntılı açıp durma
Herhangi bir fikrin yoksa yorum yapmak zorunda değilsin hanfendiHer konunu her yere takıntılı takıntılı açıp durma
başkasına hesabını kullandırmak site kurallarına aykırı.Ne diyosun mal mısın 21 yaşındayım gözün görmüyo mu profili ldndlsmx kardesim yazdı o mesajları şsnxjslsns ayrıca diyelim 14 yaşındayım seni ilgilendirir mi bu ldnxlwşsn
Çok üzüldüm yaa kuralı çiğnemişim vah vahbaşkasına hesabını kullandırmak site kurallarına aykırı.
üslubuna dikkat et
fake hesap alarmı
Mune ablacım
Bu arada her şeye dislike atınca bir şey başarmış olmuyorsun elini yorma şcndksldnsÇok üzüldüm yaa kuralı çiğnemişim vah vah
malsın mesajlarıma beğenmedim atmışsın orospu çocuğudaha 14 yaşında değil misin sen çocuğum?
Ne aşkı ne sevmesi ne uzak mesafesi?
Yok regl olmuyorum, yok rahmim yok, yok evlenip çocuk yapmak, yok büyük instagram aşkları? Otur derslerine patlat yaratıcı (!) zekanı
malsın mesajlarıma beğenmedim atmışsın
benle uğraşmasan zaten sorun çözülürEki Görüntüle 3058867
Mune ettiği küfürü de şuraya ekliyim. kaç yaşında çoluk çocuk geldiğinden beri ağır küfürlü yorumlar yapmış, farklı farklı kızları profiline koyup duruyor ayrıca.
@biriistee öyle klavye başından küfür edip yanına kar kalıcağını sanıyosan çok beklersin. Seni dava ediyorum çek bakalım cezanı. Hem hakaretten hem de kimlerin fotoğraflarını yayınlıyorsan kvkk'dan alsınlar seni artık çocuk ıslahevine mi yollarlar naparlarsa. Git ağla şimdi annenin odasında terbiyesiz!
ben sorunu mahkemede çözücem sen rahat ol ufaklık , gelip ortalık yerde anonim olduğunu sanıp küfürler yağdıramazsın.benle uğraşmasan zaten sorun çözülür
hiç mi pişman olma yok tm özür dilerim sinirliydim onları sil bidaha olmaz@biriistee sen kendi kendini rezil ettin. daha mahkemede hesap verip cümle aleme rezil olacaksın her yaptığın yorumla. buraya yazdığın hiçbir şey silinmez.Hesabını anonim sanarsın ancak yönetimde IP adresin durur. sildiğini sanarsın ama yönetimde kaydı durur canım :) her bir yorumunu ve küfürlerini görüceksin şikayet dilekçen evine ulaştığında.
hiç mi pişman olma yok tm özür dilerim sinirliydim onları sil bidaha olmaz
ya yapma sadece bir kezligine sonuçta senın de hatan var acıma da yok galibaNeyapsamkisimdi bak klavye ergenleri ne güzel ağlıyor o küfürlerden sonra.
@biriistee dersini sağlam bir şekilde vereyim sana da bir daha ailenin suratına bakmaya yüzün olana kadar büyürsün belki. bir daha olamayacak zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?