Lütfen fikir verin..

evliliğe hazır olunmaz, o kişiyi evlenecek kadar sevdiğiniz anda geri kalan olumsuz şartlar önemsiz kalır.
ayrıca teklifini kabul edip sonra fikir değiştirmek kesinlikle hoş bir durum değil. sizin onu her önemli noktada böyle sonradan yarı yolda bırakacağınızı düşündü muhtemelen. herkesin kırmızı çizgisi vardır, belli ki sizde o kişinin kırmızı çizgisini aşmışsınız.

ayrıca ben bir insanın mantıken evlenmek istemesini de saçma bulamıyorum. herkes çok sevip aşık olarak evlilik yapmak zorunda değil. önce aklının, beklentilerinin uyması daha önemli onun için demek ki.

siz de önce evet sonra hayır diyerek uyumlu olmadığınızı göstermişsiniz.

bence o kişiyi suçlamaktan ve takip etmekten vazgeçin.

evliliğe hazır olunmaz, o kişiyi evlenecek kadar sevdiğiniz anda geri kalan olumsuz şartlar önemsiz kalır.
ayrıca teklifini kabul edip sonra fikir değiştirmek kesinlikle hoş bir durum değil. sizin onu her önemli noktada böyle sonradan yarı yolda bırakacağınızı düşündü muhtemelen. herkesin kırmızı çizgisi vardır, belli ki sizde o kişinin kırmızı çizgisini aşmışsınız.

ayrıca ben bir insanın mantıken evlenmek istemesini de saçma bulamıyorum. herkes çok sevip aşık olarak evlilik yapmak zorunda değil. önce aklının, beklentilerinin uyması daha önemli onun için demek ki.

Suclamiyorum ben zaten özür diledim ama affetmedi unutamıyorum

aynen öyle oldu . ben ne annesini üzmek ne onu üzmek istemedim sadece hazır değilim dedim bitsin de demedim öfkeyle terk etti özürler dilesemde olmadı sizce ne yapmalıyım? yaklasık 4 ay oluyor
Artık birşey yapamazsın 4 ay geçmiş üstünden
Yaşı kaçtı ki bu beyin

Evlenme teklifi filan etmedi zaten yanlis anlaşılmasın sadece annemle
Artık birşey yapamazsın 4 ay geçmiş üstünden
Yaşı kaçtı ki bu beyin
28 di

Evlenme teklifi filan etmedi zaten yanlis anlaşılmasın sadece annemle

28 di
Acele edilecek bir yaş değilmiş halbuki
Mesela benim sevgilim de biraz acele etti bu konularda
Ki ben böyle aceleye gelen biri değilim hani hep en az 1.5 2 yıl tanımak isterim ama o ciddi adım taleplerinde bulunduğunda önce bi kem küm ettim fena bozuldu sonra kabul ettim çünkü seviyordum ve baskı da hissetmedim. Ama önce tamam diyip sonra hazır hissetmiyorum deseydim sanırım o da ya ilişkiyi bitirir ya da aramız fena bozulurdu
Çünkü aynısı bana yapılsa düşün ailene söylemişsin ciddi adımlar atılacak belki ailen de kendi tanıdıklarına söyledi falan pat oğlan hazır değilim diyor ve sen bunu ailene açıklıyorsun
Kötü bi durum
Ve hemen birini bulmuş diye düşünme bulabilir çünkü sen ona seni unutması için sağlam bi sebep vermişsin
Bundan sonra yoluna bak yeni insanlara şans ver

Acele edilecek bir yaş değilmiş halbuki
Mesela benim sevgilim de biraz acele etti bu konularda
Ki ben böyle aceleye gelen biri değilim hani hep en az 1.5 2 yıl tanımak isterim ama o ciddi adım taleplerinde bulunduğunda önce bi kem küm ettim fena bozuldu sonra kabul ettim çünkü seviyordum ve baskı da hissetmedim. Ama önce tamam diyip sonra hazır hissetmiyorum deseydim sanırım o da ya ilişkiyi bitirir ya da aramız fena bozulurdu
Çünkü aynısı bana yapılsa düşün ailene söylemişsin ciddi adımlar atılacak belki ailen de kendi tanıdıklarına söyledi falan pat oğlan hazır değilim diyor ve sen bunu ailene açıklıyorsun
Kötü bi durum
Ve hemen birini bulmuş diye düşünme bulabilir çünkü sen ona seni unutması için sağlam bi sebep vermişsin
Bundan sonra yoluna bak yeni insanlara şans ver
Evet aksini söylemiyorum haklisiniz hata yaptım ama iki gün sonra özür diledim aradim engellemisti sonra engeli kaldirmis yine msj attim yine attim.. ama hicbirine cevap dahi vermedi ve artik sürekli çevrimiçi oluyor birisi var anladığım kadarıyla .. unutamıyorum herkes hata işler affetse ne olurdu sanki her insan yanılır :(

