Lütfen fikir verin..

forever6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
175
44
98
35
Mrb. Arkadaslar derdimi paylasip biraz olsun fikir alip huzur bulmak istiyorum. Bir yıl birisiyle görüştüm ayril barislar yaşasak da seviyorduk ciddiydik. bir hatam yüzünden terk edildim. . Ne kadar özür dilesemde gururu ve inadi önümüze gecti beni affetmedi 3 ay oldu hic cevap bile vermedi. Ben hala onu düşünürken döner mi diye beklerken hic WhatsApp a girmeyen şimdi bir haftadir hep çevrimiçi.. cok canim aciyor baskasiyla konuşuyor hissediyorum:( ailesi ve kendisi evliliği kafaya takmis durumdalardi yaşı gereği sanırım bilmiyorm. Bir erkek 3 ay sonrasi hemen birini nasil bulup unutabilir geçmişi? Oda seviyordu eminim inat uğruna mı yapiyor yoksa mantik evliliği mi yapacak bilmiyorm akil verin lütfen iyi degilim:(

Erkekler kadınlara göre duygusal açıdan daha çabuk toparlıyorlar. Ve üç ay kısa bir süre değil aslında. Canınızı acıtmak, sizi kırmak istemem ama sevdiğinden nasıl emindiniz? Ya da madem seviyordu, üç ay kısa bir süre değil. Ne yaptınızda affetmedi?

Hata değil bu düşünce farklılığı olabilir çözülmeyecek bişey de değilmiş silip atacağı kadar, hayatında sandığınız yerde değilmişsiniz anladığım kadarıyla
Annesinin şekeri çıkmış hastaneye kaldırmışlar bu yüzden ne yapsamda beni affetmedi simdi başkasıyla konusuyor :((

Erkekler kadınlara göre duygusal açıdan daha çabuk toparlıyorlar. Ve üç ay kısa bir süre değil aslında. Canınızı acıtmak, sizi kırmak istemem ama sevdiğinden nasıl emindiniz? Ya da madem seviyordu, üç ay kısa bir süre değil. Ne yaptınızda affetmedi?
Ciddi adim atılacağı hafta korkup hazir hissetmiyorum dedim bu nedenle annesinin şekeri çıkmış hastaneye kaldırmışlar öfkeden deliye döndü terk etti ozur dilesemde affetmedi :( simdi başkasıyla konusuyor

neden sürekli takip edip kendine işkence çektiriyorsun, gerçekten duyguları derin olsaydı şu an yanında olurdu , bir an önce kes at bacım yoksa yarın bi gün nişanlandı haberi gelir daha çok üzülürsün

Ciddi adım atılacağı hafta derken isteme mi olacaktı?
E yani milleti umutlandırıp tamam diyip sonra hazır hissetmiyorum demek olmamış
Oyun oynar gibi
Sende çok sevsen hazır değilim demezdin bence
Şimdi başkasıyla konuştuğunu düşündüğün için kötü hissediyor olabilirsin ama geçicidir

Evlenmiş olmak için evlenmek istiyor sanırım karşınızdaki. Amaç siz değilsiniz,evlenmek. Sizle de amacına ulaşamayacağını anladığı için duygularınızı pek önemsememiş. Ortada gerçek bir sevgi göremiyorum.

Ciddi adım atılacağı hafta derken isteme mi olacaktı?
E yani milleti umutlandırıp tamam diyip sonra hazır hissetmiyorum demek olmamış
Oyun oynar gibi
Sende çok sevsen hazır değilim demezdin bence
Şimdi başkasıyla konuştuğunu düşündüğün için kötü hissediyor olabilirsin ama geçicidir
İsteme değildi . evet ona göre onu kandırdım ama öyle değildi kafamda oturmamıştı ailesi baskı yapınca oda beni baskılıyordu. en son tm dedim kıyamadım ama o hafta dayanamadım yapamıcam dedim amacım asla bitmesi deildi.
tamamen terk edildim . haklıyım demiyorum zaten ama affetsin diye ugrastım kabul etmedi ne yazıkki

Evlenmiş olmak için evlenmek istiyor sanırım karşınızdaki. Amaç siz değilsiniz,evlenmek. Sizle de amacına ulaşamayacağını anladığı için duygularınızı pek önemsememiş. Ortada gerçek bir sevgi göremiyorum.
evet amacı evlenmekti mantıkçı bi insandı simdide baskasıyla konusuyor yaşım geçiyor deyip dururdu hep

İsteme değildi . evet ona göre onu kandırdım ama öyle değildi kafamda oturmamıştı ailesi baskı yapınca oda beni baskılıyordu. en son tm dedim kıyamadım ama o hafta dayanamadım yapamıcam dedim amacım asla bitmesi deildi.
tamamen terk edildim . haklıyım demiyorum zaten ama affetsin diye ugrastım kabul etmedi ne yazıkki
İşte gururunu kırmışsın emin değilim diyerek
Bide annesi hastalanınca iyice öfkelenmiştir sana
Ailesi de bu kız senle oyun oynuyor falan dediyse ondan tamamen bitirmiştir kafasında

Evlilik yaş geçiyor diye yapılacak bir şey değil.Tek kriter baz alınarak yapılan evlilik de uzun ömürlü ve mutlu sürmez pek zaten.Karsiniza umarım baskıdan ya da bu tip dusuncelerden kaynaklı değil de sizinle mutlu olduğu icin evlenmek isteyen biri çıkar . Simdiden duygularınızı ve düşüncelerinizi önemsemiyorsa evlilik de her onun dediği olmadığında sizi yok sayacaktı. Bence Allah kurtarmış.

İşte gururunu kırmışsın emin değilim diyerek
Bide annesi hastalanınca iyice öfkelenmiştir sana
Ailesi de bu kız senle oyun oynuyor falan dediyse ondan tamamen bitirmiştir kafasında
aynen öyle oldu . ben ne annesini üzmek ne onu üzmek istemedim sadece hazır değilim dedim bitsin de demedim öfkeyle terk etti özürler dilesemde olmadı sizce ne yapmalıyım? yaklasık 4 ay oluyor

Hazir hissetmiyorsaniz hazir hisseden birini bulmuş olmasi muhtemel.

Evlilik yaş geçiyor diye yapılacak bir şey değil.Tek kriter baz alınarak yapılan evlilik de uzun ömürlü ve mutlu sürmez pek zaten.Karsiniza umarım baskıdan ya da bu tip dusuncelerden kaynaklı değil de sizinle mutlu olduğu icin evlenmek isteyen biri çıkar . Simdiden duygularınızı ve düşüncelerinizi önemsemiyorsa evlilik de her onun dediği olmadığında sizi yok sayacaktı. Bence Allah kurtarmış.
o açıdan bakınca haklısınız ama unutamıyorum nedense

Back
X