- 24 Nisan 2020
- 1.102
- 1.209
- 63
- 29
- Konu Sahibi Dakikalikfikrim
-
Maddi olarak yorulmayacaksaniz rahat bir geciminiz varsa kendiniz tutun.Annem babamdan sonra 2. Evlilik yaptı fakat adam çok sevsede annem bazı şeylerden dolayı istemedi, memleketimizden
başka şehire gittik 5 ay boyu, bu süreçte boşanma davası açıldı ve boşanma gerçekleşti.
Bizde geri geldik memleketimize fakat ev ortak dizildiği için kalacak yer olmadığı için halen aynı evdeyiz.
Annem dediki başka eve geçeceğiz biz, boşandık artık aynı evde yaşamamalıyız.
Fakat o kişi anneme "evinizi ben tutayım ben halen sen seviyorum her yönden destek olurum" dedi
Şimdi kararsız kaldık
Acaba evi o kişimi tutsun
Biz annemle kendimiz mi tutalım?
Kişi ile küsme şansı yok şehir çok küçük hemen buluyor bizi
Şikayettede bulunamıyoruz çünkü başka sorunlar var
Ama iyi biri annemin bir dediğini iki etmiyor.
Maddi olarak yorulmayacaksaniz rahat bir geciminiz varsa kendiniz tutun.
İyi ama annem istemedi, kötülüğü ise peşimizi bırakmıyor sanırım annem 21 yıllık bekarlıktan sonra hemen alışamadı evliliğe buNasrettin hocanın işine benziyor. Iyiyse neden boşandı? Kötüyse neden evinizi tutacak?
Haklısınız ilerde yine bir durum olsa evi ben ttuttum diyip bize sorun yaratabilirKendiniz tutun ele güven olmaz.
HaklısınıznNeden şikayette bulunacaksınız ki anladığım kadarıyla adam böyle bir şeyi gerektirecek bir davranış sergilemiyor.
Tabii evinizi kendiniz tutun. Ayrılmışlar artık, aile birliği bozulmuş. Her birey kendini idame ettirmeli.
Birde şöyle bir durum var eşyalar evde olduğu için çıkarmakta sorun yaşamaktan korkuyoruzBu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Boşandığın biri neden sana ev tutar?
Eşyalarımızı çıkarmak sorunKendiniz tutun ele güven olmaz.
Kıyafetlerimiz birazda tabak çanakEşyalarımızı çıkarmak sorun
Nasıl yapacaz bilmiyorum
Neden?Birde şöyle bir durum var eşyalar evde olduğu için çıkarmakta sorun yaşamaktan korkuyoruz
Nereye gidiyorsunuz bize karşı çıkabilir düşüncesindeyizNeden?
Napın edin çıkın yani boşanmış olduğu adama muhtaç olmayın kendi düzeninizi kurun eger o kişi tutarsa hayatınıza karışma hakkını kendinde bulabilir . Sanırım bosanmayi anneniz istedi?Eşyalarımızı çıkarmak sorun
Nasıl yapacaz bilmiyorum
Anlıyorum. Cok ilginç konuNereye gidiyorsunuz bize karşı çıkabilir düşüncesindeyiz
Çünkü çok seviyor kopmak istemiyor
Ben bu işten hiç birşey anlamadım desemNereye gidiyorsunuz bize karşı çıkabilir düşüncesindeyiz
Çünkü çok seviyor kopmak istemiyor
Evet annem evliliğe alışamadıNapın edin çıkın yani boşanmış olduğu adama muhtaç olmayın kendi düzeninizi kurun eger o kişi tutarsa hayatınıza karışma hakkını kendinde bulabilir . Sanırım bosanmayi anneniz istedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?