• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen fikirlerinize ihtiyacım var bir yol gösterin bana

emilya16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
35
6
36
37
Merhaba işi bırakıp bırakmama konusunda acayip kararsızım ama içimden bir ses bu işyerinde kalmamam gerektiğini söylüyor.İş yerinde herkes mutsuz herkesin beklediği birşeyler var emeklilik günlerini doldurup ayrılmayı düşünüyor yada çıkarsınlar da tazminatımı alayım diye bakıyor ama benim öyle bir durumum yok evliyim 2,5 yaşında bir oğlum var ekim ayında 6 yılımı dolduracağım müdürüm tazminatımı verdireceğini söyledi. eşimin ailesinle altlı üstlü yaşıyoruz. Dr kayınvalideme kalçadan ameliyat olmalısın ve altı ay iş yapamazsın demiş şu an ameliyat olmazsan daha sonra platin takmak zorunda kalırız demiş ama kayınpederim istemiyor çocuğa bakacak kimse yok diyormuş (şu an oğluma kayınvalidem baktığı için) ev kendimizin kira derdim yok para sorunum da yok eşim işçi olmasına rağmen benden fazla alıyor.Kaç aydır maaşımı biriktiriyorum ayrılırsam işten bir süreliğine beni idare etsin diye ne yapayım bayanlar lütfen yardımcı olun evde sıkılmaktan çok korkuyorum ama dinlenmeden yeni bir işe başlamayı düşünmüyorum.

Merhaba işi bırakıp bırakmama konusunda acayip kararsızım ama içimden bir ses bu işyerinde kalmamam gerektiğini söylüyor.İş yerinde herkes mutsuz herkesin beklediği birşeyler var emeklilik günlerini doldurup ayrılmayı düşünüyor yada çıkarsınlar da tazminatımı alayım diye bakıyor ama benim öyle bir durumum yok evliyim 2,5 yaşında bir oğlum var ekim ayında 6 yılımı dolduracağım müdürüm tazminatımı verdireceğini söyledi. eşimin ailesinle altlı üstlü yaşıyoruz. Dr kayınvalideme kalçadan ameliyat olmalısın ve altı ay iş yapamazsın demiş şu an ameliyat olmazsan daha sonra platin takmak zorunda kalırız demiş ama kayınpederim istemiyor çocuğa bakacak kimse yok diyormuş (şu an oğluma kayınvalidem baktığı için) ev kendimizin kira derdim yok para sorunum da yok eşim işçi olmasına rağmen benden fazla alıyor.Kaç aydır maaşımı biriktiriyorum ayrılırsam işten bir süreliğine beni idare etsin diye ne yapayım bayanlar lütfen yardımcı olun evde sıkılmaktan çok korkuyorum ama dinlenmeden yeni bir işe başlamayı düşünmüyorum.
İş yerinde sen mutlu musun peki? Diğer insanları boşver. Baya zamandır çalışmışsın evde oturmak seni sıkabilir. Ki durumun olduğu halde çalışmışsın ne güzel.
Bi süre kayınvalidenle çocuğunla ilgilenip sonra iş arama durumunu düşündün mü? Olayın içinde gör kendini ne kadar mutlu olursun ?
Aslında çıkmak istiyorsan kv çocuğa baktığından ameliyat olamayacaksa bir süre bu hastalık mevzusu bitene kadar evde olmak sabretmek uygun olabilir.

Kayınvalidee gerçekten sadece çocuğa baktığı için ameliyat olmuyorsa ya işten çıkardım-imkanım varsa- ya da bakıcı tutardım. Sıkılır mıyım diye sadece kendinizi düşünmeniz garip geldi doğrusu.