Evet aksini söylemiyorum haklisiniz hata yaptım ama iki gün sonra özür diledim aradim engellemisti sonra engeli kaldirmis yine msj attim yine attim.. ama hicbirine cevap dahi vermedi ve artik sürekli çevrimiçi oluyor birisi var anladığım kadarıyla .. unutamıyorum herkes hata işler affetse ne olurdu sanki her insan yanılır :KK43:
Neden 2 gün sonra?
Hemen yazmadın mı
Hani en fazla 1 ay sonra "evet hata yaptım panikledim ama sevgimde her zaman nettim hala da öyle. Buluşalım konuşalım söylemem gerekenler var" falan diyebilirdin
Eğer çok seviyorsan tabi

Neden 2 gün sonra?
Hemen yazmadın mı
Hani en fazla 1 ay sonra "evet hata yaptım panikledim ama sevgimde her zaman nettim hala da öyle. Buluşalım konuşalım söylemem gerekenler var" falan diyebilirdin
Eğer çok seviyorsan tabi
Çünkü iki gün engellemisti beni. Herşey söyledim aileler tanissin sevdiğimi ispat edeyim dedim neler demedim ki ablamla konusturdum onada yk demis olmadi telafi etmeme izin vermedi

Çünkü iki gün engellemisti beni. Herşey söyledim aileler tanissin sevdiğimi ispat edeyim dedim neler demedim ki ablamla konusturdum onada yk demis olmadi telafi etmeme izin vermedi
O zaman boşver
Çok çabalamışsın bu kadar katıysa taş kalplidir
Sende duygusalmışsın üzerdi seni

Keşke iş ciddiye bindikten sonra ben emin değilim şeklinde U dönüşü yapmasaydınız. Aileler tanışırdı fakat evlilik tarihini belirleyecek olan yine sizsiniz. Emin olduğunuzda evlenirdiniz. Her insan sevdiği kişi ile evlenmek ister. Sizin evlenmek istemiyor olmanızdaki sebep tam neydi? Belki de sandığınız kadar sevmiyor ve karşınızdaki kişiden emin değildiniz...

Keşke iş ciddiye bindikten sonra ben emin değilim şeklinde U dönüşü yapmasaydınız. Aileler tanışırdı fakat evlilik tarihini belirleyecek olan yine sizsiniz. Emin olduğunuzda evlenirdiniz. Her insan sevdiği kişi ile evlenmek ister. Sizin evlenmek istemiyor olmanızdaki sebep tam neydi? Belki de sandığınız kadar sevmiyor ve karşınızdaki kişiden emin değildiniz...
Ailemin olmadığı bir sehirde calisiyorum kimseye güvenemiyorum kolay kolay. İki ay beni aramamisti ayri kalmistik ilerde bu durum olursa ailemin olmadigi sehirde kim destekler bni diye taktim kafama Birde panik atak rahatsızlığım var evhamli biriyim malesef olumsuz düşünüp mahvettim herseyi. Telafi de edemedim özürler boşa oldu affetmedi sildi

Ciddi adim atılacağı hafta korkup hazir değilim demek..
Tek hatanız bu muydu? Siz evlilik fikrinden mi korkuyorsunuz yoksa O'nun doğru insan olup olmadığından emin olmadığınız için mi hazır değilim dediniz? Eğer 'evliliğe sıcak bakıyor ama onun doğru insan olduğundan emin değilseniz, o'nun da sizi böyle düşündürecek hataları olmuş demektir ve o zaman haksız da sayılmazsınız. Eğer evlilikten korkuyorsanız (tabi bunu ona ne şekilde söylediniz bilmiyorum orası da önemli ama) evlilikten korkan insanlar, evlilik denen kurumun sorumluluğunun bilincinde olan, artılarını eksilerinin farkında olan insanlardır ve onlar sonunda evlendiklerinde iyi bir eş olurlar kanaatindeyim, O kaybetmiş.

Back
X