Lütfen fıkır verin

bayan34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.050
972
73
35
Bana bi fıkır verin ben 37+6 günlük hamileyim gecen hafta doktor plesentamın yaşlandığını söyledi 10 gündür kilo almıyor 10 gündür 3000 gr 38+1 de sezeryan tarihi verdi ben normal doğum istiyorum ama beklersem bebeğime bişey olur diye de ödüm patlıyor napmam lazım bilmiyorum 38+1 çok mu erken bi hafta daha mı beklesem offff karar veremiyorum

bebeğinizin şuanki kilosu gayet iyi belki 1 hafta daha beklemek Allah korusun riske atmak olacak bebeğinizi.

iki oğlum 38+ haftalarında doğdular erken değil normal bir hafta

hayırlı doğumlar inşallah

Bendede plesanta yaslanmasi vardi. Sürekli sol tarafa yatip dinlendim iyi beslendim bebegim az da olsa kilo aldi.39 +4 te 3200 olarakta dogum yaptim.yalnuz ben Perinatolaga gidiyordum ve surekli kontrol altindaydim.

Bendede plesanta yaslanmasi vardi. Sürekli sol tarafa yatip dinlendim iyi beslendim bebegim az da olsa kilo aldi.39 +4 te 3200 olarakta dogum yaptim.yalnuz ben Perinatolaga gidiyordum ve surekli kontrol altindaydim.
Peki sizin normal mı oldu sezeryan mi bnm doktorum Bayram'da yok o yüzden bayram Zaman'ı ne olur bilemiyorum bnm Bebek 10 gün önce 3100 dü bugün 3050 dedi yanı almıyor galiba hiç

bebeğinizin şuanki kilosu gayet iyi belki 1 hafta daha beklemek Allah korusun riske atmak olacak bebeğinizi.

iki oğlum 38+ haftalarında doğdular erken değil normal bir hafta

hayırlı doğumlar inşallah
Teşekkür ederim bende riske girmek istemiyorum ama panik yapıp da yanlış bi karar vermek de istemiyorum ortada kaldım ama büyük ihtimal olacağım sezeryan

Peki sizin normal mı oldu sezeryan mi bnm doktorum Bayram'da yok o yüzden bayram Zaman'ı ne olur bilemiyorum bnm Bebek 10 gün önce 3100 dü bugün 3050 dedi yanı almıyor galiba hiç
Sezeryan oldu pl
Benim sezeryan oldu ama catim dar oldugu icin. Eger hic kilo almiyorsa bebegin riske girmehe gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…