İş yerinde sen mutlu musun peki? Diğer insanları boşver. Baya zamandır çalışmışsın evde oturmak seni sıkabilir. Ki durumun olduğu halde çalışmışsın ne güzel.
Bi süre kayınvalidenle çocuğunla ilgilenip sonra iş arama durumunu düşündün mü? Olayın içinde gör kendini ne kadar mutlu olursun ?
Aslında çıkmak istiyorsan kv çocuğa baktığından ameliyat olamayacaksa bir süre bu hastalık mevzusu bitene kadar evde olmak sabretmek uygun olabilir.
mutlu değilim ama yeni bir yere de alışmak zor geliyor.kendi annem ben bakarım çocuğa diyor.

Sağlık bu şakaya gelmez. Zavallı KV de ye olan olur.
Çocuğunla vakit geçirmek kadar daha güzel ne olabilir neden sıkilasiniz. Maddi durumunda madem.iyi otur evinde çocuğuna bak kaynanan da ameliyat olduktan sonra onada bakarsın iyi olana kadar sonra tekrar bir ise başlayan bilirsin.

iş yerim çok stresli birde yüksek gerilimin dibinde çalışıyorum sağlığıma bir şey olacak diye çok korkuyorum.bekarken bir sürü sıkıntı yaşadım ailevi olarak. antidepresan kullanıyorum şu an

kp izin vermediği için olmuyor
Valla sizin derdin içinden başka bir dram çıktı.
Kadın 6 ay ev işi de yapamayacak diye istemiyordur, saçmalığa bak.

İş yerinizde mutsuzsunuz madem, ayrılın bir süre hem o arada kadın ameliyatını olur, siz de o arada yeni bir bakarsınız, hem sıkılıp sıkılmayacağınızı ölçmüş olursunuz.

ülkemizde kaç kişi işyerinde mutlu ki
bak ben bile kendi aile şirketimizde mutsuzum
öncesinde de uluslararası bir şirkette yöneticiydim.
çıkma bence, iş kolay bulunmuyor bu zamanda.

çalışmayı çok seviyorum boşluğa düşerim diye çok korkuyorum.psikolojim daha çok bozulur diye ben üzülünce iştahım hemen kesilir hiç bir şey yiyemez hale geliyorum.kafaya bir şey çok takarsam istifra bile ettiğim oluyor.

Sizi bu işe bağlayan bir şey yok gibi görünüyor.Maddi sıkıntınız da yokmuş.
Ayrılıp çocuğunuzla ilgilenseniz bir süre.Kayınvalideniz de ameliyatını olsa sağlık problemleri daha da ilerlemeden.
Daha sonra kv niz sağlığına kavuşunca tekrar başlarsınız çalışmaya.O kadına da yazık göz göre göre sağlığını hiçe sayarak ameliyat olmaması kötü.
Bir de ileride,çocuğunuzdan dolayı ameliyat olmadığının lafı edilirse siz üzülürsünüz.

mutlu değilim ama yeni bir yere de alışmak zor geliyor.kendi annem ben bakarım çocuğa diyor.
Mutlu olmadığımız iş yerlerini özlüyoruz. Peki sen neden mutlu değilsin? Çözülebilecek sorunlar sebebiyle mi yoksa çözümsüz sıkıntılar mı yaşıyorsun iş yerinde? Çözülebilecekse devam ederdim ben.

Mutlu olmadığımız iş yerlerini özlüyoruz. Peki sen neden mutlu değilsin? Çözülebilecek sorunlar sebebiyle mi yoksa çözümsüz sıkıntılar mı yaşıyorsun iş yerinde? Çözülebilecekse devam ederdim ben.
hem genel müdür hem de bizim müdürümüz değişti bizim müdür bayan çok kıl biri gıcıklık olsun diye yapmadığı şey kalmıyor.şu an biraz düzeldi ama yaptıklarından dolayı çok soğudum kendisinden

oda arkadaşımın birikmiş izinleri vardı 60güne yakın hepsini kullandırdı ona ara ara banada yapmadığı kalmadı o süre zarfında kendisini hiç kimse sevmiyor.arkadaşım da 2 yıl sonra primlerini doldurcak onu bekliyor o da

Back
X