Merhaba işi bırakıp bırakmama konusunda acayip kararsızım ama içimden bir ses bu işyerinde kalmamam gerektiğini söylüyor.İş yerinde herkes mutsuz herkesin beklediği birşeyler var emeklilik günlerini doldurup ayrılmayı düşünüyor yada çıkarsınlar da tazminatımı alayım diye bakıyor ama benim öyle bir durumum yok evliyim 2,5 yaşında bir oğlum var ekim ayında 6 yılımı dolduracağım müdürüm tazminatımı verdireceğini söyledi. eşimin ailesinle altlı üstlü yaşıyoruz. Dr kayınvalideme kalçadan ameliyat olmalısın ve altı ay iş yapamazsın demiş şu an ameliyat olmazsan daha sonra platin takmak zorunda kalırız demiş ama kayınpederim istemiyor çocuğa bakacak kimse yok diyormuş (şu an oğluma kayınvalidem baktığı için) ev kendimizin kira derdim yok para sorunum da yok eşim işçi olmasına rağmen benden fazla alıyor.Kaç aydır maaşımı biriktiriyorum ayrılırsam işten bir süreliğine beni idare etsin diye ne yapayım bayanlar lütfen yardımcı olun evde sıkılmaktan çok korkuyorum ama dinlenmeden yeni bir işe başlamayı düşünmüyorum.