Lütfen fikir verebilir misiniz

Ay sakın affetme ödesinler 3-5 bin de görsün o zaman babayı

Bir şey söyliyeceğim, burada gelip bana yaratıcı zekanı(!) yazarak gerizrkalı diyen birisi var ve buna kimse bir şey demiyor ama ben e bişi diyince herkes çıkışıyor Maşallah. İnsan gibi soru sorduk, soruyu beğenmediyse başka soruya geçebilir. Arkadaş bana takıntılı falan demiş, profilimden de görebileceğiniz gibi yeni üyeyim ve siteyi kullanmayı çok iyi bilmiyorum. İlk açtığım konuda başlık yazmayı unutmuşum dolayısıyla tekrar konu açtım. Yaratıcı zekanızı kullanarak baktıysanız iki mesaj da kelimesi kelimesine aynı kopyala yapıştır yapmışım. Takıntıyla bir ilgisi yok yani. Bu mesajı yazdım diye tekrar engel atarsınız artık ama doğru olanı söyleyeyim ben. Saygılar

Niye alındın buna bu kadar? Çok parlak zekalı da durmuyorsun hani. Belli ki sosyal medyadan millete yürüyen bir kekoya denk gelmişsin, aynı şehirde olmanıza rağmen görüşmüyor seninle ama sen hala saf saf acaba beni seviyor mu diye soruyorsun. Şu duruma bakarsak akıl yürütme becerin pek yok gibi. Olsaydı çoktan iletişimi kesmiştin o çocukla. Sana güzel bir kazanım olmuş. Aileden alamadığın terbiyeyi yargı önünde alırsın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…